account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Superette

De Superette

Sterrenchef Kobe Desramaults heeft in een voormalige superette in de Gentse Hofstraat een bakkerij met brood-, grill- en pizzarestaurant geopend. Het is inmiddels na sterrenzaak In de Wulf (Dranouter) en De Vitrine (Gent) zijn derde project.

Het is een artisanale eersteklasbakkerij met alles erop en eraan, zoals een zichtbare Scandinavische houtoven om ‘een authentiek gevoel te creëren’, een terras waar klanten kunnen ontbijten, en een kaart met broodjes, koffie en andere drankjes. De meeste producten die worden aangeboden zijn van eigen makelij. Maar je kan er ook lekker eten.

Naast snacks kun je er ook pizza bestellen, zoals een 'tomato of 'Flammekueche', salades, geroosterde gerechten en schotels met hoevekipfilet of Holsteinrundtartaar, zo meldt het menu. Uiteraard aangevuld met een bord desserts.

© Knack Weekend
  • BE-GUSTO
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit

Tom Leemans

Ondanks de hoge verwachtingen werden deze moeiteloos ingelost. Een aanrader!

vr 29 juni 2018

R. uit Gentbrugge

Gezellig, lekker (!) en fijne bediening.

za 23 juni 2018

Veerle Van Durme

Super kwaliteit! beste prijs/kwaliteitverhouding ondanks de de roemrijke naam. Alles supervers, mooie porties. Zeer gezellige, non-conformistische sfeer met goede akoestiek ondanks de drukte. We keren zeker terug!

do 21 juni 2018

Giels Karen

Heel lekker, divers. Heel vriendelijke service. Prima alternatieven voor vlees.. 👍

za 16 juni 2018