account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Zaak

De Zaak

In de culinaire hoofdstraat van Doetinchem vindt u restaurant De Zaak. Jong en oud, met een groep of gezellig met z'n tweetjes: bij De Zaak kunt u terecht voor diner, borrel en catering. Wij verzorgen u tijdens uw verblijf met aandacht en een glimlach. Ons voornaamste doel is u te laten genieten!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

1 vd beste eetgelegenheden van Doetinchem. Vriendelijk enthousiast personeel met kennis van zaken. De borden met de gerechten zien er stuk voor stuk mooi uit, en zoals het eruit ziet, zo smaakt t ook! Echt een dikke 10 voor de kok. Al meedere keren "de Zaak" bezocht en nemen altijd t 5 gangen bites menu, dat is echt een aanrader! elke leer weer een verrassing wat de kok bereidt! Ga zo door, en tot de volgende keer!

vr 14 augustus 2020

L.

Een heerlijk 5 gangen verrassings menu gegeten bij de Zaak met ons vieren. 2 Personen van ons gezin hebben een voedselallergie (voor veel producten) en daar hebben ze zo'n mooi menu voor gemaakt, chapeau! We weten uit ervaring hoe moeilijk het is om een verrassend menu te maken als je zo'n uitgebreide voedselallergie hebt, maar bij de Zaak hebben ze ons echt verrast. Diegenen zonder allergie hebben natuurlijk ook heerlijk gegeten, een echte aanrader om lekker een avondje te genieten!

zo 09 augustus 2020

Anouk van Zandvoort

Gewoon heerlijk gegeten! Prachtige plek, Annabelle en collega’s waren snel en gastvrij en eten perfect voor een goede prijs. We hadden t 5 gangen bites menu. Dat was een uitgebreide volledige maaltijd. Zeker een bezoek waard!

vr 07 augustus 2020

E.

Super lekker gegeten. Erg vriendelijk en enthousiast personeel. Een echte aanrader!!

vr 07 augustus 2020