account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Superette

De Superette

Sterrenchef Kobe Desramaults heeft in een voormalige superette in de Gentse Hofstraat een bakkerij met brood-, grill- en pizzarestaurant geopend. Het is inmiddels na sterrenzaak In de Wulf (Dranouter) en De Vitrine (Gent) zijn derde project.

Het is een artisanale eersteklasbakkerij met alles erop en eraan, zoals een zichtbare Scandinavische houtoven om ‘een authentiek gevoel te creëren’, een terras waar klanten kunnen ontbijten, en een kaart met broodjes, koffie en andere drankjes. De meeste producten die worden aangeboden zijn van eigen makelij. Maar je kan er ook lekker eten.

Naast snacks kun je er ook pizza bestellen, zoals een 'tomato of 'Flammekueche', salades, geroosterde gerechten en schotels met hoevekipfilet of Holsteinrundtartaar, zo meldt het menu. Uiteraard aangevuld met een bord desserts.

© Knack Weekend
  • Afhalen
Takeaway
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Stephanie Laitem

De pop-up is even gezellig als het restaurant!! Alles simpel maar geweldig!

vr 03 juli 2020

D. uit Gent

Alweer super lekker!

za 27 juni 2020

V. uit Gent

Zoals steeds ontzettend lekkere pizza’s! De pizza’s van de Superette zijn echt de beste die ik ooit gegeten heb! De antipasti waren ook echt uitzonderlijk lekker!

vr 19 juni 2020

J. uit Merelbeke

Lekker, super gezellig, voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

wo 17 juni 2020