account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

EVE Tilburg

EVE Tilburg

Centraal in de Tilburgse Spoorzone staat de monumentale Polygonale Loods, het thuis van EVE.

EVE staat voor Eten Voor Eten, een deel van de opbrengst van EVE wordt gedoneerd aan het World Food Programme met als doel jaarlijks minimaal 100.000 maaltijden te doneren.

Naast eten en drinken biedt EVE volop mogelijkheden voor ontmoeten, vergaderen en bijzondere events. Wilt u meer weten over de verhuur mogelijkheden?
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8

Gemiddelde score

  • 8.4/10   Kwaliteit
  • 8/10   Service
  • 7.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Wij hebben een geweldige avond gehad en heerlijk gegeten. In een mooie entourage.

vr 16 augustus 2019

Sander Stoop

Hele mooie locatie, vriendelijk personeel dat meedenkt, kleine wijzigingen maken in de gerechten was geen probleem en heerlijk gegeten. Top! Ook het 'eten voor eten' is een mooi initiatief!

wo 07 augustus 2019

L.

Klantvriendelijkheid,bediening was erg goed en ze waren vriendelijk.en goed gegeten, niet te grote porties.zeker voor herhaling vatbaar.

do 25 juli 2019

Marjolein Beynon

Het was een leuke locatie. We waren met zijn drieen. Ik heb zelf de zomersalade vooraf genomen en als hoofdgerecht de signature dish bavette. Beide erg lekker. Aangezien de salade normaal erg groot is, boden ze zelfs aan een kleinere te maken voor een kleinere prijs. Ik zou dit restaurant zeker aanraden. Een van mijn tafelgenoten had helaas een minder goede ervaring.

zo 14 juli 2019