account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Zwaan

De Zwaan

In het oude stadshart van Etten-Leur, aan de gezellige markt, vindt u restaurant De Zwaan in een 17e eeuws trapgevelpand. Hier wordt met ambitie en enthousiasme gewerkt aan eigentijdse en originele gerechten. De Zwaan laat u genieten van een omvangrijke schilderijencollectie van modernen en impressionisten uit de Haagse School en van zijn beroemde kelder met 20.000 flessen uit Frankrijk en de Nieuwe Wereld. De aparte salons en tuinkamer maken het restaurant ook geschikt voor grotere gezelschappen.

Ik heb een allergie / dieetwens
Onze gerechten bestaan uit een groot aantal ingrediënten die elk hun bijdrage leveren tot de ultieme smaakbeleving.

Wij kunnen rekening houden met de volgende dieetwensen en/of allergieën in het restaurant: vlees, vis, schaal- en schelpdieren, gluten, lactose, zwangerschap en allergieën voor sommige ingrediënten. Overige diepgaande en ingrijpende wensen kunnen wij helaas niet doorvoeren in onze gerechten.
Uitzonderingen ruim van te voren doorgeven s.v.p.. Op de avond zelf doorgeven, kan financiële consequenties hebben.
Voor zeer bijzondere acties, evenementen of aanbiedingen kan een meerprijs gelden voor bepaalde uitzonderingen.

Twijfelt u of wij kunnen voldoen aan uw wens, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken van dinsdag tot en met vrijdag van 10.30 – 15.00 uur op: +31 (0)76 5012696.
  • 1 *
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Zoals gewoonlijk weer een perfecte service met een swing die je enkel in de zwaan krijgt. Het 25+ jubileum arrangement was super. Bedankt voor de leuke avond !

vr 15 november 2019

Robin Kop

Een geweldig diner, verrassend genieten van amuse tot en met dessert. Bijpassende wijnen, en voor mijn zwangere vrouw hele creatieve alcoholvrije drankjes.

vr 08 november 2019

Anoniem Brouwers

Het was niet zo heel druk. Eerst kregen we gratis bubbels. Het eten was heel lekker en de bediening perfect. Het personeel is vriendelijk en heeft kennis van zaken.

vr 08 november 2019

Riet Jansen

Hartelijk dank voor weer een uitstekende ontvangst. Dit keer was mijn oom mee die vroeger chef was (oa op het Koninklijk Paleis in Brussel) en ik heb hem nog nooit zo stil weten van een bloemkool! Dankje voor de rondleiding Tot de volgende keer

di 05 november 2019