account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Stadt van Luijck

De Stadt van Luijck

Van woensdag- tot zondagmiddag verwelkomen we u op deze prachtige locatie. Een warm interieur met frisse accenten vormt het uitgelezen decor voor een onvergetelijke culinaire beleving. Bij mooi weer nodigen we u graag uit in onze pittoreske tuin. Een ingesloten groene oase in het hartje van de stad waar het verrassend stil is …

’s Middags serveren we een 3-gangenmenu aangepast volgens de seizoenen. Voor het diner heeft u de keuze uit drie meergangenmenu’s of uit onze à la carte gerechten. Al dan niet geflankeerd door aangepaste wijnen of uw persoonlijk selectie uit onze gevarieerde wijnkaart.
  • € 25 - 50
  • € 50 - 100
  • Terras
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J. uit Bouwel

De Stadt van Luijck was oor ons een top culinaire ontdekking. We hebben er fantastisch lekker gegeten. Chef Paolo en zijn ploeg zijn niet alleen ambachtslui, zoals hijzelf zegt, maar ook kunstenaars en tovenaars. We komen terug.

zo 17 oktober 2021

C. uit Rekem

Het was een topavond! Wij hebben genoten van ieder gerechtje! Alles zeer mooi gepresenteerd en smaken zijn subliem! We apprecieerden het heel erg dat Paolo zelf de gerechtjes kwam presenteren aan tafel met de nodige uitleg. Je kan zelf kiezen bij welk gerechtje je een begeleide wijn neemt en ook deze zijn zeer goed gekozen en zijn een meerwaarde bij de gerechtjes. Dat alles in een prachtige setting, zorgde voor een onvergetelijke avond. Alleen maar lof voor dit jonge getalenteerde team! Doe zo verder.

vr 15 oktober 2021

Jef Hendrickx

Een topbeleving door een zee beloftevol team. Binnenkort terug om de nieuwe kaart te verkennen.

vr 15 oktober 2021

Jeroen Houben

Van begin tot einde subliem!

wo 13 oktober 2021