account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant de Salentein

Restaurant de Salentein

Ons gerenommeerde restaurant is gevestigd in het voormalig koetshuis van het landgoed en vormt de plek waar smaak, beleving en culinaire passie samenkomen. In letterlijke zin, want met een eigen veestapel en wijnhuizen in Argentinië staan wij voor een internationaal gastronomisch concept: we serveren wijn uit eigen bodega’s en het mooiste vlees van eigen runderen.
Het restaurant ademt de sfeer van het moderne, elegante Argentinië en biedt bijpassende gerechten die optimaal harmoniëren met de vermaarde Salentein wijnen.

Je bent van harte welkom voor een heerlijke lunch, een goed gesprek bij het haardvuur of een uitgebreid diner.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit

Marcel van Kluijve

Ik heb samen met mijn vrouw en mijn moeder heerlijk gegeten afgelopen zaterdag! We hebben gekozen voor het 4 gangen diner met bijpassend wijnarragement. De wijnen paste uitstekend bij de heerlijke gerechten en werden enthousiast en kundig gepresenteerd. Nogmaals bedankt :-)

za 28 juli 2018

Reinier Renckens

Was een top avond , erg gezellig en lekker gegeten! Thanks

za 21 juli 2018

Jan Miltenburg

Goede sfeer heerlijk eten en bediening met echte passie!!

vr 06 juli 2018

Jeannette van Zon - Etman

Een aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt en van een lekker glas wijn. Wij hebben hier echt een topavond gehad, zelden zo'n mooi stuk vlees gehad, met een heerlijke bijpassende wijn.

za 30 juni 2018