account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

SANIMALIA

SANIMALIA

Dierenkliniek SANIMALIA is in 2013 ontstaan uit de vroegere Dierenartsenpraktijk St.-Katharina in Hasselt. Na 19 jaar in het pand aan de grote ring in Hasselt, bleek de praktijk te klein voor 8 dierenartsen en 7 dierenartsassistenten en werd de stap gezet naar een nieuwe locatie en een nieuwe naam : ‘SANIMALIA’, de samentrekking van ‘SANI’ = ‘gezond’ en ‘ANIMALIA’ = ‘dieren’ :

‘VOOR GEZONDE DIEREN’, DAT IS ONZE MISSIE !

We zijn een dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren in de brede zin : d.w.z. we behandelen honden, katten, konijnen, fretten, cavia's... We doen zowel het standaard werk, als de meer gevorderde diagnostiek en behandelingen.

Een deel van de onderzoeken en behandelingen gebeuren op doorverwijzing van collega dierenartsen. We zijn blij dat we een aangename samenwerking hebben met vele dierenartsen in de ruime regio in en rond Limburg.

Met onze nieuwe dierenkliniek wensen nog meer in te zetten op spoed- en intensieve zorgen. Met ons team kunnen we een 24/24 en 7/7 permanentie voorzien.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Emily Dirx

Ja

wo 17 juni 2020

A.

Voor de tweede keer dat we met Lou langs kwamen en telkens zeer goed ontvangen Eerst door Karen en onlangs door Maite bijde super artsen, die ons een zeer goede uitleg hebben gegeven en heel rustig en lief waren voor onze hond

vr 28 februari 2020

Albert Meeus

Top team.

vr 03 januari 2020

A. uit Genk

goede service, werden direct goed ontvangen en het wachten duurden niet al te lang. Alsook de afspraak zelf met de dierenarts was enorm goed. Er werd juist geïnformeerd bij vragen.

ma 30 december 2019