account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Smoezer

De Smoezer

Welkom in Restaurant De Smoezer! Een goede keuze wanneer u van erg lekker eten houdt in een stijlvolle omgeving. ‘Kwaliteit en gezelligheid’ voor alle leeftijden staan bij ons voorop. Gezinnen, oma’s en opa’s, (klein)kinderen, verliefde stellen, studenten. Zakenrelaties, jarigen, Gouden Bruidsparen en andere jubilarissen… Onze menukaart kent ook veel variatie: neem het seizoensgebonden keuzemenu. Laat u dus verrassen door ons enthousiaste Smoezer Team die u een onvergetelijke middag of avond wil bezorgen zodat u zich uit en ook snel thuis zult voelen!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

Het is een super gezellig restaurant waar je een avond veel gezelligheid kunt beleven.het straalt warmte uit en wat heel belangrijk is.HET IS BRANDSCHOON!!het personeel en sjon en Doortje zijn schatten van mensen!!

za 22 februari 2020

J.

Je krijgt nooit een kans voor een eerste indruk, en deze was heel bijzonder! Bij aankomst werd de deur zelfs voor ons opengedaan en werden we naar onze tafel begeleid. Elk gerecht was erg smakelijk en de desserts waren aangenaam creatief. Mooie inrichting van de ruimte. Klein min puntje: persoonlijk ervaarde ik wel veel omgeving geluid. Al met al een geweldige avond gehad! Wij komen graag terug!

za 22 februari 2020

M.

Heerlijk gegeten in een gezellige sfeer. Het was druk, maar er was voldoende bediening. Het tempo tussen de gerechten was goed, niet te snel, niet te langzaam. Attente bediening. Leuk, de plank met lekkers bij de thee/koffie aan het eind! En ook leuk: de persoonlijke boodschap op de bon :-)

vr 21 februari 2020

Heidi Testerink

Ondanks een klein maleur bij het afruimen van de voorgerechten was de service desondanks uitstekend!

do 06 februari 2020