account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Viszaeck

De Viszaeck

''De Viszaeck is een restaurant zoals we hem allemaal kennen, maar tot nu toe mist in Amersfoort. Een echt puur visrestaurant met kreeft, oesters en bijvoorbeeld fish & chips. En… een rookton in de tuin, waarin we zelf paling gaan roken. Eten aan het water in de prachtige tuin. Hoe vissig wil je het hebben?''

De werknemers van De Viszaeck delen de liefde voor vis, schaal- en schelpdieren van Lie en Rianne en weten u te adviseren over mooie wijn en spijs combinaties.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

V.

We hebben heerlijk gegeten en genoten van de sfeer! De zaeck ziet er mooi uit, ook de wc's zijn tot in de puntjes verzorgd. Het eten is echt heel erg lekker! De borden worden prachtig opgemaakt, er is echt veel aandacht voor het eten. De bediening was top, ze hield goed in de gaten of we nog wat nodig hadden. We kunnen het iedereen aanraden!

do 12 maart 2020

S. uit Amsterdam

Erg goed! Boven verwachting. Beste adres voor vis in Amersfoort.

za 29 februari 2020

Isabelle Pieterse

Hele leuke zaak, met een heerlijk menu! De service was goed en personeel had goede kennis van de gerechten & wijnen; zeker een aanrader!

wo 19 februari 2020

E.

Echt goed gegeten! Mooie opmaak, bijzondere combi's, goed op smaak, bediening die het snapt. Alles klopt.

za 08 februari 2020