account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Utrechter

De Utrechter

Stadsbrasserie de Utrechter omarmt design, muziek, cultuur en de bewoners van de stad - op geheel eigen wijze. Het is een dynamische ontmoetingsplek, waar je kunt aanschuiven voor iconische gerechten, fijne dranken en ontlokkende gesprekken. Hedendaags wordt vervlochten met historie, zakelijk met vrije tijd en stads met de invloeden van het platteland.

De keuken van stadsbrasserie en bar de Utrechter volgt het ritme van de dag. Je kunt er iedere dag aanschuiven voor ontbijt, lunch, diner of borrel. Of je nu met zijn tweeën bent, of met een grote groep, je bent altijd welkom in onze stadsbrasserie. Ook bieden we de mogelijkheid om besloten te dineren in onze lounge én hebben we smakelijke arrangementen als de weekend brunch, high tea en proeverijen. Perfect voor een uitje met vrienden, familie of collega’s.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

7.8

Gemiddelde score

  • 8.1/10   Kwaliteit
  • 7.8/10   Service
  • 7.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

De high tea was heerlijk! Dit was de beste high tea ooit! Alles was super vers, ontzettend lekker en weer is wat anders zoals broodje pulled chicken. Ik kom hier zeker nog eens terug. Verder kan je altijd je voorkeuren qua eten doorgeven mocht je geen vis of vlees lusten. Overal wordt rekening mee gehouden.

za 22 juni 2019

F.

Vriendelijk personeel

do 13 juni 2019

Chris Tofohr

Heerlijk gegeten. Chocolade chaos is een aanrader!

vr 31 mei 2019

L.

Het was super lekker! En echt heel erg genoten!

do 30 mei 2019