account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Dudok Den Haag

Dudok Den Haag

Dudok Den Haag vormt het bruisende middelpunt van de Hofstad en is een populaire parlementaire ontmoetingsplek. Aan de achterzijde vindt u een binnenplaats met zonnig buitenterras waar 's zomers gegeten en gedronken kan worden.
In Dudok Den Haag bevindt zich ook Studio Dudok. Studio Dudok is al jaren een populaire studioruimte waar menig politiek programma is opgenomen.
  • Frans/Belgisch
  • € 0 - 25
Stel een vraag
Beoordelingen

7.8

Gemiddelde score

  • 8.2/10   Kwaliteit
  • 7.8/10   Service
  • 7.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R. uit De Meern

Ik heb genoten van een fantastische high tea. Zeker een aanrader, heb gekozen voor wat meer hartige supplementen en dat beviel iedereen. Dank jullie wel 👍👍👍

di 23 april 2019

Netty Wigt

Wij (Directiesecretariaat) hadden lekkere koffie en lekker gebak! Service was heel goed

do 18 april 2019

N.

We hebben genoten van de high tea. Wat we niet opkregen mochten we meenemen. Super service.

zo 31 maart 2019

S.

Samen met een vriendin genoten van een heerlijke high tea met een goede verhouding aan zoete en hartige dingen. Vooral de Apple crumble was erg lekker. De mini sandwiches met ham waren wat minder lekker. Jammer dat er geen kaart was met de verschillende soorten thee waar we uit konden kiezen. Wel werd dit netjes door een medewerker opgenoemd. Ook werd er prettig regelmatig gevraagd of we meer thee wouden en of alles naar wens was. En alles wat teveel was, werd netjes in een doos gedaan om mee te kunnen nemen.

di 05 maart 2019