account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant de Salentein

Restaurant de Salentein

Ons gerenommeerde restaurant is gevestigd in het voormalig koetshuis van het landgoed en vormt de plek waar smaak, beleving en culinaire passie samenkomen. In letterlijke zin, want met een eigen veestapel en wijnhuizen in Argentinië staan wij voor een internationaal gastronomisch concept: we serveren wijn uit eigen bodega’s en het mooiste vlees van eigen runderen.
Het restaurant ademt de sfeer van het moderne, elegante Argentinië en biedt bijpassende gerechten die optimaal harmoniëren met de vermaarde Salentein wijnen.

Je bent van harte welkom voor een heerlijke lunch, een goed gesprek bij het haardvuur of een uitgebreid diner.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Wat was het weer een feestje om hier te eten! Zoals elke keer weer heerlijk gegeten, met bijpassende wijnen en topservice. Eten bij Salentein is een heel ontspannen en lekker avondje uit!

za 13 oktober 2018

Andre Swerissen

We hebben van een heerlijke culinaire verwen avond genoten. Het personeel is attend, vriendelijk en kundig. Zeker de moeite waard om voor om te rijden!

di 02 oktober 2018

R.

Fijne ontvangst, leuke, spontane tafeldame/sommelier die ons goed informeerde over de kaart, de gerechten en bijpassende wijnen, goed motiveerde waarom de keuze voor een wijn gemaakt werd. Grappige anekdotes en heel vriendelijk. Wij hebben heerlijk gegeten en ons een erg gewenste gast gevoeld. Graag tot ziens.

za 29 september 2018

Donald L. vd Peet

Heerlijk gegeten mooie wijnen, we komen terug!

do 30 augustus 2018