no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

De Zwaan

De Zwaan

In het oude stadshart van Etten-Leur, aan de gezellige markt, vindt u restaurant De Zwaan in een 17e eeuws trapgevelpand. Hier wordt met ambitie en enthousiasme gewerkt aan eigentijdse en originele gerechten. De Zwaan laat u genieten van een omvangrijke schilderijencollectie van modernen en impressionisten uit de Haagse School en van zijn beroemde kelder met 20.000 flessen uit Frankrijk en de Nieuwe Wereld. De aparte salons en tuinkamer maken het restaurant ook geschikt voor grotere gezelschappen.

Ik heb een allergie / dieetwens
Onze gerechten bestaan uit een groot aantal ingrediënten die elk hun bijdrage leveren tot de ultieme smaakbeleving.

Wij kunnen rekening houden met de volgende dieetwensen en/of allergieën in het restaurant: vlees, vis, schaal- en schelpdieren, gluten, lactose, zwangerschap en allergieën voor sommige ingrediënten. Overige diepgaande en ingrijpende wensen kunnen wij helaas niet doorvoeren in onze gerechten.
Uitzonderingen ruim van te voren doorgeven s.v.p.. Op de avond zelf doorgeven, kan financiële consequenties hebben.
Voor zeer bijzondere acties, evenementen of aanbiedingen kan een meerprijs gelden voor bepaalde uitzonderingen.

Twijfelt u of wij kunnen voldoen aan uw wens, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken van dinsdag tot en met vrijdag van 10.30 – 15.00 uur op: +31 (0)76 5012696.
  • 1 *
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit

I.

Het was een onvergeetlijke avond. Dankje!

za 21 april 2018

Anoniem Willy Martens (HA)

Prima gegeten, heerlijk bijpassend wijnarrangement met goede uitleg. Waardige vegetarische alternatieve gerechten voor mijn partner. Toegewijde en hoffelijke bediening. En dan de kleurrijke ambiance met kunst! Conlusie: uit de kunst!

wo 11 april 2018

R.

We hebben gisteravond weer heerlijk genoten van een culinaire avond en de gastvrije bediening maakte de avond meer dan compleet.

za 31 maart 2018

Toon Van Beurden

Het was een geweldige avond alles klopt daar tot in de kleinste puntjes. We komen zeker nog een keer terug dank jullie wel

za 31 maart 2018