account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Zuidkant Damme

De Zuidkant Damme

Wie culinair verwend wil worden is in De Zuidkant aan het juiste adres. Gelegen in hartje Damme, brengen Patrick van Hoorn en Cora Moerman u in vervoering met smaakvolle gerechten aan een eerlijke prijs. De kaart is niet alledaags, maar straalt heel wat creativiteit uit. Het lunchmenu aan 33€ wisselt dagelijks, maar u kan ook gewoon à la carte kiezen.


De Zuidkant onderscheidt zich door zijn oog voor detail. Gezellig tafelen in een intiem decor in combinatie met originele gerechten en een vriendelijke bediening maken uw bezoek tot een unieke ervaring. Gesloten op vrijdagmiddag, woensdag en donderdag.
  • 1 *
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

davy debal

Een belevenis van begin tot einde. Zeer aangename vlotte gastvrouw en bediening. Het eten was ronduit fantastisch. Mocht ik een 11 kunnen geven ik gaf een 11 😉 zeer knap werk.Proficiat!!!

za 07 maart 2020

Philippe Braekman

Ieder jaar worden we verbaasd door de creatieve heerlijke gerechten bediend door een stralende Cora en haar team. Super !

za 07 maart 2020

Peter Van Rooy

Een echte topper! Wij komen zeker terug!

vr 06 maart 2020

F. uit Sint-Kruis

Aanrader! Heerlijke gerechten en super bediening, wij komen zeker terug

ma 24 februari 2020