account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Dickens & Jones

Dickens & Jones

Aan de voet van de grote kerk ligt Dickens&Jones. Een nostalgische brasserie met een authentieke Engelse country sfeer. Het beste van 4 werelden. Een ontspannen huiskamersfeer, de gezelligheid van een Engelse pub, de romantiek van een Franse brasserie en verleiden zoals alleen de Italianen dat kunnen. De combinatie van deze factoren maakt Dickens&Jones al meer dan 18 jaar ‘the place to be’ voor iedereen, voor alle gelegenheden en altijd tegen eerlijke prijzen.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Hans Terpstra

Heerlijk gegeten, met een perfecte bediening. Een aanrader

za 07 september 2019

? Koch

Mede dank zij 'Dickens & Jones' werd onze familiereünie met 90 personen een groot succes. Het behulpzame personeel en hun vlotte bediening, de locatie met het grote buienterras, de grote terraskamer met dubbele deuren en de feestelijke grotere zaal waren de attributen die het familiefeest tot een groot succes maakte. De prijs/kwaliteit en de kwaliteit van het eten was uitstekend.

za 31 augustus 2019

Patricia Heikens

Uitstekend terras, uitstekende service, uitstekend eten, fantastische avond gehad

vr 30 augustus 2019

I.

Kan je ooit een gerecht kiezen bij dit restaurant want niet lekker in? Nee! Van begin tot einde genoten van alle gerechten en top service. Tip: voorgerecht met gamba's en de overheerlijke truffel pasta als hoofdgerecht!

za 24 augustus 2019