account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Dickens & Jones

Dickens & Jones

Aan de voet van de grote kerk ligt Dickens&Jones. Een nostalgische brasserie met een authentieke Engelse country sfeer. Het beste van 4 werelden. Een ontspannen huiskamersfeer, de gezelligheid van een Engelse pub, de romantiek van een Franse brasserie en verleiden zoals alleen de Italianen dat kunnen. De combinatie van deze factoren maakt Dickens&Jones al meer dan 18 jaar ‘the place to be’ voor iedereen, voor alle gelegenheden en altijd tegen eerlijke prijzen.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Christa Oostvogels

Hapjes waren perfect. Zelfs de lactose vrije en veganistische hapjes waren geweldig. De reacties waren lovend. Ben blij dat we voor Dickens & Jones gekozen hebben om ons jubileum te vieren.

do 04 juli 2019

? Avans Hogeschool

Met 20 collega's van Avans lunchen we ieder jaar op de laatste schooldag bij Dickens&Jones. Dat was ook dit jaar uitstekend verzorgd en heel lekker en niet te duur.

do 04 juli 2019

M.

Wij zijn wezen eten voor mijn afstuderen bij Dickens&Jones, waar het restaurant mij heeft verrast met een klein vuurwerkje zonder dat het was aangevraagd. Lekker eten en goede service!

vr 28 juni 2019

Leon van Nispen

Zoals altijd goede service, lekker eten een perfecte sfeer in een mooie ambiance

ma 24 juni 2019