account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Die Volstruis

Die Volstruis

GASTVRIJHEID A LA CARTE!


BUITENGEWOON LEKKER ETEN AAN ONKLOPBARE PRIJZENMichaël en Leen verwelkomen u graag in restaurant Die Volstruis. Ontstaan uit een passie voor eten en mensen verwennen. Intussen is dé Volstruis een begrip in Erpe-Mere en ruim daarbuiten. U kan er terecht voor een lekker stuk (struisvogel)vlees of een heerlijk gebakken stuk verse vis, een gezond slaatje of zoete zonde.
Telkens geserveerd met een glimlach en een welgemeende ‘smakelijk’!

We maken er een erezaak van om voor ieders portemonnee een lekker gerecht of menu te bieden. Zo kan u in de week steeds ’s middags en ’s avonds een menu (voorgerecht – hoofdgerecht – koffie/thee) aan een democratische prijs komen eten. Verder hebben wij een voordelig maandmenu die zowel uit drie of vijf gangen kan bestaan. Ook à la carte vindt u bij ons ongetwijfeld dat gerecht waar u zin in hebt. Kortom, alles om u met een voldaan gevoel buiten te laten gaan.

Kortom, een vriendelijke bediening, top producten en een ruime tuin waar uw kinderen in kunnen ravotten!

Hoe gaat dat gezegde nu weer met die klant en die koning?
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anne Van bockstaele

Zeker als het subliem is, mag dat ook worden gezegd

do 27 augustus 2020

S. uit Mere

Zoals altijd de beste mosselen met vriendelijke bediening in een gezellig interieur. Wij komen altijd graag terug , ook voor andere gerechten.

wo 26 augustus 2020

S. uit Lede

Zoals steeds....superlekker, gezellig, topservice ! Wij weten waarom we steeds weer voor Die Volstruis kiezen !! Kathleen, Geert en Mita Sagaert

za 15 augustus 2020

Maarten Smits

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Daarbij hebben mijn kinderen zich ook prima vermaakt in de speeltuin. En daarbij heerlijk gegeten. Tot snel!

zo 09 augustus 2020