account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Rare Vos

De Rare Vos

DE RARE VOS
RESTAURANTIn het restaurant zullen terug de verse streekproducten centraal staan.

Een restaurant waar u ’s middags binnenspringt om gezellig te lunchen of waar u 's avonds komt tafelen met uw gezin, wat vrienden of met uw hele familie aan democratische prijzen.

Het restaurant zal een grootse metamorfose krijgen, al was het alleen maar door de nieuwe keuken die een centrale ligging zal krijgen waardoor U het keukenteam aan het werk zal kunnen zien.

De kaart op haar beurt zal met de grootste zorg worden samengesteld door een professioneel keukenteam op zoek naar de nostalgische keuken van weleer en met hedendaagse ingrediënten.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Patricia Asselman

Een zeer geslaagde avond en heel lekker gegeten. We komen zeker terug.

do 15 augustus 2019

C.

Mosselen waren SUPER lekker! Ook de hapjes en soepje die aangeboden worden. Zeker een aanrader!!!!!!!👍

do 08 augustus 2019

Myriam Devel

In het algemeen ... uitstekend! Mooie en lekkere suggesties. Enig minpunt ... de akoestiek in de zaal. Het is nu de 2e keer achter elkaar dat we terecht komen naast een vrij grote (nogal luidruchtige) groep (=familiefeest). Dan wordt het wel wat lastig om onder ons een normaal gesprek te voeren. Zal mij niet weerhouden om weer te komen maar de volgende keer vraag ik een plaatsje in een andere ruimte.

za 03 augustus 2019

R.

==+++++++++++

zo 28 juli 2019