account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Tuinkamer

De Tuinkamer

Zomerrestaurant De Tuinkamer ligt midden in de Priona Tuinen. In een oude kas kookt chef Alwin Leemhuis, die eerder twee Michelinsterren kreeg als chef van Librije’s zusje, in de weekenden zijn bijzondere gerechten. Daarbij gebruikt hij bloemen, planten en kruiden uit de Tuinen. Gasten kunnen de natuur niet alleen zien, maar ook proeven. De Priona Tuinen zijn ontworpen door Henk Gerritsen en zijn internationaal beroemd geworden als voorbeeld van de Dutch Wave, een stroming in de tuinarchitectuur waarin veel met wilde planten wordt gewerkt.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Fantastische eet ervaring

zo 02 augustus 2020

Leonie Hendriks

Op een heerlijke zomeravond begonnen we buiten in de tuin met een aperitief, de amuses en zelfs de eerste twee gangen. De enthousiaste gastheer vertelt vol passie over wat ze maken en (desgevraagd) hoe. De borden zijn prachtig opgemaakt en het eten smaakt heerlijk. De smaken en ingrediënten zijn bijzonder. Mooie bijpassende ‘ongewone’ wijnen. Ook een alcoholvrij drankenarrangement verkrijgbaar dat zelf gemaakt is en top is. Alles past in de setting van de tuin en de kas. Kortom; complimenten!

za 01 augustus 2020

Wilmar Janssen

Alles bij de tuinkamer is zo goed op elkaar afgestemd. Een heerlijke kleurrijke plek, kleurrijke maaltijd en fijne, vriendelijke mensen .

za 01 augustus 2020

Johan Weekamp

Hoewel het een verrassingsmenu is, is één ding altijd geen verrassing en dat is de smaak, want die is altijd super lekker!!!! We komen graag weer langs :-)

vr 31 juli 2020