account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Eethuis Cuchara

Eethuis Cuchara

De chef van Cuchara, Jan Tournier, begon zijn carrière in de keuken van het Hilton hotel Antwerpen, waar hij de perfecte basis leerde onder toezicht van Gert-Jan Raven.

Na een periode van drie jaar was hij klaar voor een nieuwe uitdaging: hij kon aan de slag in 'Het gebaar', de lunch-lounge van topchef Roger Vandamme. Aan de zijde van Roger verfijnde Jan zijn techniek en leerde hij alle knepen van de moderne keuken.
Na enkele jaren werken met de beste ingrediënten, de nieuwste technieken en in een team met een culinaire vooruitstrevende visie, was Jan klaar voor zijn droom: Cuchara!

In eethuis Cuchara wordt er enkel gewerkt met menu's van 4 of 5 gangen. Tijdens de week kan je 's namiddags echter kiezen voor een lunch-menu bestaande uit 2 of 3 gangen. Deze worden maandelijks samengesteld uit seizoensgebonden ingrediënten.

Het is vanzelfsprekend dat er enkel wordt gewerkt met kraakverse topproducten, die op een verrassende manier worden verwerkt zonder de natuurlijke smaken uit het oog te verliezen. Er worden gerechten gecreëerd, die door de originele benadering inzake bereiding en presentatie, alle zintuigen prikkelen.

De ongedwongen sfeer in eethuis Cuchara zorgt voor de optimale omgeving om te genieten van culinaire hoogstandjes. Laat je verrassen door onze versie van de klassiekers en ervaar de smaken in onze culinaire vernieuwingen.
  • Frans/Belgisch
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Last minutes

Lunch

voor 2 personen

do 26 mei 2022

12:00

Lunch

voor 2 personen

do 26 mei 2022

12:30

Diner

voor 2 personen

do 26 mei 2022

19:15

Diner

voor 4 personen

do 26 mei 2022

19:15