account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Verleiding

De Verleiding

Al sedert 1966 is de familie Briers-Colla een begrip in Bilzen, destijds gestart als bakkerij. Zoon Peter Briers kan zich culinair helemaal uitleven in zijn restaurant, terwijl dochter Nathalie Briers de bakkerij overnam.

Restaurant de verleiding is overigens klein van opzet, hier hebben wij doelbewust voor gekozen, we nemen immers graag de tijd voor onze gasten. U kunt heerlijk plaats nemen in comfortabele zetels en de inrichting is uitnodigend en open.
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N. uit Hoeselt

Mooie setting, lekker eten en goede bediening!

za 08 december 2018

M. uit Bilzen

Niet de eerste keer dat wij hier komen, ook zeker niet de laatste. Lekker rustig ontbijten in het hartje van Bilzen! Het is verzorgd en de service uitmuntend. Nog een speciale vermelding voor de sanitaire voorzieningen! Op en top verzorgd en toegankelijk voor iedereen.

di 27 november 2018

I.

Restaurant De Verleiding is een aanrader voor degene die graag culinair wil genieten in een sfeervol kader. De eigenaars zetten alles in het werk om hun klanten te verwennen met exquise gerechten, met een vlekkeloze service.

do 15 november 2018

Judith Jacobs-Plusquin

Heerlijk 4-gangenmenu, perfect verzorgd, super vriendelijke bediening, wijnen van zeer goede kwaliteit. Bedankt voor de geweldige avond

za 03 november 2018