account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Steenen Tafel

De Steenen Tafel

Restaurant de Steenen Tafel heeft een rijke historie en is prachtig gelegen in het oudste stadspark van Arnhem, namelijk park Klarenbeek.

Het restaurant is gelegen op het hoogste punt van Arnhem in een tot 2011 functionerende watertoren, gebouwd in 1928. In de aangebouwde serre bevindt zich het intieme restaurant met een ruime, lichte en warme uitstraling in art deco stijl, waarbij de kleuren en vormen helemaal aan de bosrijke omgeving zijn aangepast.

Voor de zonnige en warme dagen een prachtig terras met een fantastisch uitzicht over Arnhem en omstreken. Men zegt ook wel het mooiste plekje van Arnhem en waant zich vaak even in het buitenland op vakantie. Dit met een ruime parkeerplaats en maar op 2 kilometer van de Arnhemse binnenstad en 1 kilometer van de snelwegen A12 en A50.

Het team van De Steenen Tafel staat garant voor culinair genieten in een huiselijke sfeer en ontvangt jou met veel enthousiasme en gastvrijheid.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Peter van Belzen

Het was een heerlijke verrassende avond, met 10 super gerechtjes en top wijn erbij ...

do 01 november 2018

E.

prima verzorg diner, door personeel prima aangepast ivm tijdsdruk

do 01 november 2018

Oud burgemeesters Achterhoek Dhr. Bouwers

Plezierig overleg om tot een afspraak te koen, uitstekende ontvangst en behandeling tijdens het diner. Voortreffelijke maaltijd. Uw plaats bij de beste honderd is terecht. Wat ons betreft eindigt u volgend jaar aanzienlijke hoger op de lijst.

wo 31 oktober 2018

T.

Fijne sfeer, heerlijke gerechten en mooie bijpassende wijnen

za 27 oktober 2018