account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

SANIMALIA

SANIMALIA

Dierenkliniek SANIMALIA is in 2013 ontstaan uit de vroegere Dierenartsenpraktijk St.-Katharina in Hasselt. Na 19 jaar in het pand aan de grote ring in Hasselt, bleek de praktijk te klein voor 8 dierenartsen en 7 dierenartsassistenten en werd de stap gezet naar een nieuwe locatie en een nieuwe naam : ‘SANIMALIA’, de samentrekking van ‘SANI’ = ‘gezond’ en ‘ANIMALIA’ = ‘dieren’ :

‘VOOR GEZONDE DIEREN’, DAT IS ONZE MISSIE !

We zijn een dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren in de brede zin : d.w.z. we behandelen honden, katten, konijnen, fretten, cavia's... We doen zowel het standaard werk, als de meer gevorderde diagnostiek en behandelingen.

Een deel van de onderzoeken en behandelingen gebeuren op doorverwijzing van collega dierenartsen. We zijn blij dat we een aangename samenwerking hebben met vele dierenartsen in de ruime regio in en rond Limburg.

Met onze nieuwe dierenkliniek wensen nog meer in te zetten op spoed- en intensieve zorgen. Met ons team kunnen we een 24/24 en 7/7 permanentie voorzien.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P. uit Hasselt

Vriendelijke service , goed binnen de afspraaktijd .

wo 12 mei 2021

Rune Maréchal

Een heel directe, vriendelijke en juiste service! Alle artsen zijn super lief met je dier. Als er iets ernstig aan de hand is, komt er onmiddellijk een gespecialiseerde arts bij voor een 2de opinie. Je gaat dus nooit naar huis met een ongerust gevoel!

do 06 mei 2021

M. uit Sint Truiden

Top service...tijd voor belangrijke punten maar ook voor details...super vriendelijk...in 1 woord...PERFECTIE

do 29 april 2021

Naomi Loisen

Dankjewel voor de goede zorgen!

di 16 maart 2021