account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Superette

De Superette

Sterrenchef Kobe Desramaults heeft in een voormalige superette in de Gentse Hofstraat een bakkerij met brood-, grill- en pizzarestaurant geopend. Het is inmiddels na sterrenzaak In de Wulf (Dranouter) en De Vitrine (Gent) zijn derde project.

Het is een artisanale eersteklasbakkerij met alles erop en eraan, zoals een zichtbare Scandinavische houtoven om ‘een authentiek gevoel te creëren’, een terras waar klanten kunnen ontbijten, en een kaart met broodjes, koffie en andere drankjes. De meeste producten die worden aangeboden zijn van eigen makelij. Maar je kan er ook lekker eten.

Naast snacks kun je er ook pizza bestellen, zoals een 'tomato of 'Flammekueche', salades, geroosterde gerechten en schotels met hoevekipfilet of Holsteinrundtartaar, zo meldt het menu. Uiteraard aangevuld met een bord desserts.

© Knack Weekend
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Beoordelingen

7.8

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 7.7/10   Service
  • 7.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Valérie Vandermersch

Nog steeds top! Warme, nonchalante, jonge sfeer, smaakvolle pure bordjes, de allerlekkerste pizza’s (leve hun klassiekers met /citroentijm/courgette & Flammkueche!) en nog echt eerlijk ... brood !

za 08 juni 2019

M. uit Ledeberg

Best Place in town ❤️

vr 17 mei 2019

S.

Heel Vriendelijk, gezellig en lekker

vr 12 april 2019

Stefaan Buyze

je proeft zuivere smaken, in de geest van een sterrenrestaurant, maar aan lieflijke prijzen, bovenop een bediening van enthousiaste jongelingen.

wo 10 april 2019