account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Zwaan

De Zwaan

In het oude stadshart van Etten-Leur, aan de gezellige markt, vindt u restaurant De Zwaan in een 17e eeuws trapgevelpand. Hier wordt met ambitie en enthousiasme gewerkt aan eigentijdse en originele gerechten. De Zwaan laat u genieten van een omvangrijke schilderijencollectie van modernen en impressionisten uit de Haagse School en van zijn beroemde kelder met 20.000 flessen uit Frankrijk en de Nieuwe Wereld. De aparte salons en tuinkamer maken het restaurant ook geschikt voor grotere gezelschappen.

Ik heb een allergie / dieetwens
Onze gerechten bestaan uit een groot aantal ingrediënten die elk hun bijdrage leveren tot de ultieme smaakbeleving.

Wij kunnen rekening houden met de volgende dieetwensen en/of allergieën in het restaurant: vlees, vis, schaal- en schelpdieren, gluten, lactose, zwangerschap en allergieën voor sommige ingrediënten. Overige diepgaande en ingrijpende wensen kunnen wij helaas niet doorvoeren in onze gerechten.
Uitzonderingen ruim van te voren doorgeven s.v.p.. Op de avond zelf doorgeven, kan financiële consequenties hebben.
Voor zeer bijzondere acties, evenementen of aanbiedingen kan een meerprijs gelden voor bepaalde uitzonderingen.

Twijfelt u of wij kunnen voldoen aan uw wens, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken van dinsdag tot en met vrijdag van 10.30 – 15.00 uur op: +31 (0)76 5012696.
  • 1 *
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jos en Pia Ansoms- Rombouts

Een streling voor de tong. Zeer vriendelijke bediening. Achtergrondluzuek was iets minder onze smaak.. Prachtig interieur. Een echte aanrader!

vr 05 oktober 2018

Anoniem Cindy Heeren

Geweldig lekker gegeten! De kok weet waar hij mensen mee kan verwennen. Mooie locatie, vriendelijk personeel. Echt een aanrader wil je eens culinair verwend worden.

wo 26 september 2018

A.

Naast een uitstekende lunch te hebben genoten, zijn we ook gastvrij ontvangen en zeer prettig bediend . Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

wo 26 september 2018

Anoniem Peter Schoenmakers

Het was een geslaagde avond voor ons gezelschap van 6 personen. Het restaurant zat vol en de gezelligheid was prima. Uitstekende bediening ! Strakke organisatie en niet te formeel. Toch maar eens wat vaker op onze agenda zetten... Dank voor de goede zorgen !

za 22 september 2018