account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Steenen Tafel

De Steenen Tafel

Restaurant de Steenen Tafel heeft een rijke historie en is prachtig gelegen in het oudste stadspark van Arnhem, namelijk park Klarenbeek.

Het restaurant is gelegen op het hoogste punt van Arnhem in een tot 2011 functionerende watertoren, gebouwd in 1928. In de aangebouwde serre bevindt zich het intieme restaurant met een ruime, lichte en warme uitstraling in art deco stijl, waarbij de kleuren en vormen helemaal aan de bosrijke omgeving zijn aangepast.

Voor de zonnige en warme dagen een prachtig terras met een fantastisch uitzicht over Arnhem en omstreken. Men zegt ook wel het mooiste plekje van Arnhem en waant zich vaak even in het buitenland op vakantie. Dit met een ruime parkeerplaats en maar op 2 kilometer van de Arnhemse binnenstad en 1 kilometer van de snelwegen A12 en A50.

Het team van De Steenen Tafel staat garant voor culinair genieten in een huiselijke sfeer en ontvangt jou met veel enthousiasme en gastvrijheid.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anoniem Akzo Nobel

Heerlijk gegeten. De porties waren precies goed en de kwaliteit was top. Zeer goede service en professioneel advies zonder opdringerig te zijn. Onopvallend maar toch aanwezig.

di 12 november 2019

D. uit Koersel

Top!

zo 10 november 2019

Anoniem Paula Schrijver

Altijd een topavond hier. Alles klopt , van de overheerlijke gerechten, wijnen tot aan de service . Uitmuntend. Jullie verdienen een Michelin 🌟chapeau. Wij komen heel graag weer terug.

za 09 november 2019

Annet Van Oene

Mooie locatie,heerlijk eten en super fijne bediening

vr 08 november 2019