account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Zuidkant Damme

De Zuidkant Damme

Wie culinair verwend wil worden is in De Zuidkant aan het juiste adres. Gelegen in hartje Damme, brengen Patrick van Hoorn en Cora Moerman u in vervoering met smaakvolle gerechten aan een eerlijke prijs. De kaart is niet alledaags, maar straalt heel wat creativiteit uit. Het lunchmenu aan 33€ wisselt dagelijks, maar u kan ook gewoon à la carte kiezen.


De Zuidkant onderscheidt zich door zijn oog voor detail. Gezellig tafelen in een intiem decor in combinatie met originele gerechten en een vriendelijke bediening maken uw bezoek tot een unieke ervaring. Gesloten op vrijdagmiddag, woensdag en donderdag.
  • 1 *
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R. uit Quesnoy sur deule

Un restaurant à taille humaine dans un quartier plein de charme. Des patrons d'une grande humanité, qui se ressent dans l'assiette et dans le service. Gros coup de cœur!

zo 12 januari 2020

Hilde Veekemans

Zalig eten, super gezellig met perfecte service ! Wat wil een mens nog meer ? Wij zijn fan !

zo 22 december 2019

H. uit Oostkamp

Prijs-kwaliteit een topper !!

za 21 december 2019

Mark Verkoyen

We hebben een super avond gehad.. Het eten was overheerlijk , de borden waren een streling voor het oog en de smaken subliem!! Ook de bediening was zeer vriendelijk en vlot. Het was top !! Bedankt.

vr 13 december 2019