no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Restaurant de Salentein

Restaurant de Salentein

Ons gerenommeerde restaurant is gevestigd in het voormalig koetshuis van het landgoed en vormt de plek waar smaak, beleving en culinaire passie samenkomen. In letterlijke zin, want met een eigen veestapel en wijnhuizen in Argentinië staan wij voor een internationaal gastronomisch concept: we serveren wijn uit eigen bodega’s en het mooiste vlees van eigen runderen.
Het restaurant ademt de sfeer van het moderne, elegante Argentinië en biedt bijpassende gerechten die optimaal harmoniëren met de vermaarde Salentein wijnen.

Je bent van harte welkom voor een heerlijke lunch, een goed gesprek bij het haardvuur of een uitgebreid diner.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit

Vincent van der Krogt

Toewijding van de medewerkers of het nu ging over gerecht, wijn, ontvangst iedereen had hetzelfde doel. De gast het naar het zin maken en centraal stellen. Complimenten.

do 17 mei 2018

Petra Wienk

Alles klopt; ambiance, bediening, kwaliteit van het eten, mooie bordjes en niet te vergeten de goddelijke wijn!

di 15 mei 2018

Kees Kraaij

De gastvrijheid was buitengewoon en de kwaliteit was heel bijzonder,dank hier voor,Mvg Cees Kraaij.

za 12 mei 2018

A.

Excellent food and wine in a great atmosphere. The Chateaubriand was cooked perfectly and the Malbec a lovely accompaniment to the food. All in beautiful surroundings with attentive staff. Highly recommended.

za 05 mei 2018