account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Dôme

Dôme

Restaurant Dôme staat voor een keuken waarin enkel verse producten van topkwaliteit worden gebruikt. Geïnspireerd door de Franse culinaire traditie worden ze intuïtief, à la minute, verwerkt tot zuivere, uitgepuurde seizoensgerechten.

Chef Julien Burlat:

“Van een ruw product iets uniek maken. Dat is pure magie.”

Restaurant Dôme past dagelijks haar menukaart aan, afhankelijk van de seizoenen en de beste producten voorhanden. Gasten kunnen ‘à la carte’ een keuze maken tussen een zevental voorgerechten en een zevental hoofdgerechten. Of ze kunnen voluit gaan voor het ‘Menu Carte Blanche’, een samenvatting van de menukaart van de dag in zeven gerechten op maat: drie voorgerechten, een visbereiding, een hoofdgerecht op basis van vlees en twee kleine desserts. Dôme houdt rekening met specifieke wensen van de gasten zodat ook bijvoorbeeld vegetariërs kunnen genieten van de inspiratie van het moment...

Het ‘Menu Carte Blanche’ kost 79 euro, met aangepaste wijnen 111 euro. Het lunchmenu kost 41 euro – exclusief dranken - en is een lichte, snelle combinatie van een voorgerecht, hoofdgerecht, kaas of dessert.


Chef Julien Burlat:Ik wil het product volledig tot zijn recht laten komen door het perfect te bereiden”

Restaurant Dôme is gehuisvest in een monumentale art nouveaugebouw dat bouwmeester Jos Bascourt in 1893 liet optrekken in Zurenborg, een van de mooiste wijken van Antwerpen. Het is een architecturaal pareltje, zowel buiten als binnen. Blikvanger en sfeermaker in het voormalige theehuis is de illustere, fraai gedecoreerde koepel. De sobere, stijlvolle inrichting in lichtblauw en bruin, in combinatie met de glanzende, originele mozaïekvloer vergroot de klasse van het gebouw en zorgt voor een intiem gevoel... Restaurant Dôme heeft een Michelin-ster, biedt plaats voor 36 gasten en werkt voor grote evenementen samen met het gastronomisch huis L’Aille ou La Cuisse.

Chef Julien Burlat:

“Ik blijf vooral koken voor mijn eigen plezier, niet om sterren te halen of in de mode te zijn”
  • 1 *
  • BE-GUSTO
Stel een vraag