account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Swarte Ruijter

De Swarte Ruijter

Op één van de mooiste plekjes van de Sallandse Heuvelrug ligt ons restaurant/hotel De Swarte Ruijter. Een rietgedekte villa uit de jaren ’30 van de vorige eeuw, op de flank van de Holterberg. Zo statig als de buitenkant van het pand is, zo warm en gastvrij is de binnenkant. Zowel de witte als de zwarte brigade hebben maar één ambitie: het onze gasten optimaal naar de zin te maken!

Binnen kunt u eten in het sfeervolle restaurant, bij mooi weer is het puur genieten op het schitterend gelegen terras. De kwaliteit is gegarandeerd top: ons restaurant is bekroond met een Michelin-ster. Voeg daar de attente bediening bij en u heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijk diner of perfect verzorgde lunch. Private dining kan in één van onze kleinere diner-ruimtes, die dezelfde verzorgde sfeer ademen als de rest van het pand. Liever niet naar huis rijden? Een verblijf in één van onze tien tuinkamers is slapen in een oase van rust.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Fred Van Houten

Wij komen graag bij de Swarte Ruijter. Heerlijke amuses. Spannende kaart. Prachtige gerechten en altijd verrassende en uitstekend bijpassende wijnen. Attente en enthousiaste bediening. Kortom: Elke keer weer een feest

do 03 januari 2019

Simone Kennedy-Doornbos

We hebben heerlijk gegeten en genoten van de smaken, de presentatie, de verrassende gerechten, de uitstekende wijnen en de vriendelijke bediening. Wat ons betreft het beste restaurant met een Michelin ster in Nederland!

wo 19 december 2018

Dirk van Brink

Mijn favoriete restaurant. Kost wat, heb je ook wat!

za 01 december 2018

P.

Genoten van een heerlijke 3-gangen lunch, prima service. Er stond een kinderstoel klaar voor onze peuter van 2 en ze at gezellig met ons mee.

zo 25 november 2018