account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Zwaan

De Zwaan

In het oude stadshart van Etten-Leur, aan de gezellige markt, vindt u restaurant De Zwaan in een 17e eeuws trapgevelpand. Hier wordt met ambitie en enthousiasme gewerkt aan eigentijdse en originele gerechten. De Zwaan laat u genieten van een omvangrijke schilderijencollectie van modernen en impressionisten uit de Haagse School en van zijn beroemde kelder met 20.000 flessen uit Frankrijk en de Nieuwe Wereld. De aparte salons en tuinkamer maken het restaurant ook geschikt voor grotere gezelschappen.

Ik heb een allergie / dieetwens
Onze gerechten bestaan uit een groot aantal ingrediënten die elk hun bijdrage leveren tot de ultieme smaakbeleving.

Wij kunnen rekening houden met de volgende dieetwensen en/of allergieën in het restaurant: vlees, vis, schaal- en schelpdieren, gluten, lactose, zwangerschap en allergieën voor sommige ingrediënten. Overige diepgaande en ingrijpende wensen kunnen wij helaas niet doorvoeren in onze gerechten.
Uitzonderingen ruim van te voren doorgeven s.v.p.. Op de avond zelf doorgeven, kan financiële consequenties hebben.
Voor zeer bijzondere acties, evenementen of aanbiedingen kan een meerprijs gelden voor bepaalde uitzonderingen.

Twijfelt u of wij kunnen voldoen aan uw wens, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken van dinsdag tot en met vrijdag van 10.30 – 15.00 uur op: +31 (0)76 5012696.
  • 1 *
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Frans Hazen

prima timing tussen de gerechten .

vr 05 juli 2019

Suzanne Wigchert

Het was een feestelijk diner voor het behalen van diploma’s van onze zonen, inclusief een speciale, overheerlijke chocoladetaart als dessert!

wo 03 juli 2019

Els Braber

We hebben een fantastische avond gehad. De gerechten waren allemaal even heerlijk en plaatjes om te zien. We waren met onze kleinzoon van 12 uit eten bij de Zwaan. Hij heeft van het begin tot het einde genoten van deze culinaire beleving. De alcoholvrije cocktails, met zorg gemaakt door de ober, werden door onze kleinzoon bijzonder gewaardeerd. De enthousiaste en vriendelijke eigenaar kwam nog even aan tafel voor een praatje en bood onze kleinzoon aan om een kijkje te komen nemen in de keuken. Ontzettend leuk! Het personeel en de eigenaar hebben enorm hun best gedaan om ons een geweldige avond te bezorgen en dat is ze meer dan gelukt.

wo 03 juli 2019

Patrick Van Tilburg

Wat een smaaksensatie, opmaak èn gastvrijheid! Bijpassend wijnarrangement super afgestemd op het gerecht masr ook in navolging van de vorige en volgende wijnsensatie. Zeer goede keuze. Sterwaardig! Complimenten

di 02 juli 2019