account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Domein De Ghellinck

Domein De Ghellinck

Aan de voet van de Vlaamse Ardennen, in het pittoreske Elsegem, deelgemeente van Wortegem-Petegem, verwelkomen Koen en Delphine u in hun restaurant - tearoom dat gevestigd is in het koetshuis van het Domein de Ghellinck.

Met zicht op de vijver van het vroegere kasteel en op een oude Schelde-arm kan u er genieten van de vele gerechten die Koen achter zijn fornuis klaarmaakt. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het recent vernieuwd terras waar je even kan ontsnappen aan het dagelijkse drukke leven.

Na een gezonde wandeling in het park kan u er terecht voor een heerlijke kop koffie, zoete lekkernijen of een stevige pint. Er is voor elk wat wils: kleine gerechten, dagmenu, aan de kaart, seizoensgerechten en menu's.

Er heerst een familiale sfeer waarbij Delphine instaat voor een vlotte en keurige bediening. Voor familiefeesten is er ook een apart zaaltje voorzien.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Linda Beekman

Het was terug in orde zoals altijd ,zeer lekker, subliem ,gezond , mooi gepresenteerd ,vriendelijke bediening ,meer moet dat niet zijn ,proficiat aan de zeer goede kok Koen en zijn vrouwtje Delphine ,leuk om daar te gaan eten ,een aanrader voor iedereen ,je staat iedere keer versteld van al het lekkers op je bord ,gewoon gaan is de boodschap .Met vriendelijke groeten Linda Beekman & Jacques Peyskens .Nogmaals gefeliciteerd met jullie 20 jarige uitbating .

za 09 februari 2019

M.

Franse keuken op z'n best! Super lekker en zeer goede bediening!

vr 25 januari 2019

Eddy Decroubele

Lekkere gerechten in een verzorgd en aangenaam kader.Vlotte bediening. Een van de beste zaken in de omgeving.

zo 13 januari 2019

Rudy Van Ruyskensvelde

Het was uitstekend, zoals gewoonlijk !!!!!! Super !!!! Rudy & Marie-Ange

za 29 december 2018