account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Smoezer

De Smoezer

Welkom in Restaurant De Smoezer! Een goede keuze wanneer u van erg lekker eten houdt in een stijlvolle omgeving. ‘Kwaliteit en gezelligheid’ voor alle leeftijden staan bij ons voorop. Gezinnen, oma’s en opa’s, (klein)kinderen, verliefde stellen, studenten. Zakenrelaties, jarigen, Gouden Bruidsparen en andere jubilarissen… Onze menukaart kent ook veel variatie: neem het seizoensgebonden keuzemenu. Laat u dus verrassen door ons enthousiaste Smoezer Team die u een onvergetelijke middag of avond wil bezorgen zodat u zich uit en ook snel thuis zult voelen!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit

Hanny Weterkamp

Het was helemaal top! Ik kreeg een leuke foto omdat ik jarig was. En de kwaliteit is altijd supergoed! Personeel altijd correct en vriendelijk, niets op aan te merken

zo 29 juli 2018

Hj Kamp

Wat een ontzettend fijn restaurant! De persoonlijke benadering van het personeel is afgestemd op wat we wilden, aandacht voor het eten en drinken op je juiste momenten. Ze waren correct en niet te statig, adviseerden goed over de wijnen en waren zeker niet opdringerig. De kaart biedt twijfel wat je zou willen eten, want het lijkt allemaal even lekker. Onze keuzes waren ook allemaal even goed. De opmaak van de borden en de kwaliteit van het eten was erg goed. We konden op ontdekkingstocht met onze ogen en de smaken...echt heerlijk! Natuurlijk doet het gezelschap waarmee je gaat eten ook veel. Maar De Smoezer maakte de avond echt compleet.

za 28 juli 2018

Bob Boersma

Vantevoren specifieke tafel gereserveerd. Hier was terdege rekening mee gehouden. Zelfs nog meerdere mogelijkheden aangeboden gekregen. Altijd een verademing dat als je - wie/wat dan ook - besteld hebt, men dit onthoudt. Dus geen gevraag meer "wie heeft ..." Chapeau !!

za 30 juni 2018

C.

Topavond gehad! Mede dankzij jullie hulp een mooi huwelijksaanzoek kunnen doen!

vr 29 juni 2018