account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Zwaan

De Zwaan

In het oude stadshart van Etten-Leur, aan de gezellige markt, vindt u restaurant De Zwaan in een 17e eeuws trapgevelpand. Hier wordt met ambitie en enthousiasme gewerkt aan eigentijdse en originele gerechten. De Zwaan laat u genieten van een omvangrijke schilderijencollectie van modernen en impressionisten uit de Haagse School en van zijn beroemde kelder met 20.000 flessen uit Frankrijk en de Nieuwe Wereld. De aparte salons en tuinkamer maken het restaurant ook geschikt voor grotere gezelschappen.

Ik heb een allergie / dieetwens
Onze gerechten bestaan uit een groot aantal ingrediënten die elk hun bijdrage leveren tot de ultieme smaakbeleving.

Wij kunnen rekening houden met de volgende dieetwensen en/of allergieën in het restaurant: vlees, vis, schaal- en schelpdieren, gluten, lactose, zwangerschap en allergieën voor sommige ingrediënten. Overige diepgaande en ingrijpende wensen kunnen wij helaas niet doorvoeren in onze gerechten.
Uitzonderingen ruim van te voren doorgeven s.v.p.. Op de avond zelf doorgeven, kan financiële consequenties hebben.
Voor zeer bijzondere acties, evenementen of aanbiedingen kan een meerprijs gelden voor bepaalde uitzonderingen.

Twijfelt u of wij kunnen voldoen aan uw wens, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken van dinsdag tot en met vrijdag van 10.30 – 15.00 uur op: +31 (0)76 5012696.
  • 1 *
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Corinne de Bruijn

Een bijzonder lekkere, mooie en sfeervolle lunch die ook door mijn gast (voor wie een cadeau was) erg werd gewaardeerd. Het feit dat er vooraf telefonisch afstemming was over de invulling en uitleg over de kunstcollectie was top en maakte dit bezoek helemaal af.

do 19 september 2019

J.

Een fijne avond met een hartelijke ontvangst, attente bediening, heerlijke en leuke creaties en verrassende wijnen.

za 14 september 2019

M.

Bijzonder leuk aspect aan de Zwaan is de schilderijencollectie aan de muur en in 1 kamer aan het plafond. En natuurlijk uitstekend eten en heerlijke wijn, prima bediening.

do 12 september 2019

Jan van Weegberg

Heerlijke culinaire avond met zeer smakelijke gerechten en fantastische wijnen. Topzaak!

vr 06 september 2019