accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Eetcafé Pandarve

Contact

Pandarve bestaat sinds 1996.
En staat sindsdien bekend als een bourgondisch en gezellig eetcafé in Zeist. Pandarve wordt gerund door drie vrienden en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio Zeist. We delen bij Pandarve graag onze passie voor lekker eten en drinken, voor het leven.

Regionale, verse producten
Onze lunches en diners, daarom staan we bekend. We werken graag met mooie verse, producten – en dat proef je. Sommige gasten eten samen aan de grote tafel, gezellig! Anderen trekken zich terug op ons loungeterras – het kan allemaal!

Natuurlijk staan bij Pandarve klassiekers als saté en carpaccio op het menu. Onze kaart verandert regelmatig, maar de klassiekers blijven. Daarbij laten we ons inspireren door de seizoenen. Ook gebruiken we zoveel mogelijk regionale producten. Het oog wil natuurlijk ook wat: elk bord moet een feestje zijn!

Onze kaart verandert regelmatig, maar de klassiekers blijven.

Heerlijk, groen loungeterras
Als het weer het toestaat kun je terecht op ons mooie, groene loungeterras in het centrum van Zeist. Ook in de avonduren is het hier comfortabel toeven. Als het fris wordt, stoken we een vuurtje of kun je je scharen rond de haardtafel. Laat onze borrelkaart zeker niet links liggen. Uitblinker is de kaasplank met drie soorten kaas, uienchutney, kletzenbrot en appelstroop. Lekkerrrrr…

Bandjes, pubquizes, markten en meer!
Vier keer per maand organiseren we bij Pandarve een muziekavond of een andere leuke act. Houd onze Agenda in de gaten!

Vragen of suggesties? Neem contact met ons op via info@pandarve.com