account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Dinner in Motion

Dinner in Motion

Uiteten gaan is natuurlijk leuk, maar het lijkt wel allemaal op elkaar. Je gaat aan tafel, krijgt de menukaart en bestelt jouw gerecht. Neemt er een drankje bij en kletst met je gezelschap. Om je heen zie je andere mensen dineren en er hangen wat leuke schilderijtjes aan de muur.
Wat als het héél anders kon? Eten in verschillende fantasiewerelden, zonder dat jezelf van tafel gaat. Niet aan een tafeltje voor twee, maar aan een hele lange tafel, uiteraard naast jouw gezelschap. Samen gaan jullie op avontuur en krijgen jullie verrassende gerechten die compleet zijn afgestemd op de scènes van de show.
Dat gevoel, dat is Dinner in Motion…
Stel een vraag
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 7.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Birgit Timmermans

Het was fantastisch. We waren erg onder de indruk. Het eten was verrukkelijk. Jullie verdienen een dikke 10!

za 19 januari 2019

Robert de Koning

Allemaal perfect verlopen. Origneel, heerlijk eten, goede service. Ik ging voor een bijzondere avond met al het personeel en die hebben wij ook gekregen! Super!

vr 18 januari 2019

Marianne Dignouts

Heel bijzonder om mee te maken. Alles is goed verzorgd en op elkaar afgestemd. Het eten wordt op een hele leuke speciale manier geserveerd. Een avondje genieten op een manier die ik nog niet eerder had ervaren. Het was voor mij een heel mooi verjaardagscadeautje en kom graag een keer terug. Openbaar vervoer is twee minuutjes lopen dus geen BOB nodig en dat is natuurlijk altijd een pluspunt.

za 12 januari 2019

Bruno Zimmermann

Amazing experience. A must Do in your life!

za 12 januari 2019