account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Zuidkant Damme

De Zuidkant Damme

Wie culinair verwend wil worden is in De Zuidkant aan het juiste adres. Gelegen in hartje Damme, brengen Patrick van Hoorn en Cora Moerman u in vervoering met smaakvolle gerechten aan een eerlijke prijs. De kaart is niet alledaags, maar straalt heel wat creativiteit uit. Het lunchmenu aan 33€ wisselt dagelijks, maar u kan ook gewoon à la carte kiezen.


De Zuidkant onderscheidt zich door zijn oog voor detail. Gezellig tafelen in een intiem decor in combinatie met originele gerechten en een vriendelijke bediening maken uw bezoek tot een unieke ervaring. Gesloten op vrijdagmiddag, woensdag en donderdag.
  • 1 *
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Gunther Breemans

Weeral zeer verrast door de super lekkere marktmenu. Ook de kids hebben genoten! Super bediening in een mooi kader.

za 08 december 2018

Patrick Himpe

Superlekkete rode wijn als suggestie

za 01 december 2018

Valerie Meuser

Fantastisch eten in een mooi rustig kader met vlotte vriendelijk bediening voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

za 01 december 2018

B. uit Damme

Het is telkens een feest om hier te komen eten. Super onthaal, gezellig en ongedwongen en vooral top eten! We kijken al uit naar de volgende keer

vr 30 november 2018