account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

l'Eau vive Logies

l'Eau vive Logies

l’Espace Médissey
Op een paar minuten rijden van l'Eau Vive ligt l’Espace Médissey. Hier kan u relaxen, slapen of uitgebreid genieten van de infrastructuur en de bucolische omgeving. Alleen, met zijn tweetjes, het hele gezin of met vrienden: de perfect geïntegreerde architectuur van de schitterende woonruimtes, de slaapkamers en suites met privé-terrassen veroveren gegarandeerd uw hart.

Het gebouw is uitgerust met de laatste snufjes. Er is een fitnessruimte, een poolbiljart en een verwarmd openluchtzwembad.
Of misschien leent u liever een van onze fietsen en gaat u op ontdekkingstocht door de regio rond Médissey?

Uit respect en voor het comfort van allen is l'Espace Medissey niet-rokers.

Le Cube
Laat u (voor één nacht, een weekend of een hele vakantie) bekoren door le Cube van L'Eau Vive. Blijf gewoon overnachten of logeer in combinatie met een maaltijd in ons restaurant.
Geniet van deze hedendaagse, zeer comfortabele woning in een kalme omgeving, die uitgeeft op het bos en aan de Burnot-beek ligt.
Volg het tuinpad naar het restaurant.

150 m2 woonruimte op twee niveaus met plaats voor 2 tot 6 personen; 2 kamers met douche, woonkamer met sofabed, een uitgeruste keuken, een hangend terras met tuinmeubelen, barbecue, privé-parking.
Stel een vraag