account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Verleiding

De Verleiding

Al sedert 1966 is de familie Briers-Colla een begrip in Bilzen, destijds gestart als bakkerij. Zoon Peter Briers kan zich culinair helemaal uitleven in zijn restaurant, terwijl dochter Nathalie Briers de bakkerij overnam.

Restaurant de verleiding is overigens klein van opzet, hier hebben wij doelbewust voor gekozen, we nemen immers graag de tijd voor onze gasten. U kunt heerlijk plaats nemen in comfortabele zetels en de inrichting is uitnodigend en open.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G. uit Koersel

Super service en lekker eten, gezellige locatie.

za 19 september 2020

H. uit Bilzen

zoals altijd top

za 19 september 2020

Vera Kleuren

Heerlijk ontbijt ! Fijne ,ontspannen sfeer ! Vlotte ,vriendelijke bediening ! CORONA-regels gerespecteerd ! Danku...we komen nog zeker terug !

wo 09 september 2020

S. uit Kortrijk

Wat een topper is dit!!! Te vroeg toegekomen maar onze kamer was al klaar en we werden onmiddellijk verwend met lekkers. Op het bed lag een leuk briefje met daarbij een zakje met koekjes. De kamer op zich was heel mooi en verzorgd. Zeer rustig. Het ontbijt was zeer uitgebreid met veel keuze uit warme dranken, eitjes, spek, beleg, broodjes,... De gastvrijheid was ook 10/10. Ondergrondse parking aan de overzijde. Dit is zeker een plek om terug te komen.

za 05 september 2020