account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

SANIMALIA

SANIMALIA

Dierenkliniek SANIMALIA is in 2013 ontstaan uit de vroegere Dierenartsenpraktijk St.-Katharina in Hasselt. Na 19 jaar in het pand aan de grote ring in Hasselt, bleek de praktijk te klein voor 8 dierenartsen en 7 dierenartsassistenten en werd de stap gezet naar een nieuwe locatie en een nieuwe naam : ‘SANIMALIA’, de samentrekking van ‘SANI’ = ‘gezond’ en ‘ANIMALIA’ = ‘dieren’ :

‘VOOR GEZONDE DIEREN’, DAT IS ONZE MISSIE !

We zijn een dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren in de brede zin : d.w.z. we behandelen honden, katten, konijnen, fretten, cavia's... We doen zowel het standaard werk, als de meer gevorderde diagnostiek en behandelingen.

Een deel van de onderzoeken en behandelingen gebeuren op doorverwijzing van collega dierenartsen. We zijn blij dat we een aangename samenwerking hebben met vele dierenartsen in de ruime regio in en rond Limburg.

Met onze nieuwe dierenkliniek wensen nog meer in te zetten op spoed- en intensieve zorgen. Met ons team kunnen we een 24/24 en 7/7 permanentie voorzien.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Gina Strauven

Wij hadden gisteren een andere veearts voor de jaarlijkse inspuitingen voor onze labrador. De hond werd volledig onderzocht voor ze de inspuiting gaf. Daar onze labrador een beetje te dik is gaf ze ons heel wat inlichtingen en gratis staaltjes mee. Nu hopen dat ze tegen de volgende consultatie 3 kilo vermagerd is. Nogmaals bedankt

wo 09 september 2020

T. uit Halen

Top praktijk! Altijd vriendelijk en goed geholpen. Alle dokters weten waarover ze spreken en geven prima advies. Ik ga er al bijna 10jaar en heb nog geen enkele slechte ervaring gehad.

ma 27 juli 2020

D.

Super tevreden van de veearts die mij geholpen heeft.

vr 24 juli 2020

A. uit Hasselt

Wij worden altijd uitstekend geholpen. En en top team!

vr 10 juli 2020