account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Domein De Ghellinck

Domein De Ghellinck

Aan de voet van de Vlaamse Ardennen, in het pittoreske Elsegem, deelgemeente van Wortegem-Petegem, verwelkomen Koen en Delphine u in hun restaurant - tearoom dat gevestigd is in het koetshuis van het Domein de Ghellinck.

Met zicht op de vijver van het vroegere kasteel en op een oude Schelde-arm kan u er genieten van de vele gerechten die Koen achter zijn fornuis klaarmaakt. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het recent vernieuwd terras waar je even kan ontsnappen aan het dagelijkse drukke leven.

Na een gezonde wandeling in het park kan u er terecht voor een heerlijke kop koffie, zoete lekkernijen of een stevige pint. Er is voor elk wat wils: kleine gerechten, dagmenu, aan de kaart, seizoensgerechten en menu's.

Er heerst een familiale sfeer waarbij Delphine instaat voor een vlotte en keurige bediening. Voor familiefeesten is er ook een apart zaaltje voorzien.
  • Afhalen
  • Laadpaal auto
  • Culibel
  • Terrassen
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Christophe Desmet

Aangename ontvangst Een culinaire beleving

za 09 oktober 2021

Luc Van Kerrebroek

Perfect verzorgd en lekker

vr 24 september 2021

Leen Vuylsteke

Zeer vriendelijke gastvrouw. We deden communiefeest in domein de ghellinck. Het eten is heel lekker. Fijne keuken. Mooie zaal. Fijne bediening. We komen zeker terug eens naar het restaurant of voor een feest ! Een echte aanrader !

zo 12 september 2021

Leon Claes

Snelle en vriendelijke bediening, perfecte cuisson, optimale prijs/kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar. Sterke aanrader.

do 09 september 2021