account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Verleiding

De Verleiding

Al sedert 1966 is de familie Briers-Colla een begrip in Bilzen, destijds gestart als bakkerij. Zoon Peter Briers kan zich culinair helemaal uitleven in zijn restaurant, terwijl dochter Nathalie Briers de bakkerij overnam.

Restaurant de verleiding is overigens klein van opzet, hier hebben wij doelbewust voor gekozen, we nemen immers graag de tijd voor onze gasten. U kunt heerlijk plaats nemen in comfortabele zetels en de inrichting is uitnodigend en open.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

We zijn zeer tevreden. Doe zo verder. Alles was tot in de puntjes verzorgd.

zo 22 september 2019

G. uit Koersel

Super lekker en gezellig. Een echte aanrader. Zeer goede service. Eerlijke keuken en supercombinatie tussen wijnen en gerechtjes.

za 21 september 2019

Hans Van roey

Eerste keer in de bistro, ( niet het restaurant) maar weer top service. Ze kennen Hunne style, tom gevraagd voor een lekkere gin te serveren, hij vraagt je een paar vragen en hij stelt dan iets voor en dat was gewoon subliem. Eten echt lekker en sfeer ook heel goed, muziek was ook goed

do 19 september 2019

Walter Vliegen

Het is nu al mijn 10e bezoek en verblijf bij Huize Briers en ik geniet er altijd enorm van. De gastvrijheid en kwaliteit van de kamers en de restaurants zijn ongeëvenaard, dit gepaard met het hartelijk welkom van de eigenaren.

do 08 augustus 2019