account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Steenen Tafel

De Steenen Tafel

Restaurant de Steenen Tafel heeft een rijke historie en is prachtig gelegen in het oudste stadspark van Arnhem, namelijk park Klarenbeek.

Het restaurant is gelegen op het hoogste punt van Arnhem in een tot 2011 functionerende watertoren, gebouwd in 1928. In de aangebouwde serre bevindt zich het intieme restaurant met een ruime, lichte en warme uitstraling in art deco stijl, waarbij de kleuren en vormen helemaal aan de bosrijke omgeving zijn aangepast.

Voor de zonnige en warme dagen een prachtig terras met een fantastisch uitzicht over Arnhem en omstreken. Men zegt ook wel het mooiste plekje van Arnhem en waant zich vaak even in het buitenland op vakantie. Dit met een ruime parkeerplaats en maar op 2 kilometer van de Arnhemse binnenstad en 1 kilometer van de snelwegen A12 en A50.

Het team van De Steenen Tafel staat garant voor culinair genieten in een huiselijke sfeer en ontvangt jou met veel enthousiasme en gastvrijheid.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Heerlijk gegeten met mooie atmosfeer

za 21 september 2019

D.

Our apologies that we do not speak Dutch, but dinner was fabulous in every way. The food was exceptional, as were the staff. The service was perfect and the setting was lovely. This must be the best restaurant in all of The Netherlands!

vr 20 september 2019

I.

Bijzonder goede service en kwaliteit eten.

za 14 september 2019

Evelien Helmers

Een sublieme smaak beleving! Prachtige kleuren en smaken die perfect samen gaan in juweeltjes van gerechten. We hebben een heerlijke avond gehad.

za 14 september 2019