account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Smoezer

De Smoezer

Welkom in Restaurant De Smoezer! Een goede keuze wanneer u van erg lekker eten houdt in een stijlvolle omgeving. ‘Kwaliteit en gezelligheid’ voor alle leeftijden staan bij ons voorop. Gezinnen, oma’s en opa’s, (klein)kinderen, verliefde stellen, studenten. Zakenrelaties, jarigen, Gouden Bruidsparen en andere jubilarissen… Onze menukaart kent ook veel variatie: neem het seizoensgebonden keuzemenu. Laat u dus verrassen door ons enthousiaste Smoezer Team die u een onvergetelijke middag of avond wil bezorgen zodat u zich uit en ook snel thuis zult voelen!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Wij hadden iets te vieren en dan is voor ons De Smoezer dé plek om dat uitgebreid te doen. Na de vriendelijke ontvangst zaten wij met zijn vijven aan een ronde tafel. Dankzij de uiterst vriendelijke bediening en de heerlijke gerechten gingen wij bijna 3 uur later heel voldaan weer naar huis. Bedankt voor de gastvrijheid en graag tot de volgende keer! Marita

za 31 juli 2021

W.

Wij vonden het weer super lekker gisteravond. We voelden ons super welkom. Prachtige locatie (geworden) wij komen zeker weer terug!

za 31 juli 2021

Chantal Geerlings

De smoezer! Wat moet je er over vertellen. Het genieten stopt maar niet. De ontvangst is vriendelijk en persoonlijk. De kaart is fantastisch er is voor alle smaakpapillen wel iets te vinden. Ronduit een fantastisch restaurant om heerlijk met familie of vrienden te dineren.

za 24 juli 2021

J.

Het was zoals altijd weer een feestje. Heerlijk gegeten en ontzettend fijne bediening. Ook superleuk de moeite die jullie genomen hebben om Zoë te verrassen omdat zij geslaagd was. Ontzettend bedankt allemaal.

zo 18 juli 2021