account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Zwaan

De Zwaan

In het oude stadshart van Etten-Leur, aan de gezellige markt, vindt u restaurant De Zwaan in een 17e eeuws trapgevelpand. Hier wordt met ambitie en enthousiasme gewerkt aan eigentijdse en originele gerechten. De Zwaan laat u genieten van een omvangrijke schilderijencollectie van modernen en impressionisten uit de Haagse School en van zijn beroemde kelder met 20.000 flessen uit Frankrijk en de Nieuwe Wereld. De aparte salons en tuinkamer maken het restaurant ook geschikt voor grotere gezelschappen.

Ik heb een allergie / dieetwens
Onze gerechten bestaan uit een groot aantal ingrediënten die elk hun bijdrage leveren tot de ultieme smaakbeleving.

Wij kunnen rekening houden met de volgende dieetwensen en/of allergieën in het restaurant: vlees, vis, schaal- en schelpdieren, gluten, lactose, zwangerschap en allergieën voor sommige ingrediënten. Overige diepgaande en ingrijpende wensen kunnen wij helaas niet doorvoeren in onze gerechten.
Uitzonderingen ruim van te voren doorgeven s.v.p.. Op de avond zelf doorgeven, kan financiële consequenties hebben.
Voor zeer bijzondere acties, evenementen of aanbiedingen kan een meerprijs gelden voor bepaalde uitzonderingen.

Twijfelt u of wij kunnen voldoen aan uw wens, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken van dinsdag tot en met vrijdag van 10.30 – 15.00 uur op: +31 (0)76 5012696.
  • 1 *
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anoniem Alexandra Smits

We hebben heerlijk gegeten, een Elk uitstekende bediening in een prachtige zaak. Elk gerecht was een kunstwerk vol van smaak

za 11 mei 2019

E.

Heerlijk eten met creatieve smaaksurprises, gecombineerd met verrassende lekkere wijnen. En dat dan in een prachtige omgeving met mooie kunst door heel de zaak. Vervolgens een zeer vriendelijke attente en kundige bediening in een brabants gezellige en ontspannen sfeer. Dat alles samen zorgt telkens voor een topavond genieten!!

za 11 mei 2019

J. uit Gent

Uitstekend gegeten. Verrassende combinaties. Attente en vriendelijke bediening.

wo 01 mei 2019

Dominique den Hartog

Sublieme avond gehad, heerlijk eten fantastische wijnen en waanzinnig goed personeel. Kortom fantastisch!

vr 12 april 2019