accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Die Volstruis

Contact

Social media

GASTVRIJHEID A LA CARTE!


BUITENGEWOON LEKKER ETEN AAN ONKLOPBARE PRIJZENMichaël en Leen verwelkomen u graag in restaurant Die Volstruis. Ontstaan uit een passie voor eten en mensen verwennen. Intussen is dé Volstruis een begrip in Erpe-Mere en ruim daarbuiten. U kan er terecht voor een lekker stuk (struisvogel)vlees of een heerlijk gebakken stuk verse vis, een gezond slaatje of zoete zonde.
Telkens geserveerd met een glimlach en een welgemeende ‘smakelijk’!

We maken er een erezaak van om voor ieders portemonnee een lekker gerecht of menu te bieden. Zo kan u in de week steeds ’s middags en ’s avonds een menu (voorgerecht – hoofdgerecht – koffie/thee) aan een democratische prijs komen eten. Verder hebben wij een voordelig maandmenu die zowel uit drie of vijf gangen kan bestaan. Ook à la carte vindt u bij ons ongetwijfeld dat gerecht waar u zin in hebt. Kortom, alles om u met een voldaan gevoel buiten te laten gaan.

Kortom, een vriendelijke bediening, top producten en een ruime tuin waar uw kinderen in kunnen ravotten!

Hoe gaat dat gezegde nu weer met die klant en die koning?
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10Kwaliteit
  • 9.2/10Service
  • 8.8/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C. uit Lede

Super lekker en mals kangoeroe vlees

vr 18 november 2022

A. uit Aalst

super lekker, zoals altijd!!

za 22 oktober 2022

Kelvin Meuleman

Zeer gezellig intérieur met een uitstekende bediening. En natuurlijk zeer lekker eten. Hierbij kan ik ook nog meegeven dat wij de maandmenu september hebben gegeten waarbij het hoofdgerecht een duo van kangoeroe en struisvogelsteak was. Ten volle aan te raden!

vr 23 september 2022

Sabine Van Hover

Lekker gegeten op het mooie terras. Zeer vriendelijk personeel . Wij komen altijd graag terug.

zo 11 september 2022