accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Brasserie 135

Contact

Volgens de instructies van de Belgische regering is het restaurant tot 3 april gesloten.

Onze Chef biedt u in de Basserie 135 een menu met respect voor producten en een optimaal gebruik van hun smaken. Met aandacht voor de kwaliteit van zijn producten, hoopt hij evengoed de rijkdom van België te eren, of die gerechten nu van Waalse, Vlaamse of Brusselse oorsprong zijn. Elk seizoen bereidt onze Chef overheerlijke gerechten met de producten van het betreffende seizoen.

Voor lunch maaltijden bieden wij u een schotel van de dag aan voor 14,50€ (exclusief dranken). De Brasserie 135 is ook de perfecte locatie voor feestelijke, professionele of privé gelegenheden.

Naast de kwaliteit van het interieur en de prachtige groene omgeving, vormen ook de gemakkelijke parkeergelegenheden en de nabijheid van de Ring een positieve bijdrage aan het comfort van uw gasten. Contacteer ons per email op brasserie135@dolce.com om onze groepsmenu's vanaf 10 genodigden te ontvangen.

Openingsdagen: Elke dag open!
Openingstijden: van 12:00 tot 14:30 en van 19:00 tot 22:00 uur
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Vergaderzaal
  • Frans/Belgisch
  • Terras
Stel een vraag
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.5/10Kwaliteit
  • 8.9/10Service
  • 7.8/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Génial ce restaurant , le service était au top.

vr 19 december 2014

P.

Une très bonne expérience à recommander et à refaire

zo 16 november 2014

Y. uit Lille

Toujours excellent ! C'est pour cela que nous revenons souvent au Dolce! Nous avons bien apprécié le geste commercial du Maître d'Hôtel qui tenait à s'excuser du service un peu lent! Merci bravo au chef et à bientôt!

vr 14 november 2014

P. uit Hofstade

Niks negatiefs op aan te merken. Vlotte vriendelijke en professionele bediening. Kwalitatief hoogstaande en zeer gezonde producten van bij ons. Beetje aan de prijzige kant, maar zijn geld zeker meer dan waard.

do 13 november 2014