account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Dogs & Drinks

Dogs & Drinks

Dogs & Drinks Hondencafé - Lunch - Tearoom is de plek voor een gezellige babbel, een lekker drankje, een hapje en knuffelbare honden.

Op zaterdag zijn wij open van 12 tot 14 uur voor een lunch met beperkte menukaart (vegan of vlees), en op zaterdag en zondag van 14 tot 18 uur, als café-tearoom met pannenkoeken, taart, mocktails, cocktails, bieren, frisdrank, warme dranken… Gerechten en dranken kunnen ook telefonisch besteld worden om af te halen via 0498 29 63 28

Het café bestaat uit 2 delen. In het voorste deel kun je, al dan niet samen met je eigen hond of kinderen jonger dan 12, iets komen drinken of eten. Daar is de toegang gratis.

In het achterste deel van het café verblijven onze adoptiehonden. Voor hen zoeken we via een grondige procedure het meest geschikte baasje. In dat deel ben je welkom vanaf 12 jaar, en zonder eigen hond. Hier betaal je 5 euro inkom per persoon. Die centen gaan naar de werking van de vzw en gebruiken we om voeding, geneesmiddelen, speelgoed en ander materiaal voor de honden te komen, om meer honden aan een nieuw thuis te helpen en om adoptie te promoten tov broodfok. Voor wie op zaterdagmiddag een hoofdgerecht bestelt, of minstens 20 euro per persoon consumeert, is de toegang gratis.

Je tafeltje is voor 2 uren gereserveerd. Zijn er geen andere bezoekers die na jou de tafel nodig hebben, dan mag je uiteraard gerust langer blijven zitten. Op die manier kan je rustig de tijd nemen om onze honden te leren kennen, en creëren we een ontspannen en aangename sfeer voor honden en bezoekers.

Wij zijn het eerste en enige hondenadoptiecafé van België, geopend sinds oktober 2019 in Godshuizenlaan 33, 9000 Gent. Onze locatie is net buiten LEZ, maar vlak aan de Bijloke en het STAM-museum en op wandelafstand van het historische centrum en station Gent-Sint-Pieters.

Je kan proberen vrij langs te komen zonder reservatie, maar om helemaal zeker te zijn van een plekje reserveer je best wel op voorhand. Om de veiligheidsmaatregelen en het welzijn van de honden te respecteren hanteren we strikt het principe van 'vol is vol'.

Meer informatie of reserveren:
www.DogsAndDrinks.be
 • WiFi
 • Vergaderzaal
 • Fusion
 • Ander
 • Terras
 • € 0 - 25
 • Vleesrestaurant
 • Vegetarisch
 • Veganistisch
 • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

 • 9.5/10   Kwaliteit
 • 9.7/10   Service
 • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Wat een super initiatief! Ik kan zoiets enkel maar aanmoedigen.

do 26 mei 2022

M.

Het bezoek is hartverwarmend ! Hoe de hondjes jou begroeten , daar smelt je helemaal van en dan weet je gelijk hoeveel geduld en liefde deze mensen de hondjes geven ! Heel vriendelijke mensen met een gouden hart voor de hondjes !

zo 22 mei 2022

Marie Vandenabeele

Een zeer mooi concept met een gepassioneerd team!

zo 22 mei 2022

Claiudine Bouckaert

Ik vond het enig te mogen vertoeven in, jullie mooie stadstuin en omgaan met jullie lieve honden. We zien uiteraard dat ze met heel veel liefde en zorg omgeven zijn. Cherster kwam mij heel veel bezoeken en hij, is zo lief. Spijtig genoeg, kan ik nog geen hond in huis nemen daar ik nog, een, kater, bezit die nu 13 jaar is. Later kom ik zeker, langs om er een te adopteren, en ,hoop dat chester vlug een gouden mandje mag vinden zo een lieverd. Bedankt wat jullie doen voor deze honden.

zo 15 mei 2022