account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Den Haze

Den Haze

Tussen de bossen en landerijen van het Lippensgoed Bulskampveld staat deze prachtig gerenoveerde hoeve Je waant je er zo in de Provence. Den Haze is niet enkel uiterst populair om zijn zomers terras. Voor een plaatsje op het terras is reserveren dan wel ten zeerste aangewezen, in de winter zijn de tafels in de buurt van de open haard zeer gegeerd. In een interieur dat getuigt van gezelligheid en moderne goede smaak is het heerlijk toeven.
Nathalie, chef en eigenaar sinds 1998 samen met haar echtgenoot en wereldwijnmeester Miguel, werkt het liefst met artisanaal gekweekte TERROIRproducten. De spijskaart verandert mee met de seizoenen. In het wildseizoen zijn er specialiteiten met haas (uiteraard), fazant en wilde eend. Ook het Menu Terroir (3 gangen) en Menu Terroir Deluxe (4 gangen) is een aanrader!. Op de kaart kan je van elk product de herkomst achterhalen…kwaliteit moet zich niet verbergen!

Een adresje om te ontdekken met vrienden, familie en kids!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Poeke

Genieten !

za 29 september 2018

moyra verplancke

Er wordt altijd iets speciaals op je bord getoverd... en de smaak is super lekker! Bediening super vriendelijk! Altijd een plezier om hier te komen!!

za 25 augustus 2018

Romy Alleweireld

Het was echt super lekker! Zeer vriendelijk personeel. Niets op aan te merken.

za 18 augustus 2018

Koen Wildemauwe

superlekkere klaargemaakte mossels topie!!! toprecept-een aanrader voor wie graag mossels eet heel goede en vooral vriendelijke service-vriendelijke uitbaters

vr 17 augustus 2018