account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Swarte Ruijter

De Swarte Ruijter

Op één van de mooiste plekjes van de Sallandse Heuvelrug ligt ons restaurant/hotel De Swarte Ruijter. Een rietgedekte villa uit de jaren ’30 van de vorige eeuw, op de flank van de Holterberg. Zo statig als de buitenkant van het pand is, zo warm en gastvrij is de binnenkant. Zowel de witte als de zwarte brigade hebben maar één ambitie: het onze gasten optimaal naar de zin te maken!

Binnen kunt u eten in het sfeervolle restaurant, bij mooi weer is het puur genieten op het schitterend gelegen terras. De kwaliteit is gegarandeerd top: ons restaurant is bekroond met een Michelin-ster. Voeg daar de attente bediening bij en u heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijk diner of perfect verzorgde lunch. Private dining kan in één van onze kleinere diner-ruimtes, die dezelfde verzorgde sfeer ademen als de rest van het pand. Liever niet naar huis rijden? Een verblijf in één van onze tien tuinkamers is slapen in een oase van rust.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

Creatieve, verrassende en zeer smakelijke gerechten in een fantastische omgeving. Vriendelijk en kundige dames in de bediening. Een aanrader!

do 01 oktober 2020

Pieter Van der kwaak

Zo midden in de week vanaf vakantiepark naar De Swarte Ruijter gefietst om ons te laten meevoeren op een culinaire reis. Dat was een echte traktatie. Alle gerechten van het menu origineel en verrassend. De viognier uit Amerika paste er mooi bij.

di 29 september 2020

Sascha Veermeer

Al enkele keren hier een heerlijk menu komen degusteren, en keer op keer heel tevreden en verrast van de combinaties. Aanrader!

zo 13 september 2020

D. uit Soest

Nog steeds bovenin de topklasse! De Swarte Ruijter heeft me nog nooit teleurgesteld. Alles is altijd picobello in orde, van ontvangst tot vertrek. De bediening als altijd vriendelijk en professioneel. En dan de gerechtjes: allemaal kleine schilderijtjes die er zo geweldig uit zien. En dan de smaak.. Fantastisch gebalanceerd en zeer zeer zeer smaakvol. Wij moeten er ruim een uur voor rijden, bezoeken regelmatig. een vergelijkbaar restaurant bij ons in de buurt. Sommige restaurants komen in de buurt, maar er is maar 1 De Swarte Ruijter. Dus we blijven naar Holten rijden. En dat doen we heel graag. Dank jullie wel Swarte Ruijter! Keep up the good work! Blijf ons verrassen! We genieten altijd met volle teugen!

za 05 september 2020