account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Den Haze

Den Haze

Tussen de bossen en landerijen van het Lippensgoed Bulskampveld staat deze prachtig gerenoveerde hoeve Je waant je er zo in de Provence. Den Haze is niet enkel uiterst populair om zijn zomers terras. Voor een plaatsje op het terras is reserveren dan wel ten zeerste aangewezen, in de winter zijn de tafels in de buurt van de open haard zeer gegeerd. In een interieur dat getuigt van gezelligheid en moderne goede smaak is het heerlijk toeven.
Nathalie, chef en eigenaar sinds 1998 samen met haar echtgenoot en wereldwijnmeester Miguel, werkt het liefst met artisanaal gekweekte TERROIRproducten. De spijskaart verandert mee met de seizoenen. In het wildseizoen zijn er specialiteiten met haas (uiteraard), fazant en wilde eend. Ook het Menu Terroir (3 gangen) en Menu Terroir Deluxe (4 gangen) is een aanrader!. Op de kaart kan je van elk product de herkomst achterhalen…kwaliteit moet zich niet verbergen!

Een adresje om te ontdekken met vrienden, familie en kids!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

W.

Super aangenaam zitten! Verzorgd tot in de puntjes&zeer vriendelijke gastheer! Wij gaan er zeker terug

zo 07 april 2019

Vandenbruwaene Koen

Vriendelijke mensen, lekker eten, een aanrader.

za 09 maart 2019

R. uit Wingene

Culinaire hoogstandjes met passie en respect voor het product gebracht, in heel aangenaam en stijlvol kader.

za 02 maart 2019

Dimitri Raskin

Prijs/kwaliteit uitstekend! Lekkere verse producten. Ieder bord is als een mooi schilderij en brengen verrassende smaken. Bediening is top en uitbater is prima sommelier, die bij elk gerecht een uitstekende wijn voorstelt! Een echte aanrader!

vr 15 februari 2019