accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Eetcafé 't Steencaycken

Contact

’t Steencaycken is een pittoresk plekje langs de Rupeldijk waar je geniet van nostalgische gerechten in een authentiek kader. Dit sfeervol eetcafé ademt de boeiende geschiedenis van de steenbakkerijen in de Rupelstreek, dé bakermat van de baksteenindustrie in de vorige eeuw. Hier word je niet enkel verwend met een overheerlijke brasseriekeuken maar ook met een fantastisch uitzicht op het water. Als onderdeel van de sociale onderneming Vlotter in Boom, biedt eetcafé’t Steencaycken een duurzame werkplek voor personen met een (grotere) afstand tot de arbeidsmarkt. Het eetcafé investeert in duurzame werkgelegenheid voor personen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. Dit maakt ’t Steencaycken ongetwijfeld tot het warmste eetcafé van de Rupelstreek en ver daarbuiten.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Frans/Belgisch
  • € 25 - 50
  • Terras
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.2/10Kwaliteit
  • 9.4/10Service
  • 9.5/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Vriendelijke welkom, bediening en afrekening. Lekker eten. Goede prijs-kwaliteit. Bijzonder project. Mooie ligging.

do 30 november 2023

F.

In 't Steencaycken is het steeds prettig komen. De sfeer is er fijn, het eten verzorgd en lekker en de dienst uiterst vriendelijk. Reservatie is gemakkelijk via internet.

do 30 november 2023

F. uit Boom

Heel goed, vlot, vriendelijk

za 25 november 2023

L.

lekkere, authentieke gerechten. In tegenstelling tot veel andere restaurants worden hier bij zowat elk gerecht groenten geleverd. Zeer efficiënte, vriendelijke en correcte bediening. Wij komen hier regelmatig en steeds zeer tevreden.

vr 24 november 2023