account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hotel & Brasserie De Zwaan

Hotel & Brasserie De Zwaan

Voor een culinaire avond uit of een gezellig lunch kunt u bij ons terecht. We ontvangen u in een ontspannen sfeer zodat u zich snel thuis zult voelen. We serveren eerlijke, pure biologische streekproducten die we met passie en aandacht op een originele wijze bereiden.
Ook voor een kop koffie bent u bij ons welkom, we hebben heerlijke fair trade koffie. Indien de keuken rekening moet houden met een dieet en/of allergie dan zou het fijn zijn dit vooraf kenbaar te maken, zodat dit bij de voorbereidingen meegenomen kan worden.

We verheugen ons erop u te mogen ontvangen en te verrassen!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jos Janssen

het was weer uitstekend zoals we gewn=end zijn.

za 14 maart 2020

Theo Swinkels

Heel lekker allemaal en diverse persoonlijke aanpassingen in het diner zijn mogelijk. Het vegetarische gerecht was prachtig opgemaakt. De service en attente aandacht van the crew was ook prima; kortom een zeer geslaagde avond,

za 07 maart 2020

N.

Het was allemaal erg lekker en goed geserveerd

zo 01 maart 2020

Bart Wilmsen

In een ontspannen en zeer gastvrije sfeer genoten van alle heerlijke verrassingen uit de keuken van Ben. Met zorg afgestemd op de gelegenheid, persoonlijke wensen, bijpassende wijnadviezen en de warme aandacht van Nel een zeer bijzondere avond beleefd.

vr 28 februari 2020