account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

SANIMALIA

SANIMALIA

Dierenkliniek SANIMALIA is in 2013 ontstaan uit de vroegere Dierenartsenpraktijk St.-Katharina in Hasselt. Na 19 jaar in het pand aan de grote ring in Hasselt, bleek de praktijk te klein voor 8 dierenartsen en 7 dierenartsassistenten en werd de stap gezet naar een nieuwe locatie en een nieuwe naam : ‘SANIMALIA’, de samentrekking van ‘SANI’ = ‘gezond’ en ‘ANIMALIA’ = ‘dieren’ :

‘VOOR GEZONDE DIEREN’, DAT IS ONZE MISSIE !

We zijn een dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren in de brede zin : d.w.z. we behandelen honden, katten, konijnen, fretten, cavia's... We doen zowel het standaard werk, als de meer gevorderde diagnostiek en behandelingen.

Een deel van de onderzoeken en behandelingen gebeuren op doorverwijzing van collega dierenartsen. We zijn blij dat we een aangename samenwerking hebben met vele dierenartsen in de ruime regio in en rond Limburg.

Met onze nieuwe dierenkliniek wensen nog meer in te zetten op spoed- en intensieve zorgen. Met ons team kunnen we een 24/24 en 7/7 permanentie voorzien.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K. uit Diepenbeek

Uitstekende service!

wo 30 oktober 2019

Ronny Wilmans

We kregen op al onze vragen een eerlijk en duidelijk antwoord. Er werd echt met ons mobiliteitsprobleem rekening gehouden om de afspraak voor een operatie van onze hond in te plannen.

do 26 september 2019

patrick stevens

zeer tevreden. Ze nemen voldoende tijd en stellen je huisdier op hun gemak

do 22 augustus 2019

Fabienne Vanloffeld

Gisteren op jaarlijkse controle geweest met onze kater Lewis. Inenting gekregen, nageltjes geknipt enz. Hijzelf vindt het natuurlijk allemaal niet zo aangenaam 😾. Maar onze afspraak kon netjes op tijd doorgaan en dierenarts Michelle was weer heel lief voor hem zoals altijd zodat hij toch met zo weinig mogelijk stress snel weer thuis was, waarvoor dank. :)

wo 10 juli 2019