account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Superette

De Superette

Sterrenchef Kobe Desramaults heeft in een voormalige superette in de Gentse Hofstraat een bakkerij met brood-, grill- en pizzarestaurant geopend. Het is inmiddels na sterrenzaak In de Wulf (Dranouter) en De Vitrine (Gent) zijn derde project.

Het is een artisanale eersteklasbakkerij met alles erop en eraan, zoals een zichtbare Scandinavische houtoven om ‘een authentiek gevoel te creëren’, een terras waar klanten kunnen ontbijten, en een kaart met broodjes, koffie en andere drankjes. De meeste producten die worden aangeboden zijn van eigen makelij. Maar je kan er ook lekker eten.

Naast snacks kun je er ook pizza bestellen, zoals een 'tomato of 'Flammekueche', salades, geroosterde gerechten en schotels met hoevekipfilet of Holsteinrundtartaar, zo meldt het menu. Uiteraard aangevuld met een bord desserts.

© Knack Weekend
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Beoordelingen

8

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 7.6/10   Service
  • 7.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A. uit Brussel

Beste pizza ooit. Sarah lemke is echt de moeite waard. Hoe iets simpel tot een hoger level kan gebracht worden. Thanks Sarah for this Nice funghi pizza

wo 20 februari 2019

Kathleen Leroi

Zoals gewoonlijk genoten van een heel lekkere brunch! Iedere keer weer verrassend lekker en originele gerechten! Super!

zo 17 februari 2019

K. uit Scheldewindeke

Super brunch! As always.

zo 10 februari 2019

R. uit Wondelgem

Gezellig bruin interieur. Vriendelijke bediening. Lekkere verse gerechtjes, naar hartenlust te kiezen en/of te combineren.

za 09 februari 2019