account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

SANIMALIA

SANIMALIA

Dierenkliniek SANIMALIA is in 2013 ontstaan uit de vroegere Dierenartsenpraktijk St.-Katharina in Hasselt. Na 19 jaar in het pand aan de grote ring in Hasselt, bleek de praktijk te klein voor 8 dierenartsen en 7 dierenartsassistenten en werd de stap gezet naar een nieuwe locatie en een nieuwe naam : ‘SANIMALIA’, de samentrekking van ‘SANI’ = ‘gezond’ en ‘ANIMALIA’ = ‘dieren’ :

‘VOOR GEZONDE DIEREN’, DAT IS ONZE MISSIE !

We zijn een dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren in de brede zin : d.w.z. we behandelen honden, katten, konijnen, fretten, cavia's... We doen zowel het standaard werk, als de meer gevorderde diagnostiek en behandelingen.

Een deel van de onderzoeken en behandelingen gebeuren op doorverwijzing van collega dierenartsen. We zijn blij dat we een aangename samenwerking hebben met vele dierenartsen in de ruime regio in en rond Limburg.

Met onze nieuwe dierenkliniek wensen nog meer in te zetten op spoed- en intensieve zorgen. Met ons team kunnen we een 24/24 en 7/7 permanentie voorzien.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Petra Reeckmans

Ik ben naar Sanimalia geweest op aanraden van een vriendin. Lex (mijn 7 maanden jonge pomeriaantje) en ik zijn heel vriendelijk ontvangen aan de balie. De dierenarts nam vervolgens alle tijd om rustig op al mijn vragen te antwoorden en zorgde ervoor dat we uiterst gerustgesteld terug naar huis gingen. Ook ik zal nu op mijn beurt Sanimalia voorzien van lovende woorden in mijn mond tot mond reclame !

ma 30 november 2020

Knaepen Peter

Perfecte Corona - proof ontvangst. Duidelijk communicatie en goed advies ontvangen.

do 29 oktober 2020

L.

Mevrouw Achten is zo een lieve, behulpzame dokter! Beantwoord met plezier alle vragen en is nog eens supervriendelijk!

di 27 oktober 2020

jocken eddy

Top mensen

ma 28 september 2020