account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Zuidkant Damme

De Zuidkant Damme

Wie culinair verwend wil worden is in De Zuidkant aan het juiste adres. Gelegen in hartje Damme, brengen Patrick van Hoorn en Cora Moerman u in vervoering met smaakvolle gerechten aan een eerlijke prijs. De kaart is niet alledaags, maar straalt heel wat creativiteit uit. Het lunchmenu aan 33€ wisselt dagelijks, maar u kan ook gewoon à la carte kiezen.


De Zuidkant onderscheidt zich door zijn oog voor detail. Gezellig tafelen in een intiem decor in combinatie met originele gerechten en een vriendelijke bediening maken uw bezoek tot een unieke ervaring. Gesloten op vrijdagmiddag, woensdag en donderdag.
  • 1 *
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Fantastische ervaring!

za 17 oktober 2020

B. uit Damme

Zoals steeds super lekker, super correcte en vriendelijke bediening en prijs-kwaliteit niet te evenaren! Dikke merci, team Zuidkant!

vr 16 oktober 2020

C. uit Antwerpen

Het was een super culinaire ervaring voor ons. Zeer vriendelijke, rustige, grappige bediening van zowel de gastvrouw als de jongeheer.

ma 12 oktober 2020

G. uit AALTER

Top restaurant.. pure klasse Aangename sommelier

ma 12 oktober 2020