account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Twijfelaar

De Twijfelaar

In een kleurrijk, kunstig en authentiek interieur ga je hier op ontdekking naar creatieve gerechten zowel bij een lunch of een diner. Ook op het knus en intiem terras is het zomers genieten.

De puurheid van deze gerechten is gebaseerd op verse en seizoensgebonden producten. Op een elegante en spontane gastvrije wijze wordt u wegwijs gemaakt in een verfrissend en betaalbaar aanbod van zowel aperitief, gerecht, wijn als bier.

De kok Brecht en de gastvrouw Kimberly zorgen door hun signatuur, elk binnen zijn/haar vakgebied, voor een totaalbelevenis.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Leuk adresje, ideaal gelegen centrum Brugge en toch rustig, lekker eten, aangenaam interieur en vooral super vriendelijke bediening!

za 04 juli 2020

L.

Fijne ervaring telkens opnieuw! Mooi interieur, zeer vriendelijk onthaal en bediening! Altijd lekker en mooi gepresenteerd!

za 04 juli 2020

M.

Een hele aangename ervaring zowel culinair als een klantgerichte service! Uitgebreide keuze in glutenvrije gerechten. Ze weten waar ze mee bezig zijn.

do 02 juli 2020

K. uit Wijer

Super lekker eten en heerlijke wijn! Heel vriendelijke en bekwame bediening in een gezellig omkadering. We hebben een zalige avond gehad!

do 02 juli 2020