account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant de Salentein

Restaurant de Salentein

Ons gerenommeerde restaurant is gevestigd in het voormalig koetshuis van het landgoed en vormt de plek waar smaak, beleving en culinaire passie samenkomen. In letterlijke zin, want met een eigen veestapel en wijnhuizen in Argentinië staan wij voor een internationaal gastronomisch concept: we serveren wijn uit eigen bodega’s en het mooiste vlees van eigen runderen.
Het restaurant ademt de sfeer van het moderne, elegante Argentinië en biedt bijpassende gerechten die optimaal harmoniëren met de vermaarde Salentein wijnen.

Je bent van harte welkom voor een heerlijke lunch, een goed gesprek bij het haardvuur of een uitgebreid diner.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Alice van Grunsven

Top tent! Top avond. Top bediening onder leiding van Robert Leusink! Geweldige service.

za 22 juni 2019

Alwin Klumann

Prachtige setting en sfeer en een voortreffelijk diner. Goede wijn en gastvrije medewerkers. Voor herhaling vatbaar. Dank!

di 28 mei 2019

J.

Deze avond waarop we iets spontaan te vieren hadden als ook mijn verjaardag van enige weken geleden, waren weer mooie avonden zoals je die voor ogen hebt wanneer je iets te vieren hebt. Zelfs op verzoek speciaal zeetong geregeld en alles uit de kast gehaald om er een onvergetelijke avond van te maken.

di 21 mei 2019

R.

Uitstekend. Niets op aan te merken

vr 05 april 2019