account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Tuinkamer

De Tuinkamer

Ontdek De Tuinkamer

Ontsproten als het degustatiesalon van Het broodhuys, is De Tuinkamer uitgegroeid tot een klassevol restaurant met culinaire hoogstandjes.

Chef Ken Verschueren en zijn team laten een smaaksensatie op u los, gevormd door een mix van traditionele gerechten en hedendaagse structuren en accenten.

Op weekdagen kan u genieten van een heerlijk lunch- en dinermenu, in het weekend bieden wij u een uitgebreid degustatiemenu aan.

Lekker à la carte tafelen behoort ook steeds tot de mogelijkheid.

Wij heten u van harte welken,

Bert & Peggy
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

F. uit Rupelmonde

Bedankt voor het fijn afgewerkte eten en de goede bediening! Geniet van de laatste dagen en succes met wat de toekomst brengt 😉 Prettige feestdagen! 🥂

vr 22 december 2017

K. uit Putte

Heel lekker gegeten. Spijtig dat het restaurant uit Beerzel zal verdwijnen. Een zwaar verlies voor het dorp. We hopen jullie heel binnenkort op een andere locatie terug te ontmoeten. Veel succes alvast.

za 16 december 2017

Barbara Schoofs

Een laatste, geweldige ervaring

di 05 december 2017

S. uit Mechelen

Alles was top, maar vooral het dessert was hemels lekker!! Ook heel sympathiek dat mijn man als attentie voor zijn verjaardag spontaan een extra dessert van het huis kreeg aangeboden. Super aangename service!

za 02 december 2017