account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Zwaan

De Zwaan

In het oude stadshart van Etten-Leur, aan de gezellige markt, vindt u restaurant De Zwaan in een 17e eeuws trapgevelpand. Hier wordt met ambitie en enthousiasme gewerkt aan eigentijdse en originele gerechten. De Zwaan laat u genieten van een omvangrijke schilderijencollectie van modernen en impressionisten uit de Haagse School en van zijn beroemde kelder met 20.000 flessen uit Frankrijk en de Nieuwe Wereld. De aparte salons en tuinkamer maken het restaurant ook geschikt voor grotere gezelschappen.

Ik heb een allergie / dieetwens
Onze gerechten bestaan uit een groot aantal ingrediënten die elk hun bijdrage leveren tot de ultieme smaakbeleving.

Wij kunnen rekening houden met de volgende dieetwensen en/of allergieën in het restaurant: vlees, vis, schaal- en schelpdieren, gluten, lactose, zwangerschap en allergieën voor sommige ingrediënten. Overige diepgaande en ingrijpende wensen kunnen wij helaas niet doorvoeren in onze gerechten.
Uitzonderingen ruim van te voren doorgeven s.v.p.. Op de avond zelf doorgeven, kan financiële consequenties hebben.
Voor zeer bijzondere acties, evenementen of aanbiedingen kan een meerprijs gelden voor bepaalde uitzonderingen.

Twijfelt u of wij kunnen voldoen aan uw wens, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken van dinsdag tot en met vrijdag van 10.30 – 15.00 uur op: +31 (0)76 5012696.
  • 1 *
  • Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

Heerlijk gegeten, top gerechten en bijpassende wijnen. We hebben weer een fantastische avond gehad!!!

vr 13 maart 2020

Mirjam Den Toonder

We hebben ons wederom zeer welkom gevoeld, fijne gastvrouw en bediening, goede uitleg van de gerechten en de bijpassende wijnen. Wij hebben weer genoten, voor herhaling vatbaar!

vr 06 maart 2020

C.

Werkelijk een héle fijne beleving wat betreft wijn (altijd weer een aangename verrassing) en de gerechten (top chef... hoe krijg je het voor elkaar....) Ook door de vriendelijke begeleiding is zo'n avond voor ons en echte traktatie!

do 20 februari 2020

Bryan van der List

Heel vriendelijk personeel alle gerechten waren met zorg samengesteld en liepen goed in elkaar over.

di 18 februari 2020