account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Eetcafé Ceramique.

Eetcafé Ceramique.

De soepterrine, al twintig jaar ons logo, verwijst naar die ouderwetse gezelligheid. In een gemoedelijke, ongedwongen sfeer, waarin iedereen zich thuis voelt. Dat gevoel van onthaasting en even stilstaan bij de dag. Dat tijdloze moment genietend van de mensen om je heen. ‘Gewoon gezellig samen tafelen, of je nu iets te vieren hebt of niet.’

De uitgebreide menukaart wordt geserveerd vanuit boeken waarin er genoeg ruimte is voor een reactie. Zodat naast de smakelijke gerechten, ook uw woorden aan de volgende gast worden geserveerd. Hopelijk kan het zowel de lichamelijke als de geestelijke honger stillen. We maken u erop attent, dat we een geschreven reactie, met een datum en herkomst, waarderen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Evelyne Buck

Over het eten is in alle opzichten nagedacht Heerlijk. Veel keuze in de kaart en flexibel te combineren. Aanrader!

do 29 augustus 2019

R.

Heerlijk gegeten! Ruime keuze in het menu voor personen die vegetarisch of vegan zijn. Hierdoor een perfecte locatie voor als je gezelschap zowel bestaat uit vleeseters en vegetariërs of veganisten! Daarnaast is de bediening heel vriendelijk en betrokken!

za 17 augustus 2019

S.

heerlijk gegeten bij jullie en fijne bediening

za 17 augustus 2019

Mariska Loonstra

Heerlijke gerechten met een ruime keus aan vegan opties. Mooie locatie, gezellig ingericht en lieve bediening. Mijn tweede bezoek maar zeker niet mijn laatste.

za 20 juli 2019