account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Verleiding

De Verleiding

Al sedert 1966 is de familie Briers-Colla een begrip in Bilzen, destijds gestart als bakkerij. Zoon Peter Briers kan zich culinair helemaal uitleven in zijn restaurant, terwijl dochter Nathalie Briers de bakkerij overnam.

Restaurant de verleiding is overigens klein van opzet, hier hebben wij doelbewust voor gekozen, we nemen immers graag de tijd voor onze gasten. U kunt heerlijk plaats nemen in comfortabele zetels en de inrichting is uitnodigend en open.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Danny Ceyssens

Wij hebben super genoten...gewoon van ALLES.

vr 29 november 2019

Walter Vliegen

Zonder twijfel is ‘de Verleiding’ het summum van vriendelijke luxe, met de uitnodigende en warme persoonlijkheden van Peter en Tom, hun uitstekende keuken, super bediening en geweldig decor. We komen er al jaren, zij het in de prachtige lunchroom, het speciale zomertarwes op het park, zij het de Briers Bistro of de luxe accommodaties in het knap gerestaureerde koetshuis: alles weerspiegelt de smaak en het beleid: succes op all niveaus!

do 21 november 2019

Tony Dupont

goe gegeten en prachtig ontvangen zoals altijd

zo 17 november 2019

Ingrid Stes

Mooie en gezellige locatie, vriendelijk en lekker eten, wordt rekening gehouden met mensen die voedselallergie hebben, goede service en goede uitleg bij het eten en de wijn die geserveerd wordt. Wordt aanbevolen.

zo 13 oktober 2019