account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Zuidkant Damme

De Zuidkant Damme

Wie culinair verwend wil worden is in De Zuidkant aan het juiste adres. Gelegen in hartje Damme, brengen Patrick van Hoorn en Cora Moerman u in vervoering met smaakvolle gerechten aan een eerlijke prijs. De kaart is niet alledaags, maar straalt heel wat creativiteit uit. Het lunchmenu aan 33€ wisselt dagelijks, maar u kan ook gewoon à la carte kiezen.


De Zuidkant onderscheidt zich door zijn oog voor detail. Gezellig tafelen in een intiem decor in combinatie met originele gerechten en een vriendelijke bediening maken uw bezoek tot een unieke ervaring. Gesloten op vrijdagmiddag, woensdag en donderdag.
  • 1 *
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Christian Claeys

Hartelijke ontvangst,hemels lekker eten en super vriendelijke bediening.Grote klasse

ma 24 juni 2019

Debbie Tytgat

Heel lekker gegeten in een gezellig kader. Ook uitstekend qua prijs/kwaliteit... eerlijke producten en top klaargemaakt !!

zo 23 juni 2019

M. uit Maldegem

Super van start tot finish: lieve ontvangst, attente bediening, verfijnde en originele gerechten, mooie wijnkaart, gezellig interieur... uitmuntend in 't kwadraat !

za 22 juni 2019

N. uit Tienen

Heerlijk!

vr 21 juni 2019