account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Dinner in Motion

Dinner in Motion

Kom aan tafel bij hét eatertainment restaurant van Nederland!

Dinner in Motion is een 360 graden restaurant. Uiteten terwijl om je heen én op tafel de meest prachtige beelden verschijnen. Aan een lange tafel ga je met 36 gasten op culinaire reis en krijg je een uitgebreid gangen-diner geserveerd.

Dinner in Motion is zowel voor groepen als met z’n tweeën een perfect avondje uit. Ook al zit je aan één lange tafel, je zit altijd naast of tegenover degene met wie je samen bent. Hier zorgen wij voor!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C. uit Raamsdonksveer

Geweldig!! Echt een top avond gehad

zo 11 oktober 2020

A. uit Purmerend

Ik heb een hele mooie avond gehad en het eten was heel lekker. Het was een ervaring die ik cadeau heb gegeven aan mijn zus en die gaf aan dat het een avond was die ze niet meer zou vergeten. De service was heel vriendelijk en duidelijk met hun uitleg. Het eten is niet alledaags maar bijzonder en de smaken waren naar mijn mening goed bij elkaar gezocht. Ook was het heel leuk dat het eten elke keer op een creatieve manier werd gepresenteerd.

za 10 oktober 2020

Sarina Meester

Toffe unieke experience, heerlijk gegeten en de service was netjes ondanks de COVID maatregelen.

za 10 oktober 2020

Matheus van Zomeren

Fantastisch, heerlijk eten dat op een verrassende manier werd gebracht. Leuke films, muziek steeds op het goede moment en niet te hard. Service fantastisch en heel alert. Kom terug.

vr 09 oktober 2020