account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Schone Van Boskoop

De Schone Van Boskoop

De Schone van Boskoop heeft een rustig, modern interieur. De naam van het restaurant verwijst naar die beroemde, overheerlijke appel (hoe kan het ook anders met een locatie aan de Appelkant) met een smaak waaraan slechts enkelen met nostalgie kunnen terugdenken. Het mooie centrale glasraam verwijst er trouwens naar.

Bij mooi weer wordt u op het terras verrast van het aperitief tot en met uw koffie.
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Michel Frerot

Perfect, zoals altijd! 👍

vr 12 oktober 2018

A. uit Antwerpen

Top

do 04 oktober 2018

Bart De Muynck

Schitterende keuken, attente service en een top chef die de avond tot een speciale gelegenheid verheft. In mijn mening zeker 2 Michelin sterren waard.

vr 21 september 2018

J. uit Oudegem

De eerste keer uit eten gaan in De Schone van Boscoop en ik kan al zeggen dat dit restaurant voortaan tot één van mijn topfavorieten behoort. Werkelijk de moeite waard om te ontdekken met een kok die staat voor zijn keuken en met hart en passie de trom slaat. Dankzij een breed smaakpalet schept hij en het volledige keukenteam een smaaksensatie om niet snel te vergeten. Ook de bediening is vlot en professioneel.

za 11 augustus 2018