account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Eetcafé Ceramique.

Eetcafé Ceramique.

De soepterrine, al twintig jaar ons logo, verwijst naar die ouderwetse gezelligheid. In een gemoedelijke, ongedwongen sfeer, waarin iedereen zich thuis voelt. Dat gevoel van onthaasting en even stilstaan bij de dag. Dat tijdloze moment genietend van de mensen om je heen. ‘Gewoon gezellig samen tafelen, of je nu iets te vieren hebt of niet.’

De uitgebreide menukaart wordt geserveerd vanuit boeken waarin er genoeg ruimte is voor een reactie. Zodat naast de smakelijke gerechten, ook uw woorden aan de volgende gast worden geserveerd. Hopelijk kan het zowel de lichamelijke als de geestelijke honger stillen. We maken u erop attent, dat we een geschreven reactie, met een datum en herkomst, waarderen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

Heerlijk gegeten. Mooie smaakvolle gerechten en top bediening.

za 09 november 2019

Anna Bakker

Heerlijk eten voor zowel mijzelf als mijn veganistische tafelgenoot. En heel goede service. Een aanrader.

do 07 november 2019

H.

Heerlijk gegeten. Goede vegatarisch gerechten enn hiernaast was er genoeg keus aan vlees en vis gerechten. Leuk als je vriend van vlees houdt en jezelf liever vegatarisch eet De bediening was zeer vriendelijk.

di 05 november 2019

C. uit Aalst

Gezellig eetcafé. Er wordt gewerkt met verse ingrediënten en dat proef je! Elk gerecht is een smaakbommetje. Reserveren is een must.

za 02 november 2019