account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Eetcafé Ceramique.

Eetcafé Ceramique.

De soepterrine, al twintig jaar ons logo, verwijst naar die ouderwetse gezelligheid. In een gemoedelijke, ongedwongen sfeer, waarin iedereen zich thuis voelt. Dat gevoel van onthaasting en even stilstaan bij de dag. Dat tijdloze moment genietend van de mensen om je heen. ‘Gewoon gezellig samen tafelen, of je nu iets te vieren hebt of niet.’

De uitgebreide menukaart wordt geserveerd vanuit boeken waarin er genoeg ruimte is voor een reactie. Zodat naast de smakelijke gerechten, ook uw woorden aan de volgende gast worden geserveerd. Hopelijk kan het zowel de lichamelijke als de geestelijke honger stillen. We maken u erop attent, dat we een geschreven reactie, met een datum en herkomst, waarderen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Veel vegetarisch en vegan keuze, Lekkere sauzen, goede bediening.

za 06 april 2019

Twan Wiermans

We hebben hier , op aanraden van vrienden, voortreffelijk gegeten. Alles was heerlijk bereid, vers, super van smaak! Absoluut een aanrader en voor herhaling vatbaar ook omdat er ruim keuze is op de menukaart.

vr 05 april 2019

J.

uitstekende, verse spullen

za 30 maart 2019

G.

We hebben heerlijk gegeten. Door de voedselallergie van een van ons, hebben we even moeten puzzelen wat er wel en niet gegeten kon worden, dat heeft de bediening fantastisch opgepakt! De biologische witte wijn is een aanrader! Superlekker. Dank!!

za 30 maart 2019