account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Domein De Ghellinck

Domein De Ghellinck

Aan de voet van de Vlaamse Ardennen, in het pittoreske Elsegem, deelgemeente van Wortegem-Petegem, verwelkomen Koen en Delphine u in hun restaurant - tearoom dat gevestigd is in het koetshuis van het Domein de Ghellinck.

Met zicht op de vijver van het vroegere kasteel en op een oude Schelde-arm kan u er genieten van de vele gerechten die Koen achter zijn fornuis klaarmaakt. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het recent vernieuwd terras waar je even kan ontsnappen aan het dagelijkse drukke leven.

Na een gezonde wandeling in het park kan u er terecht voor een heerlijke kop koffie, zoete lekkernijen of een stevige pint. Er is voor elk wat wils: kleine gerechten, dagmenu, aan de kaart, seizoensgerechten en menu's.

Er heerst een familiale sfeer waarbij Delphine instaat voor een vlotte en keurige bediening. Voor familiefeesten is er ook een apart zaaltje voorzien.
  • Afhalen
  • Laadpaal auto
  • Culibel
  • Terrassen
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

René Dierickx

Super vriendelijk onthaal en bediening. Eten was super lekker. Gans het gezelschap was opgetogen en komt eveneens nog terug. 👍👍👍

vr 24 juni 2022

B. uit Oudenaarde

Het was zeer goed

ma 06 juni 2022

C. uit Oudenaarde

Vlotte bediening, vriendelijk personeel ,in een mooie locatie en uiteraard lekker eten!

zo 05 juni 2022

M.

Uiterst verzorgd van de hapjes tot en met het dessert. De kwaliteit werd mooi eenlijnig aangehouden. De bediening was vriendelijk en heel vlot, elke bestelling van extra drankjes werd in recordtempo gebracht. De collegas zijn erg op elkaar ingespeeld, top team!

za 28 mei 2022