accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Demain Atelier

Contact

Demain Atelier staat voor ongedwongen gastronomisch genieten. In een moderne ambiance ontvangen we u met goede muziek en onze warme gastvrijheid. Hier serveren we gerechten om met elkaar te delen. We geloven in de gezelligheid en verbinding die ontstaat wanneer mensen samen genieten van heerlijk eten. Bij Demain Atelier hechten we veel waarde aan de puurheid en eenvoud van onze gerechten. We geloven sterk in de kracht van kwaliteit en smaak, en streven ernaar om alleen de beste producten te bieden. Demain Atelier ligt in het verlengde van Restaurant Demain. Het Atelier is een prominent onderdeel en vormt de creatieve werkplaats van ons team, dat traditie en innovatie laat samensmelten. We heten u van harte welkom voor een lunch of diner.
  • Mediterraans
Stel een vraag
Last minutes

Diner

voor 2 - 5 personen

do 29 februari 2024

18:30

Diner

voor 2 - 4 personen

do 29 februari 2024

19:00

Lunch

voor 2 - 4 personen

vr 1 maart 2024

12:00

Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.5/10Kwaliteit
  • 9.2/10Service
  • 8.3/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Els Van de pas

We hebben heerlijk gegeten met verrassende gerechten.

di 27 februari 2024

Filip Van Hoof

Het was een unieke ervaring! Een warm en enthousiast ontvangst, een heel leuk kader, de muziek net dat tikkeltje harder. Een ongedwongen en attente bediening. En dan de gerechten! Lang geleden dat we nog zo verrast werden! Smaakcombinaties die je niet verwacht maar o zo lekker waren! Aan het hele team… proficiat! Wij komen snel terug!

za 24 februari 2024

Ruth Bossuyt

Fantastisch. Super lekker eten, relaxte sfeer, mooie omgeving, mooi interieur, zicht op de duinen, professioneel en hip team, ... Alles tiptop. Ik wil graag nog terug. 🖤

di 20 februari 2024

H.

Mooie verassende smaken en combinaties. Het sharing concept (incl wine sharing) was top. Je kunt optimaal proeven. Verder een jong en enthousiast team. Super servicegericht. Ze staan voor kwaliteit. We voelden ons direct thuis. Heerlijk avondje genoten. Dat belooft wat wanneer het fine dining restaurant straks open is. Een aanwinst!!

di 20 februari 2024