account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Utrechter

De Utrechter

Stadsbrasserie de Utrechter omarmt design, muziek, cultuur en de bewoners van de stad - op geheel eigen wijze. Het is een dynamische ontmoetingsplek, waar je kunt aanschuiven voor iconische gerechten, fijne dranken en ontlokkende gesprekken. Hedendaags wordt vervlochten met historie, zakelijk met vrije tijd en stads met de invloeden van het platteland.

De keuken van stadsbrasserie en bar de Utrechter volgt het ritme van de dag. Je kunt er iedere dag aanschuiven voor ontbijt, lunch, diner of borrel. Of je nu met zijn tweeën bent, of met een grote groep, je bent altijd welkom in onze stadsbrasserie. Ook bieden we de mogelijkheid om besloten te dineren in onze lounge én hebben we smakelijke arrangementen als de weekend brunch, high tea en proeverijen. Perfect voor een uitje met vrienden, familie of collega’s.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.1

Gemiddelde score

  • 8.2/10   Kwaliteit
  • 8/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Prima bediening, dagsoep (bieten gazpacho is een echte aanrader.

za 22 augustus 2020

S.

Snelle en vriendelijke service. Echt top hoor. Ik kom altijd voor drankjes en een borrel. Die zijn ook helemaal prima.

zo 12 juli 2020

K.

Heerlijk gegeten en super gezellige muziek van de dj’s tijdens het eten. Restaurant goed aangepast aan de Coco’s-19 regels.

zo 28 juni 2020

Maurits Riton Logtenberg

Fijn om als eerste gast, na lange tijd weer te kunnen lunchen, borrelen en te dineren.

ma 01 juni 2020