account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Verleiding

De Verleiding

Al sedert 1966 is de familie Briers-Colla een begrip in Bilzen, destijds gestart als bakkerij. Zoon Peter Briers kan zich culinair helemaal uitleven in zijn restaurant, terwijl dochter Nathalie Briers de bakkerij overnam.

Restaurant de verleiding is overigens klein van opzet, hier hebben wij doelbewust voor gekozen, we nemen immers graag de tijd voor onze gasten. U kunt heerlijk plaats nemen in comfortabele zetels en de inrichting is uitnodigend en open.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ann Maes

Zoals altijd heerlijk en uitstekende service

vr 15 februari 2019

Walter Vliegen

We hadeen een High Tea georganiseerd t.g.v. mijn moeder’s 94e verjaardag met 16 personen. Het was een heerlijk ongedwongen sfeer, prettige service, zeer voorkomend en in de puntjes. I.p.v. een saai buffet waren er per 2 personen ‘étagères’ gebruikt op drie verschillende niveaus, een keuze kon worden gemaakt tussen hartige sandwiches, heerlijke croissants, scones en gebak van de bakkerij Briers. Zo kon iedereen gewoon gezellig aan tafel blijven. De dienstverlening was top door Henk, met hulp van eigenaar Peter Briers. Een pracht aangelegenheid, gemakkelijk te bereiken, parkeren in de garage onder het plein, kortom wederom we; succes “bij Briers!”.

wo 13 februari 2019

G.

Het was een aangename ervaring Lekker en verzorgd eten Erg professionele houding van de bediening Zeker een plek om terug te keren !

wo 09 januari 2019

Vera Cleuren

Heerlijke verwennerij ! Zeker voor herhaling vatbaar ! Dankuwel !

di 25 december 2018