no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Domein De Ghellinck

Domein De Ghellinck

Aan de voet van de Vlaamse Ardennen, in het pittoreske Elsegem, deelgemeente van Wortegem-Petegem, verwelkomen Koen en Delphine u in hun restaurant - tearoom dat gevestigd is in het koetshuis van het Domein de Ghellinck.

Met zicht op de vijver van het vroegere kasteel en op een oude Schelde-arm kan u er genieten van de vele gerechten die Koen achter zijn fornuis klaarmaakt. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het recent vernieuwd terras waar je even kan ontsnappen aan het dagelijkse drukke leven.

Na een gezonde wandeling in het park kan u er terecht voor een heerlijke kop koffie, zoete lekkernijen of een stevige pint. Er is voor elk wat wils: kleine gerechten, dagmenu, aan de kaart, seizoensgerechten en menu's.

Er heerst een familiale sfeer waarbij Delphine instaat voor een vlotte en keurige bediening. Voor familiefeesten is er ook een apart zaaltje voorzien.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit

Familie Van Ceulebroeck

Het was weeral eens uitstekend!!! Eten en drinken was suuper lèkker ! Al onze gasten waren zééér tevreden over alles ! In het zaaltje apart voelden we ons als thuis. Het aperitief buiten.... héél gezellig. Ook achteraf heeft jong en oud genoten van de spelletjes, de prachtige omgeving en het mooie weer. Dus, bedankt, aan het ganse, team voor een zéér geslaagde dag vanwege Fam . Van Ceulebroeck

zo 03 juni 2018

Jürgen Vandenbogaerde

Net als bij de vorige bezoeken heb we opnieuw enorm genoten van het bezoek aan het restaurant Domein De Ghellinck. Het blijft een aangenaam kader, zowel binnen als buiten, om met familie of vrienden gezellig en zeer lekker te gaan eten. Wij hebben voor de maandmenu mei gekozen en deze was uitstekend. Heel leuke en lekkere aperitiefhapjes en het eten was zoals steeds heel erg smaakvol. Ook de bijhorende huiswijnen waren, zoals steeds, heel erg lekker en pasten uitstekend bij het menu.

za 19 mei 2018

Johan Bauwens

prima zoals altijd

vr 09 maart 2018

G.

heel lekkere dagschotel prijs/kwaliteit : in orde vlotte bediening gezellig lekkere hapjes bij het aperitief

do 08 maart 2018