no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Domein De Ghellinck

Domein De Ghellinck

Aan de voet van de Vlaamse Ardennen, in het pittoreske Elsegem, deelgemeente van Wortegem-Petegem, verwelkomen Koen en Delphine u in hun restaurant - tearoom dat gevestigd is in het koetshuis van het Domein de Ghellinck.

Met zicht op de vijver van het vroegere kasteel en op een oude Schelde-arm kan u er genieten van de vele gerechten die Koen achter zijn fornuis klaarmaakt. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het recent vernieuwd terras waar je even kan ontsnappen aan het dagelijkse drukke leven.

Na een gezonde wandeling in het park kan u er terecht voor een heerlijke kop koffie, zoete lekkernijen of een stevige pint. Er is voor elk wat wils: kleine gerechten, dagmenu, aan de kaart, seizoensgerechten en menu's.

Er heerst een familiale sfeer waarbij Delphine instaat voor een vlotte en keurige bediening. Voor familiefeesten is er ook een apart zaaltje voorzien.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit

Johan Bauwens

prima zoals altijd

vr 09 maart 2018

G.

heel lekkere dagschotel prijs/kwaliteit : in orde vlotte bediening gezellig lekkere hapjes bij het aperitief

do 08 maart 2018

Linda Beekman

Het was zeer lekker zoals gewoonlijk ,goede bediening en prijs kwaliteit in orde .Zeer goede kok en verzorgde borden .Meer moet dat niet zijn ,voor herhaling vatbaar .Bedankt Koen en Delphine en personeel .

do 01 maart 2018

Maïté van der Bruggen

Zoals altijd: super!

do 22 februari 2018