account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Dinner in Motion

Dinner in Motion

Kom aan tafel bij hét eatertainment restaurant van Nederland!

Dinner in Motion is een 360 graden restaurant. Uiteten terwijl om je heen én op tafel de meest prachtige beelden verschijnen. Aan een lange tafel ga je met 36 gasten op culinaire reis en krijg je een uitgebreid gangen-diner geserveerd.

Dinner in Motion is zowel voor groepen als met z’n tweeën een perfect avondje uit. Ook al zit je aan één lange tafel, je zit altijd naast of tegenover degene met wie je samen bent. Hier zorgen wij voor!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Joë Gruijters

Wat een unieke ervaring. Bij binnenkomst is de sfeer meteen super. Van begin tot einde genoten. De projecties waren super gaaf en paste bij elk nieuw gerecht. En het eten was ook heerlijk!

zo 05 juli 2020

Ivan Ikarsters@gmail.com

Het eten was heeerlijk maar wel beetje weinig. De ervaring was super en het personeel absoluut vriendelijk en gezellig bedankt Stellita, Rachella en Gijs! Toppers! Ik zou dit zo vaker willen doen!

zo 05 juli 2020

R. uit Rotterdam

Bij een 6 gangen diner verwacht ik toch wel dat er een stukje brood bij zit, dat jed aar niet apart voor hoefd te betalen. Het concept is heel gaaf. Echt van genoten. Bestekbakje daarintegen was behoorlijk smerig aan de binnenkant. Heb een nieuwe gevraagd, zelfde probleem, dat was toch wel een minpunt. Wijn arrangement was super. Helaas geen koffie kunnen drinken, de volgende groep moest in de kamer.

zo 05 juli 2020

Manouk van Dijken

Elke gang werden we opnieuw verrast! Onwijs leuke ervaring, dankjewel :)

zo 05 juli 2020