account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hotel & Brasserie De Zwaan

Hotel & Brasserie De Zwaan

Voor een culinaire avond uit of een gezellig lunch kunt u bij ons terecht. We ontvangen u in een ontspannen sfeer zodat u zich snel thuis zult voelen. We serveren eerlijke, pure biologische streekproducten die we met passie en aandacht op een originele wijze bereiden.
Ook voor een kop koffie bent u bij ons welkom, we hebben heerlijke fair trade koffie. Indien de keuken rekening moet houden met een dieet en/of allergie dan zou het fijn zijn dit vooraf kenbaar te maken, zodat dit bij de voorbereidingen meegenomen kan worden.

We verheugen ons erop u te mogen ontvangen en te verrassen!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L. uit Merselo

heerlijk, allemaal die verrassingen! 't was weer top, dank u.

vr 07 februari 2020

R.

Wat een geslaagde avond! We werden op een vriendelijke manier welkom geheten en er stond al een kinderstoel voor ons kleine meisje klaar. De bediening was echt heel gastvrij en klant- en kindvriendelijk. Een heerlijke amuse, mooie smaakcombinaties bij het voor- en hoofdgerecht. Daarnaast was het dessert ook erg lekker en mooi opgemaakt. Wij hebben genoten, echt een aanrader!

di 04 februari 2020

Henriette van Gessel-Pranger

Heerlijke, bijzondere lunch gehad! Altijd TOP om hier te eten!

za 01 februari 2020

Remco van Es

Heerlijk gedineerd in een ongedwongen sfeer! Wij lieten ons verrassen met een door de kok samengesteld menu. Dat bleek achteraf een zeer goede keuze te zijn geweest, want het was geweldig! Eens een keer niet het geijkte wat je overal al ziet, maar verrassende combinaties van ingrediënten die perfect met elkaar in harmonie waren. De service is er ook heel goed en je wordt er op een vriendelijke en huiselijke manier ontvangen!

ma 20 januari 2020