no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

De Zuidkant Damme

De Zuidkant Damme

Wie culinair verwend wil worden is in De Zuidkant aan het juiste adres. Gelegen in hartje Damme, brengen Patrick van Hoorn en Cora Moerman u in vervoering met smaakvolle gerechten aan een eerlijke prijs. De kaart is niet alledaags, maar straalt heel wat creativiteit uit. Het lunchmenu aan 33€ wisselt dagelijks, maar u kan ook gewoon à la carte kiezen.


De Zuidkant onderscheidt zich door zijn oog voor detail. Gezellig tafelen in een intiem decor in combinatie met originele gerechten en een vriendelijke bediening maken uw bezoek tot een unieke ervaring. Gesloten op vrijdagmiddag, woensdag en donderdag.
  • 1 *
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit

S. uit Oostduinkerke

Ik vind 10/10 zo’n “onrealistisch” nummer, maar minder kan ik niet geven want er was hoegenaamd niets waarvan ik vond dat het beter of anders kon. De locatie is top, de bediening is hartverwarmend, de smaken van eten en wijn waren ‘waaw’, ... kortom: een parel.

za 21 april 2018

Jan Vanhixe

Schitterend! Een echte aanrader...

za 07 april 2018

H. uit Brugge

fantastisch !!!!

za 07 april 2018

Eveline Maes

ons bezoek aan de zuidkant was in een woord samen te brengen namelijk subliem. het paasmenu was van begin tot einde verrassend met pittige en verfrissende combinaties(wat zijn die koekjes erbij zalig lekker) elk bord is mooi om te zien , lekker om te ruiken ,om daarna samen met de heerlijke aangepaste en ondersteunende wijn een droom waar te maken. dit alles samen met het huiselijk warme interieur maar vooral de super lieve bediening zorgen ervoor dat je bezoek aan de zuidkant niet eenmalig zal blijven.nu we kennis gemaakt hebben met de zuidkant ,z'n schitterende gastvrouw en sterrenkok zullen ze ons nog moeilijk noorderlijk zien trekken.PROFICIAT

zo 01 april 2018