account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Superette

De Superette

Sterrenchef Kobe Desramaults heeft in een voormalige superette in de Gentse Hofstraat een bakkerij met brood-, grill- en pizzarestaurant geopend. Het is inmiddels na sterrenzaak In de Wulf (Dranouter) en De Vitrine (Gent) zijn derde project.

Het is een artisanale eersteklasbakkerij met alles erop en eraan, zoals een zichtbare Scandinavische houtoven om ‘een authentiek gevoel te creëren’, een terras waar klanten kunnen ontbijten, en een kaart met broodjes, koffie en andere drankjes. De meeste producten die worden aangeboden zijn van eigen makelij. Maar je kan er ook lekker eten.

Naast snacks kun je er ook pizza bestellen, zoals een 'tomato of 'Flammekueche', salades, geroosterde gerechten en schotels met hoevekipfilet of Holsteinrundtartaar, zo meldt het menu. Uiteraard aangevuld met een bord desserts.

© Knack Weekend
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Beoordelingen

8.2

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.1/10   Service
  • 7.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Verrassend, verleidelijk, overheerlijk!

za 16 november 2019

Katleen Peeters

Het was perfect, smaakbommekes op het bord, ongedwongen bediening, fantastische kwaliteit zonder streken!

za 16 november 2019

Michel Blanckaert

Heerlijke keuken met uniek lekker smaakpallet. Heerlijke gerechten en schappelijk van prijs. Fijne sfeer ook in de keuken en de zaal

vr 18 oktober 2019

P. uit Rotterdam

Weer super die Superette!

wo 16 oktober 2019