account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Dikke Dirck Amersfoort

Dikke Dirck Amersfoort

Gezellig keuvelen met je tafelgenoten onder het genot van een drankje. Ondertussen serveert Dirck de heerlijkste gerechten; van het warme plukbroodje vooraf tot aan de overvloedige Keuvelplank, je hebt van iedere gang genoten. Uitbuikend en nagenietend valt je blik op de dessertkaart… Misschien is er toch nog ruimte voor dat ene lekkere toetje. Bourgondisch genieten doe je bij Dikke Dirck.
Beoordelingen

8.3

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.3/10   Service
  • 7.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Heerlijk gegeten met onze kinderen en kleinkinderen. Alle 3 de generaties vinden de inrichting en de sfeer helemaal top! Ook de plek op de Groenmarkt is geweldig.

wo 29 juni 2022

W.

Zoveel eetgelegenheden in Amersfoort, heb ik toevallig net de beste, leukste en gezelligste uitgezocht!

wo 15 juni 2022

I.

Heerlijk gegeten en onze 3-jarige had de tijd van zijn leven

di 14 juni 2022

M.

Eerder bij Dikke Dirck Harderwijk gegeten, nu in Amersfoort: Wat een sfeervol restaurant, met bijzondere inrichting! Verse producten, zeer smaakvol en meer dan voldoende. De prijs-/kwaliteitsverhouding is uitstekend! Bediening is jong, maar allen zeer servicegericht! Wil je een gezellige avond, een echte aanrader, wij komen terug!

za 28 mei 2022