account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Utrechter

De Utrechter

Stadsbrasserie de Utrechter omarmt design, muziek, cultuur en de bewoners van de stad - op geheel eigen wijze. Het is een dynamische ontmoetingsplek, waar je kunt aanschuiven voor iconische gerechten, fijne dranken en ontlokkende gesprekken. Hedendaags wordt vervlochten met historie, zakelijk met vrije tijd en stads met de invloeden van het platteland.

De keuken van stadsbrasserie en bar de Utrechter volgt het ritme van de dag. Je kunt er iedere dag aanschuiven voor ontbijt, lunch, diner of borrel. Of je nu met zijn tweeën bent, of met een grote groep, je bent altijd welkom in onze stadsbrasserie. Ook bieden we de mogelijkheid om besloten te dineren in onze lounge én hebben we smakelijke arrangementen als de weekend brunch, high tea en proeverijen. Perfect voor een uitje met vrienden, familie of collega’s.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.1

Gemiddelde score

  • 8.3/10   Kwaliteit
  • 8/10   Service
  • 7.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M. uit Utrecht

Goed verzorgde, primalunch, vriendelijke, adequate service

wo 04 maart 2020

P.

Heerlijke valentijnsmenu gegeten bij De Utrechter. Gezellige sfeer en heerlijke muziek van een DJ. Top avondje!

vr 14 februari 2020

Pauline Wesselink

Met ons drieën genoten van pompoenrisotto en hertenbiefstuk plus superheerlijke desserts. Heel fijne bediening en vlot. We kunnen geen minpuntje ontdekken aan ons diner bij De Utrechter en komen graag terug.

vr 07 februari 2020

M.

Heerlijk gegeten, super aardige en goede bediening.

do 06 februari 2020