Resengo - Reserveer bij De Superette in Gent friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

De Superette

De Superette

Sterrenchef Kobe Desramaults heeft in een voormalige superette in de Gentse Hofstraat een bakkerij met brood-, grill- en pizzarestaurant geopend. Het is inmiddels na sterrenzaak In de Wulf (Dranouter) en De Vitrine (Gent) zijn derde project.

Het is een artisanale eersteklasbakkerij met alles erop en eraan, zoals een zichtbare Scandinavische houtoven om ‘een authentiek gevoel te creëren’, een terras waar klanten kunnen ontbijten, en een kaart met broodjes, koffie en andere drankjes. De meeste producten die worden aangeboden zijn van eigen makelij. Maar je kan er ook lekker eten.

Naast snacks kun je er ook pizza bestellen, zoals een 'tomato of 'Flammekueche', salades, geroosterde gerechten en schotels met hoevekipfilet of Holsteinrundtartaar, zo meldt het menu. Uiteraard aangevuld met een bord desserts.

© Knack Weekend
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.3/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit

Jan Audenaert

Zalig lekker!

Za 17 maart 2018

A.

Een zeer fijne plaats om ongedwongen met familie en vrienden te genieten van culinaire pareltjes. Voor mij: de superette ademt eerlijkheid en authenticiteit!

Za 10 maart 2018

Sonja Segers

Super lekker eten, prettige losse sfeer, top muziek. Prijs/kwaliteit heel goed.

Vr 09 maart 2018

Isabelle Breynaert

Gezellige setting, heel lekker en verrassend en vriendelijk personeel. Een aanrader voor een geslaagde avond!

Vr 02 maart 2018