account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Dogs & Drinks

Dogs & Drinks

Het eerste hondenadoptiecafé van het land

Plek voor een gezellige babbel, een lekker drankje én een heleboel knuffelbare honden: binnenkort vind je het allemaal bij Dogs & Drinks. Op slag verliefd op zo’n koddige loebas? Via een van de hondenopvangorganisaties of asielen waarmee we samenwerken, kun jij hem aan een nieuwe thuis helpen.
  • Laadpaal auto
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Mopie Peeters

Dit is dé plek om op de beste manier mensen hun ideale hond kunnen vinden. Je krijgt professionele uitleg over elk dier plus er een klik moet zijn tussen baasje en hond zodat het win/win wordt. Op deze manier weet je gewoon dat met mss een beetje geduld je op een dag je trouwste vriend daar op jou zit te wachten!

zo 18 oktober 2020

Sophie Clement

Hele mooie toffe ervaring! Fantastisch initiatief! Mijn zoon was helemaal in de wolken en we willen terugkomen. Veel bewondering voor alle medewerkers!!

za 17 oktober 2020

V.

Prachtig initiatief! Warme mensen met een hart voor honden.

za 17 oktober 2020

D.

een schitterend initiatief, enthousiaste mensen met een groot hart voor dieren geven je de nodige uitleg, de honden staan hier centraal en zo hoort het ook.

za 03 oktober 2020