account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Superette

De Superette

Sterrenchef Kobe Desramaults heeft in een voormalige superette in de Gentse Hofstraat een bakkerij met brood-, grill- en pizzarestaurant geopend. Het is inmiddels na sterrenzaak In de Wulf (Dranouter) en De Vitrine (Gent) zijn derde project.

Het is een artisanale eersteklasbakkerij met alles erop en eraan, zoals een zichtbare Scandinavische houtoven om ‘een authentiek gevoel te creëren’, een terras waar klanten kunnen ontbijten, en een kaart met broodjes, koffie en andere drankjes. De meeste producten die worden aangeboden zijn van eigen makelij. Maar je kan er ook lekker eten.

Naast snacks kun je er ook pizza bestellen, zoals een 'tomato of 'Flammekueche', salades, geroosterde gerechten en schotels met hoevekipfilet of Holsteinrundtartaar, zo meldt het menu. Uiteraard aangevuld met een bord desserts.

© Knack Weekend
  • BE-GUSTO
  • Gault & Millau
Beoordelingen

8.1

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 7.8/10   Service
  • 7.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Alexandra Priano

Good location, great food, friendly service. This is not a michelin restaurant. This is a foodie restaurant. It’s all about the food (& drink).

wo 24 oktober 2018

Rita Pauwels

Onze verwachtingen werden meer dan goed ingevuld. De antipasti waren super lekker en origineel, de pizza fantastisch, zoals we ze daar gewoon zijn. We komen ook graag genieten van de gezellige, ongedwongen sfeer. Enige minpuntje: we konden niet zo’n zalig brood kopen om mee te nemen... Daar kom ik nog eens speciaal voor terug in het weekend!

vr 21 september 2018

S.

Wat!!een fantastisch restaurant met geweldige bediening

za 01 september 2018

Tom Leemans

Ondanks de hoge verwachtingen werden deze moeiteloos ingelost. Een aanrader!

vr 29 juni 2018