no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Den Haze

Den Haze

Tussen de bossen en landerijen van het Lippensgoed Bulskampveld staat deze prachtig gerenoveerde hoeve Je waant je er zo in de Provence. Den Haze is niet enkel uiterst populair om zijn zomers terras. Voor een plaatsje op het terras is reserveren dan wel ten zeerste aangewezen, in de winter zijn de tafels in de buurt van de open haard zeer gegeerd. In een interieur dat getuigt van gezelligheid en moderne goede smaak is het heerlijk toeven.
Nathalie, chef en eigenaar sinds 1998 samen met haar echtgenoot en wereldwijnmeester Miguel, werkt het liefst met artisanaal gekweekte TERROIRproducten. De spijskaart verandert mee met de seizoenen. In het wildseizoen zijn er specialiteiten met haas (uiteraard), fazant en wilde eend. Ook het Menu Terroir (3 gangen) en Menu Terroir Deluxe (4 gangen) is een aanrader!. Op de kaart kan je van elk product de herkomst achterhalen…kwaliteit moet zich niet verbergen!

Een adresje om te ontdekken met vrienden, familie en kids!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

Philip Verschatse

Heel lekker gegeten in een mooi kader.

vr 25 mei 2018

E. uit Beernem

Eten bij Den Haze betekent supervers bereid eten, thuisgevoel, rustige omgeving... Wat je ook bestelt, het is altijd enorm lekker en je gaat steeds met een blij gevoel terug naar huis. Een aanrader!!

za 05 mei 2018

Lieselot Van Riet

Altijd lekker en gezellig!

za 31 maart 2018

Moyra Verplancke

Enorm lekker van begin tot einde! De bediening was ook perfect

vr 19 januari 2018