account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Dudok In het Park

Dudok In het Park

Deze zaak heeft nog geen informatie vrijgegeven. Eens deze beschikbaar is, vind je de informatie hier.
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Grace Gruppen - Drinks In The City

Wat een heerlijke plek om bij Dudok in het Park te lunchen. Vooraf eerst een plekje voor 5 gereserveerd en daar hadden wij geen spijt van. Wat een mooie ambiance! We troffen het ontzettend met het mooie weer. En ook nog eens uitzicht op een bruidspaar dat daar foto's aan het maken was. Eten was geweldig goed verzorgd en smaakte goed. Heel vriendelijk personeel en wat had ik het met hun te doen met dit warme weer, om iedereen zoveel mogelijk naar hun zin te maken. Ik kom zeker nog eens terug na een wandeling in het park.

vr 03 september 2021

Tea Nauman

Het zag er zeer verzorgd uit en onbelangrijk erg lekkere.

zo 18 juli 2021

M.

De picknickmand besteld bij Dudok in het park. Omdat het regende mochten we plaats nemen op het terras om te eten. Het was veel, gevarieerd en erg lekker :-) personeel was zeer gastvriendelijk. Er werd regelmatig gevraagd of alles naar wens was of gewoon een praatje gemaakt. We hebben er enorm van genoten. Een aanrader als je een orginele vorm van lunchen wilt.

do 11 juni 2020

P.

Beste high tea ooit! Ongelofelijk lekker!

za 22 februari 2020