accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Domein De Ghellinck

Contact

Social media

Aan de voet van de Vlaamse Ardennen, in het pittoreske Elsegem, deelgemeente van Wortegem-Petegem, verwelkomen Koen en Delphine u in hun restaurant - tearoom dat gevestigd is in het koetshuis van het Domein de Ghellinck.

Met zicht op de vijver van het vroegere kasteel en op een oude Schelde-arm kan u er genieten van de vele gerechten die Koen achter zijn fornuis klaarmaakt. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het recent vernieuwd terras waar je even kan ontsnappen aan het dagelijkse drukke leven.

Na een gezonde wandeling in het park kan u er terecht voor een heerlijke kop koffie, zoete lekkernijen of een stevige pint. Er is voor elk wat wils: kleine gerechten, dagmenu, aan de kaart, seizoensgerechten en menu's.

Er heerst een familiale sfeer waarbij Delphine instaat voor een vlotte en keurige bediening. Voor familiefeesten is er ook een apart zaaltje voorzien.
  • Afhalen
  • Laadpaal auto
  • Culibel
  • Terrassen
Afhalen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10Kwaliteit
  • 9.5/10Service
  • 9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Prachtig rustgevend kader met heel lekkere gerechten, de ontvangst en bediening is zeer gemoedelijk en uiterst vriendelijk

za 03 juni 2023

Guido Verplaetse

Wij komen zeker terug. Dank.

zo 21 mei 2023

Bart Verbeke

Dit is ons favoriete restaurant ! Op alle vlakken bijzonder goed met wat ons betreft een extra verdiende ster erbij . Ik moet een zoutarm dieet volgen en daar wordt telkens rekening mee gehouden met gerechten die qua smaak gelijkwaardig zijn en superlekker! Bovendien is de ontvangst en bediening hartelijk! Een heerlijk plek die wij iedereen warm aanbevelen !

do 06 april 2023

Marc De Kuyssche

Wij aten lamskroontje. Mijn vrouw vroeg bij de bestelling om iets meer gebakken. Het was zeer lekker. Zeer royale porties en vriendelijke bediening.

do 16 maart 2023