no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Witte Zwaan

De Witte Zwaan

We zijn jong en innovatief, maar koken met respect voor de Franse keuken. Een bezoek aan De Witte Zwaan is een belevenis. Natuurlijk ligt bij ons de focus op het eten. Maar gastronomie bij de Witte Zwaan is veel meer dan dat. Wij zorgen met ons hele team voor een ontspannen avond genieten van creatieve gerechten. Geen stijve toestanden. Plezier bij onze gasten, daar zorgen we voor!
  • Frans/Belgisch
  • € 25 - 50
  • € 50 - 100
  • > € 100
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit

Patrick Donath

Tweede keer en weer heerlijk! Vooraf het idee: ‘het kan eigenlijk alleen maar tegenvallen omdat het vorige keer zo lekker was’. Met ogenschijnlijk speels gemak werd het voor mij een vergelijkbare belevenis als de vorige keer: heerlijke gerechten, passende wijnen en zeer goede en attente bediening. Op de (dieet)wensen werd heel goed ingespeeld waardoor iedereen een heerlijke avond heeft gehad. Als je een keer echt lekker wil eten en bij iedere gang verrast wil worden moet je hier gewoon gaan eten!

do 10 mei 2018

Berty Brink vd

Het was weer geweldig hele fijne avond gehad tot de volgende keer gr Berty Harry van den Brink

do 26 april 2018

M.

Altijd een hartelijk welkom en vriendelijk personeel die altijd een stap verder denken! Super mooi en heerlijk diner. De wijnen combineren fantastisch bij de gerechten.

do 26 april 2018

N.

Heeeerlijk gegeten! Alles aan deze avond was top: van de amuses tot en met het pepermuntje bij het afscheid. En dan kregen we ook nog een kleine surprise mee voor de volgende dag. Wat ons betreft ster-waardig.

wo 25 april 2018