account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

EVE Tilburg

EVE Tilburg

Centraal in de Tilburgse Spoorzone staat de monumentale Polygonale Loods, het thuis van EVE.

EVE staat voor Eten Voor Eten, een deel van de opbrengst van EVE wordt gedoneerd aan het World Food Programme met als doel jaarlijks minimaal 100.000 maaltijden te doneren.

Naast eten en drinken biedt EVE volop mogelijkheden voor ontmoeten, vergaderen en bijzondere events. Wilt u meer weten over de verhuur mogelijkheden?
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

7.9

Gemiddelde score

  • 8.3/10   Kwaliteit
  • 7.9/10   Service
  • 7.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ingrid Buinsters

Mooie locatie, gezellig, sfeervol. Vriendelijk personeel en een interessante kaart. Gisteren vegetarisch geluncht, voldoende keuze, erg lekker!

za 19 januari 2019

Wim Huiskens

Ons 1 jarig huwelijksfeest gevierd biJ EVE. Zowel het voortraject als de avond zelf wat grandioos en enorm professioneel geregeld. Niet alleen onze gasten maar ook wij hebben enorm genoten!

za 19 januari 2019

Anoniem Van Ingen

Wederom een fantastische avond gehad met fantastische mensen. De bediening was super (leuk, vriendelijk en onderdeel van de avond). De entourage bij Eve geeft je al een prettig gevoel en daar komt dan het eten en de rest nog bovenop. Wij komen zeker terug.

za 12 januari 2019

Yvonne van Wanroij

Ik had echt niet verwacht dat we voor €48,50 zo’n geweldig kerstmenu zouden krijgen. Niet alleen waren de gerechten prachtig en zeer smaakvol, de service was ook super! Aanrader!

wo 26 december 2018