account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Dikke Dirck Amersfoort

Dikke Dirck Amersfoort

Gezellig keuvelen met je tafelgenoten onder het genot van een drankje. Ondertussen serveert Dirck de heerlijkste gerechten; van het warme plukbroodje vooraf tot aan de overvloedige Keuvelplank, je hebt van iedere gang genoten. Uitbuikend en nagenietend valt je blik op de dessertkaart… Misschien is er toch nog ruimte voor dat ene lekkere toetje. Bourgondisch genieten doe je bij Dikke Dirck.
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Karin Metselaar

Wat een prachtig, gezellig restaurant. Wat een sfeer, fijne bediening, heerlijk eten. Je verveelt je geen moment, zoveel is er om je heen te zien. Komen zeker weer terug

vr 26 november 2021

Martijn van Dijk

Waanzinnig leuk en sfeervol restaurant. Gave speelhoek voor de kinderen en door de bijzondere aankleding raak je niet uitgekeken op alle gekkigheid. Het eten is wel prijzig maar de kwaliteit daarin tegen erg goed! Het personeel is heel vriendelijk. Enige tip is dat er tijdens het ophalen van de lege glazen ook gelijk gevraagd mag worden voor nog iets te drinken. Nu moesten wij er 3x zelf om vragen. Kortom top favoriet van ons en de kinderen!

zo 21 november 2021

Ingrid Westerhout

en een geweldige inrichting en heerlijk eten wat met liefde en aandacht bereid is. Chapeau twee in één dat is echt een bijzonder. Tot snel want iedereen moet dit zien en PROEVEN.

za 20 november 2021

M.

Altijd weer een feestje!!

za 13 november 2021