account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Domein De Ghellinck

Domein De Ghellinck

Aan de voet van de Vlaamse Ardennen, in het pittoreske Elsegem, deelgemeente van Wortegem-Petegem, verwelkomen Koen en Delphine u in hun restaurant - tearoom dat gevestigd is in het koetshuis van het Domein de Ghellinck.

Met zicht op de vijver van het vroegere kasteel en op een oude Schelde-arm kan u er genieten van de vele gerechten die Koen achter zijn fornuis klaarmaakt. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het recent vernieuwd terras waar je even kan ontsnappen aan het dagelijkse drukke leven.

Na een gezonde wandeling in het park kan u er terecht voor een heerlijke kop koffie, zoete lekkernijen of een stevige pint. Er is voor elk wat wils: kleine gerechten, dagmenu, aan de kaart, seizoensgerechten en menu's.

Er heerst een familiale sfeer waarbij Delphine instaat voor een vlotte en keurige bediening. Voor familiefeesten is er ook een apart zaaltje voorzien.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Linda Beekman

Altijd zeer lekker , goede bediening, goeie gastvrouw en uitstekende kok .Het was zeer lekker zoals gewoonlijk... bedankt en proficiat aan Delphine en Koen... en hun team. Linda Beekman. Jacques Peyskens....

vr 19 juli 2019

Marleen Malfait

Steeds een vriendelijke en vlotte bediening. Altijd wordt met kwaliteitsprodukten gewerkt. Van begin tot einde is alles tot in de puntjes verzorgd en dat allemaal in een aangename omgeving.

zo 07 juli 2019

Geert Tansens

Wij vonden het heel professioneel en flexibel van de keuken om op onze vraag, de hoofdmaaltijd volgens onze instructies te blenderen, in te gaan. De chef stelde zelfs persoonlijk mousseline-aardappelen voor. Er werd zelfs gevraagd of alles naar wens was. Wij zijn zeer tevreden over de ontvangst. Een aanrader.

zo 30 juni 2019

R.

Bijzonder aangenaam kader. Uitstekende, vlotte bediening. Lekker, verzorgd en vers eten. De gastvrouw is een echte gastvrouw, in alle betekenissen van het woord: vriendelijk, attent en tegemoetkomend. Een aanrader!!!

do 27 juni 2019