account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Die Volstruis

Die Volstruis

GASTVRIJHEID A LA CARTE!


BUITENGEWOON LEKKER ETEN AAN ONKLOPBARE PRIJZENMichaël en Leen verwelkomen u graag in restaurant Die Volstruis. Ontstaan uit een passie voor eten en mensen verwennen. Intussen is dé Volstruis een begrip in Erpe-Mere en ruim daarbuiten. U kan er terecht voor een lekker stuk (struisvogel)vlees of een heerlijk gebakken stuk verse vis, een gezond slaatje of zoete zonde.
Telkens geserveerd met een glimlach en een welgemeende ‘smakelijk’!

We maken er een erezaak van om voor ieders portemonnee een lekker gerecht of menu te bieden. Zo kan u in de week steeds ’s middags en ’s avonds een menu (voorgerecht – hoofdgerecht – koffie/thee) aan een democratische prijs komen eten. Verder hebben wij een voordelig maandmenu die zowel uit drie of vijf gangen kan bestaan. Ook à la carte vindt u bij ons ongetwijfeld dat gerecht waar u zin in hebt. Kortom, alles om u met een voldaan gevoel buiten te laten gaan.

Kortom, een vriendelijke bediening, top producten en een ruime tuin waar uw kinderen in kunnen ravotten!

Hoe gaat dat gezegde nu weer met die klant en die koning?
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Christine Troffaes

De Kangoeroe brochette was super lekker! Voor herhaling vatbaar!

zo 21 juli 2019

H. uit Tielt

Tijdens een driedaagse fietstocht na een tip van de B&B-uitbater bij Die Volstruis gaan dineren. We kregen naar wens een tafeltje op het terras en lekker eten. De salade van de chef was zeer gevarieerd en perfect voor zo een zomeravond, de varkenswangetjes in Rodenbachsaus zeer zacht en smaakvol. Leuk dat er verse frietjesen een slaatje bij waren! De bediening was persoonlijk en vriendelijk. We hebben ervan genoten!

vr 19 juli 2019

S.

Eten altijd tip top in orde !! Komen steeds met veel plezier terug

do 04 juli 2019

Anja De Neef

Super!zoals gewoonlijk ,een echte aanrader,grtjes De Ridderkesxxx

vr 14 juni 2019