account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Den Dyver

Den Dyver

Welkom bij Restaurant Den Dyver! Zaalverantwoordelijke Pascal De Zutter en chef-kok Frederik De Vestele verwelkomen u in hartje Brugge met hun eigentijdse luxebistro. Samen slagen ze erin om de grandeur van vroeger te vertalen in culinaire verwennerij, met verrukkelijke vis- en vleesbereidingen.

Kwaliteit staat bij Pascal en Frederik hoog in het vaandel, vandaar dat er enkel gewerkt wordt met hoogwaardige en dagverse producten. Raadpleeg onze kaart online, of bekijk de heerlijke dagsuggesties ter plaatse op het bord! Voel u koning te rijk in onze prachtige binnentuin en geniet van de historische sfeer en de typisch Brugse
cultuur bij Den Dyver.
  • Frans/Belgisch
  • Bistronomie
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Peter en Mieke Declerck-Verschueren

Goedemorgen, Opnieuw een unieke ervaring, superlekkere keuken, een aanrader. Een bediening die je nergens anders meer kan vinden. Met speciale dank aan Benoît en Lilly, een topteam.

za 02 november 2019

Rudy Vermeulen

Het was een fantastische middag, de kwaliteit van het eten maar ook de prijs/kwaliteit en vooral de bediening was perfect. Wat een vriendelijke en correcte man, top voor de horeca! Wij gaan terug. Gr, Nicole & Rudy&Maxim.

vr 25 oktober 2019

D.

Alles wat top niest om op antemerken .Zeker aan te bevelen.

za 14 september 2019

Roger Atkinson

Recommended by our hotel and it did not let us down. Had a fabulous meal and would go back again without question

za 07 september 2019