accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Cuchara

Contact

Social media

Na verschillende stages & werken in gastronomische restaurants om een perfecte basis aan te leren startte Jan Tournier in 2009 zijn restaurant. Cuchara is geboren. Wat startte als een klein, gezellig restaurantje in zijn ouderlijk huis groeide snel uit tot iets groters. Na 5 jaar werd Jan beloond met de 1e Michelin ster & in 2019 mocht hij een tweede ster verwelkomen. De dag van vandaag serveert Jan uitgebalanceerde gerechten, waar het product centraal staat & de passie van het bord spat. Jan laat zich graag inspireren door de Japanse keuken & dit weet hij tot u te brengen op een unieke manier. In Cuchara kom je niet eten, hier kom je beleven in een prachtige setting waar alles tot in de kleinste details klopt.
  • 2 sterren
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • > € 100
  • Gault&Millau
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.9/10Kwaliteit
  • 9.7/10Service
  • 8.7/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dany Alen

Nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie voortreffelijke prestatie, mede in naam van alle aanwezige leden van de Koninklijke Club der Gastronomen van België : Bravo ! Het illustreert ten overvloede dat Chef Jan Tournier en zijn team tot de absolute culinaire top van ons land behoren. Dany Alen.

za 22 oktober 2022

Hilde Philipsen

Super lekkere, zeer verfijnde gerechten, telkens op een unieke wijze gepresenteerd in een prachtig kader met een uitstekende, vriendelijke bediening… subliem

zo 16 oktober 2022

Hendrik Verbist

De smaken van de gerechten zijn hier echt uniek en overtreffen die van de meeste collega chefs . De sfeer is ook gezellig met een goede communicatie. Wij komen hier graag !!!

zo 16 oktober 2022

Karin Vleugels

We hebben weer genoten van de culinaire gerechten van Jan en zijn team. Alsook de bediening was super.

zo 16 oktober 2022