account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Steenen Tafel

De Steenen Tafel

Restaurant de Steenen Tafel heeft een rijke historie en is prachtig gelegen in het oudste stadspark van Arnhem, namelijk park Klarenbeek.

Het restaurant is gelegen op het hoogste punt van Arnhem in een tot 2011 functionerende watertoren, gebouwd in 1928. In de aangebouwde serre bevindt zich het intieme restaurant met een ruime, lichte en warme uitstraling in art deco stijl, waarbij de kleuren en vormen helemaal aan de bosrijke omgeving zijn aangepast.

Voor de zonnige en warme dagen een prachtig terras met een fantastisch uitzicht over Arnhem en omstreken. Men zegt ook wel het mooiste plekje van Arnhem en waant zich vaak even in het buitenland op vakantie. Dit met een ruime parkeerplaats en maar op 2 kilometer van de Arnhemse binnenstad en 1 kilometer van de snelwegen A12 en A50.

Het team van De Steenen Tafel staat garant voor culinair genieten in een huiselijke sfeer en ontvangt jou met veel enthousiasme en gastvrijheid.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Yvonne Nuis

Steenen Tafel is een voortreffelijke beleving, ook met de sociale deal krijg je een top service op alle fronten. Wij zijn hier nu al diverse keren geweest maar gisteren hadden wij het gevoel dat nu met deze Corona, hoewel je hier niets van merkte, je extra in de watten werd gelegd. De amuses vooraf bleven komen en super lekker. Vooral het 'garnalenijsje' een ware kunstenaar de sous-chef. Top en wij komen zeker terug!

vr 10 juli 2020

J.

Het was verrassend goed en heel fijn dat we al eerder naar binnen mochten.

za 04 juli 2020

Andrew van Eck

Alles klopte weer deze avond: - bubbeltje vooraf - amuses - de 6 gangen - extra kaasronde - de passende wijnen - de gastdames en gastheren Elke keer als we bij de Steenen Tafel komen krijgen we een geweldige avondvullende culinaire reis! Voor ons het beste restaurant van Arnhem, niveau ster!

vr 03 juli 2020

Jacob Kooistra

Prettige ontvangst. Heerlijk eten begeleid door heerlijke wijnen. Een fijne avond uit in een zeer sfeervol ingericht restaurant!

di 30 juni 2020