account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant & Bar Diga

Restaurant & Bar Diga

Restaurant Diga is een nieuw Italiaans fine / Shared dining concept in Haarlem. Je kunt bij ons genieten van verschillende anti-pasti, verse pasta’s, Italiaanse vlees en vis- specialiteiten en de beste wijnen uit alle streken in Italië. Je kunt ook kiezen voor 3, 4 of 5-gangen verrassingsmenu van Chef inclusief bijpassende wijnen. Diga is een modern Restaurant dat werkt met veel duurzame en bewuste producten. Wij zijn alle dagen in de week geopend voor lunch, diner of gewoon voor een borrel.
Takeaway
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marc Vlaeminck

Zoals een lunch hoeft te zijn.

zo 28 juni 2020

Paul Kegelaer

Een van de beste restaurants in Haarlem

zo 21 juni 2020

D.

Heerlijk gegeten, super vriendelijke bediening. Onze serveerster wist veel over de wijnen te vertellen. Wist ook nog na ruim 4 uur aan tafel te hebben gezeten, dat ik aan het begin heb verteld over mijn allergie. Is maar 1 keer ter spraken gekomen, maar zij had dit dus nog onthouden. Ik kan niet anders zeggen dan dat wij een heerlijke avond gehad hebben. Heerlijk eten en super vriendelijke en kundige bediening.

vr 19 juni 2020

Anita Griekspoor-Korsman

.”

di 09 juni 2020