account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Swarte Ruijter

De Swarte Ruijter

Op één van de mooiste plekjes van de Sallandse Heuvelrug ligt ons restaurant/hotel De Swarte Ruijter. Een rietgedekte villa uit de jaren ’30 van de vorige eeuw, op de flank van de Holterberg. Zo statig als de buitenkant van het pand is, zo warm en gastvrij is de binnenkant. Zowel de witte als de zwarte brigade hebben maar één ambitie: het onze gasten optimaal naar de zin te maken!

Binnen kunt u eten in het sfeervolle restaurant, bij mooi weer is het puur genieten op het schitterend gelegen terras. De kwaliteit is gegarandeerd top: ons restaurant is bekroond met een Michelin-ster. Voeg daar de attente bediening bij en u heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijk diner of perfect verzorgde lunch. Private dining kan in één van onze kleinere diner-ruimtes, die dezelfde verzorgde sfeer ademen als de rest van het pand. Liever niet naar huis rijden? Een verblijf in één van onze tien tuinkamers is slapen in een oase van rust.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Inge Huiskes

Het is altijd weer een feest om te mogen genieten van de culinaire verrassingen geserveerd en toegelicht door vriendelijke, deskundige en gastvrije mensen in jullie mooie, warme en sfeervolle restaurant.

za 25 januari 2020

Kim Muller - van der Molen

Sterren kwaliteit, culinair genieten in een prachtig restaurant met informeel contact met het bedienend personeel.

za 11 januari 2020

Lelde Barkevica

Een mooi plekje on te zitten, al helemaal als je vooraf een wandeling maakt. Personeel zeer vriendelijk en oplettetend. Eten was echt heerlijk. Verasssingsmenu zeker aan te raden als je een culinair hoogstandje wilt beleven.

za 11 januari 2020

Richard Rensen

We hebben samen met onze twee zoontjes een fantastisch diner mogen genieten. Bedankt voor de geweldige service, tot snel!

zo 05 januari 2020