account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hotel & Brasserie De Zwaan

Hotel & Brasserie De Zwaan

Voor een culinaire avond uit of een gezellig lunch kunt u bij ons terecht. We ontvangen u in een ontspannen sfeer zodat u zich snel thuis zult voelen. We serveren eerlijke, pure biologische streekproducten die we met passie en aandacht op een originele wijze bereiden.
Ook voor een kop koffie bent u bij ons welkom, we hebben heerlijke fair trade koffie. Indien de keuken rekening moet houden met een dieet en/of allergie dan zou het fijn zijn dit vooraf kenbaar te maken, zodat dit bij de voorbereidingen meegenomen kan worden.

We verheugen ons erop u te mogen ontvangen en te verrassen!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jo Bessems

Uitstekend verzorgd en super lekker!

za 03 oktober 2020

E. uit Venray

Coronaproof restaurant! Heel gezellig en sfeervol. Ruim opgezet qua tafelzetting met andere gasten. Dus zeker een aanrader in deze tijd. Heerlijk gegeten en gedronken. Mooie wijnkaart. Ruime keus. Wij gaan er zeker vaker heen om op een veilige manier te genieten.

wo 30 september 2020

Ralf Jansen

Altijd heerlijk eten bij de Zwaan!

za 26 september 2020

Sandra Houben

Complimenten voor de mooie en smakelijke gerechten. Ook met het Coronabeleid zijn jullie daar zeer goed mee omgegaan. Wij hebben een voortreffelijke avond gehad en raden een ieder aan om hier een tafel te reserveren.

do 24 september 2020