account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Steenfabriek

De Steenfabriek

Restaurant De Steenfabriek is geboren uit een passie voor herkenbaar eten. De naam is een knipoog naar onze trotse Keistad. Het restaurant is kwalitatief hoogstaand met een vleugje gekkigheid in de beleving en het eten. Bestel een goede fles wijn, een lekker glas Swinckels of neem eens een cocktail bij je eten.

De Steenfabriek is 7 dagen in de week geopend vanaf 17 uur.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.2

Gemiddelde score

  • 8.4/10   Kwaliteit
  • 8.2/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Clemens Gommers

Een gezellig avondje lekker uit eten met z’n vieren. Wat hier zo mooi is dat je voor een mooi bedrag 3 gangen krijgt, en dan nog bijzonder goed ook. Op deze manier kun je nog eens vrienden meenemen. Twee dames die er waren topladies. Dus Steenfabtiek moet blijven.

za 22 december 2018

Tanja Bokkers

Al op veel plekken in Amersfoort gegeten, maar nog nooit zo lekker als hier! Prijs/kwaliteit eigenlijk te laag, de aandacht en smaakbeleving zou ik meer waard vinden. Gelukkig zijn daar de fooien voor uitgevonden. Tot snel!

vr 30 november 2018

Eric Lissenburg

Prima eten voor een goede prijs. De bediening weet ook precies ze serveren. Ook voor de drankjes zoals dessert wijn weet de bediening wat het is. Enne ook lekker snel en efficiënt. Aanrader hoor , groetjes Eric

za 22 september 2018

Ans van Eil

Een leuk en goed restaurant. Fijne sfeer en een leuke kaart. De bediening was uitermate vriendelijk en professioneel. Eindelijk weer eens iemand die onthoudt wat ieder bestelt. Top!

do 05 juli 2018