account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Waldhoorn

De Waldhoorn

De Waldhoorn in Otterlo ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Al ruim 200 jaar is De Waldhoorn een gastvrije boerderij. Wat begon als pleisterplaats voor doortrekkende reizigers ontwikkelde zich tot veelzijdige ontmoetingsplek voor liefhebbers van natuur en cultuur. Op het terras ontmoeten dagjesmensen elkaar in de ochtendzon voordat ze aan stevige wandeling of fietstocht beginnen. Of ze schuiven na een energieke dag aan in ons sfeervolle restaurant.

De seizoenen zijn leidend in het restaurant van De Waldhoorn. Geniet van smaakvolle stoofpotjes in het najaar en grootmoeders erwtensoep in de winter. Of kom juist in het voorjaar voor een fris aspergegerecht of Veluwse geitenkaas met honing uit eigen bijenkasten in de zomer. Het restaurant beschikt ook over een gezellige bar, gratis wifi en een ruime parkeerplaats.
Bij De Waldhoorn presenteren wij een menu voor ieder wat wils. Wij beloven een Veluwse ervaring door toevoeging van lokale gerechten en producten in een sfeervol restaurant met welgemeende gastvrijheid.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

John Beentjes

Heerlijk buiten kunnen eten

di 30 juni 2020

M.

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Coronaproof ingericht. Zeer vriendelijke vlotte bediening.

ma 29 juni 2020

J. uit Arnhem

Wij komen graag naar “De Waldhoorn”. Ze hebben lekker, eerlijk en goed eten. Een lekker wijntje. Een vriendelijke bediening. Je voelt je echt welkom. Wij zijn pas nog geweest en zeker niet de laatste keer. Helemaal top. Wij kunnen niet anders zeggen en iedereen mag en moet dit weten.

ma 29 juni 2020

René van Driel

Een goed en gezellig restaurant, waar het personeel heel vriendelijk en gastvrij is. Fantastisch eten voor een mooie prijs.

wo 24 juni 2020