account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Den Dyver

Den Dyver

Welkom bij Restaurant Den Dyver! Zaalverantwoordelijke Pascal De Zutter en chef-kok Frederik De Vestele verwelkomen u in hartje Brugge met hun eigentijdse luxebistro. Samen slagen ze erin om de grandeur van vroeger te vertalen in culinaire verwennerij, met verrukkelijke vis- en vleesbereidingen.

Kwaliteit staat bij Pascal en Frederik hoog in het vaandel, vandaar dat er enkel gewerkt wordt met hoogwaardige en dagverse producten. Raadpleeg onze kaart online, of bekijk de heerlijke dagsuggesties ter plaatse op het bord! Voel u koning te rijk in onze prachtige binnentuin en geniet van de historische sfeer en de typisch Brugse
cultuur bij Den Dyver.
  • Frans/Belgisch
  • Bistronomie
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

We felt so welcomed by the servers and the food was excellent!

za 27 juli 2019

E. uit Wevelgem

Lekker gegeten. Gezellig kader! Benieuwd naar het zomerterras, we komen nog eens terug bij mooi weer.

za 13 april 2019

A. uit Ieper

Dankzij mijn collega een heel gezellig en lekker restaurant ontdekt in Brugge👍 Prijs kwaliteit is echt Ok ,zeer ruime porties, Echt voor herhaling vatbaar!

za 24 november 2018

katrien stroobandt

Als Bruggelingen waren we fier dat Den Dyver zulke eerlijke lekkere keuken brengt , gezien de vele toeristen die er komen. Met dank voor een heerlijke avond !

wo 10 oktober 2018