account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Steenen Tafel

De Steenen Tafel

Restaurant de Steenen Tafel heeft een rijke historie en is prachtig gelegen in het oudste stadspark van Arnhem, namelijk park Klarenbeek.

Het restaurant is gelegen op het hoogste punt van Arnhem in een tot 2011 functionerende watertoren, gebouwd in 1928. In de aangebouwde serre bevindt zich het intieme restaurant met een ruime, lichte en warme uitstraling in art deco stijl, waarbij de kleuren en vormen helemaal aan de bosrijke omgeving zijn aangepast.

Voor de zonnige en warme dagen een prachtig terras met een fantastisch uitzicht over Arnhem en omstreken. Men zegt ook wel het mooiste plekje van Arnhem en waant zich vaak even in het buitenland op vakantie. Dit met een ruime parkeerplaats en maar op 2 kilometer van de Arnhemse binnenstad en 1 kilometer van de snelwegen A12 en A50.

Het team van De Steenen Tafel staat garant voor culinair genieten in een huiselijke sfeer en ontvangt jou met veel enthousiasme en gastvrijheid.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N.

10-gangen menu met wijnarrangement. De amüse zette de toon. De opeenvolgende gangen waren gang na gang verrukkelijk. De mooi opgemaakte gerechten en smaakcombinaties waren een genot, evenals de bijpassende wijnen.

wo 17 april 2019

Pieter Dekker

Onze eerste ervaring, voor de verjaardag van mijn lief, is ontzettend goed bevallen. De specifieke dieetwensen zijn door de keuken vertaald naar heerlijke pure gerechten. De bediening was sympathiek en had oprechte aandacht voor onze vragen en ervaringen. Een heerlijke avond en voor herhaling vatbaar!

za 13 april 2019

T.

Prima avond heerlijk gegeten met bijpassende wijnen. smaken feest. prettig geholpen in ontspannen sfeer.

za 23 maart 2019

Marcel Lahaije

Mooie porties, afgestemd op de hoeveelheid gangen. Mooie smaakcombinaties met veel afwisseling en verrassing. Gezellige en leuke bediening. Netjes maar niet te stijf. Mooi tempo in de gangen. Heerlijke avond gehad. TOP

za 16 maart 2019