account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Zwaan

De Zwaan

In het oude stadshart van Etten-Leur, aan de gezellige markt, vindt u restaurant De Zwaan in een 17e eeuws trapgevelpand. Hier wordt met ambitie en enthousiasme gewerkt aan eigentijdse en originele gerechten. De Zwaan laat u genieten van een omvangrijke schilderijencollectie van modernen en impressionisten uit de Haagse School en van zijn beroemde kelder met 20.000 flessen uit Frankrijk en de Nieuwe Wereld. De aparte salons en tuinkamer maken het restaurant ook geschikt voor grotere gezelschappen.

Ik heb een allergie / dieetwens
Onze gerechten bestaan uit een groot aantal ingrediënten die elk hun bijdrage leveren tot de ultieme smaakbeleving.

Wij kunnen rekening houden met de volgende dieetwensen en/of allergieën in het restaurant: vlees, vis, schaal- en schelpdieren, gluten, lactose, zwangerschap en allergieën voor sommige ingrediënten. Overige diepgaande en ingrijpende wensen kunnen wij helaas niet doorvoeren in onze gerechten.
Uitzonderingen ruim van te voren doorgeven s.v.p.. Op de avond zelf doorgeven, kan financiële consequenties hebben.
Voor zeer bijzondere acties, evenementen of aanbiedingen kan een meerprijs gelden voor bepaalde uitzonderingen.

Twijfelt u of wij kunnen voldoen aan uw wens, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken van dinsdag tot en met vrijdag van 10.30 – 15.00 uur op: +31 (0)76 5012696.
  • 1 *
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Heerlijk gegeten, prettig ruime tafels en professioneel personeel met juiste Brabantse gemoedelijkheid. Absolute aanrader al vele jaren!

za 18 januari 2020

Marcel de Rooij

We zijn al heel veel jaar trouwe klant en hebben heel wat keer de Zwaan bezocht. iedere keer worden we als koningspaar ontvangen en ontbreekt het ons echt nergens aan. De bediening is geweldig net als het eten en de wijn. Kortom een top tent

do 16 januari 2020

M. uit Etten-leur

Fantastisch kerstmenu in een heerlijke ambiance!

do 26 december 2019

C.

We hebben alle vier ontzaggelijk genoten..... wat een verrassing in smaken... en de wijnen erbij waren top. Mijn favoriet was waarschijnlijk voor velen speciaal: de amuse: het bolletje!!!! ... en de wanyu beef. Dank jullie wel.

do 26 december 2019