account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Dinner in Motion

Dinner in Motion

Uiteten gaan is natuurlijk leuk, maar het lijkt wel allemaal op elkaar. Je gaat aan tafel, krijgt de menukaart en bestelt jouw gerecht. Neemt er een drankje bij en kletst met je gezelschap. Om je heen zie je andere mensen dineren en er hangen wat leuke schilderijtjes aan de muur.
Wat als het héél anders kon? Eten in verschillende fantasiewerelden, zonder dat jezelf van tafel gaat. Niet aan een tafeltje voor twee, maar aan een hele lange tafel, uiteraard naast jouw gezelschap. Samen gaan jullie op avontuur en krijgen jullie verrassende gerechten die compleet zijn afgestemd op de scènes van de show.
Dat gevoel, dat is Dinner in Motion…
Stel een vraag
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Onwijs verrast! Unieke combinatie van beleving en techniek. Zowel in beeld, geluid als het eten zelf. Erg origineel!

di 13 november 2018

M.

Het was een fantastische ervaring!! Echt de moeite waard om mee te maken Bediening top ,sfeer top, kortom we zijn met een blij gevoel de deur uit gegaan !

di 13 november 2018

Ewing James

It was an interesting and unique experience which was enjoyed by all.

ma 12 november 2018

N.

Het concept en de beleving is erg leuk. Het eten is heel goed, de show zou nog iets uitgebreid kunnen worden qua interactie op de tafel. Na twee uur hadden we wel weer trek. Je krijgt erg leuke dingen te eten, maar wel kleine porties.

zo 11 november 2018