account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Eethuis de Steeg

Eethuis de Steeg

Nele en Peter heten u van harte welkom in hun eethuis.

In de schaduw van de kerk kan je genieten in een huiselijke sfeer van een authentieke en oprechte spijskaart, aangevuld met streek-en seizoenssuggesties.

We hopen om jullie allen vlug te mogen ontmoeten in de St. Hubrechtsstraat.

We serveren nu ook elke middag in de week een lunch aan €21, bestaande uit een voor-en hoofdgerecht.

Tot binnekort!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ilse Van Bosbeke

Altijd lekker, met een glimlach gebracht en verse kwaliteitproducten

za 02 maart 2019

filip holvoet

Hoewel het heel druk was, was de service uitstekend en de bediening vriendelijk, we werden op het gemak bediend en hadden de tijd om rustig te eten. Het eten was erg lekker en zeker genoeg.

vr 08 februari 2019

V. uit Roeselare

Op tripadvisor als het nummer 3 restaurant van de 140 restaurants in Roeselare gezien en dit geheel terecht!! Hier kom je voor een huiselijke sfeer, verfijnde huiselijke keuken, topbediening, lekkere wijnen, vers bereid eten en een gevoel van er even helemaal uit te zijn!

vr 01 februari 2019

L. uit Oostnieuwkerke

wanneer we naar de steeg gaan kiezen we telkens het menu, nu dus ook weer. de handgemaakte kroketjes als voorgerecht waren heel lekker en smaakten naar meer. maar er komt nog, dus ... daarna kregen we een perfect gebakken cote a l'os. we kregen die maar net op. heel lekker! en de door peter aangeprezen mexicaanse nebbiolo was een heerlijke ontdekking. de dames gingen voor het smaakvolle stoofpotje van vis, ook al zo lekker. afsluiten deden we met een hemelse creme brulée. wat is het leven toch mooi..... dank u wel aan het ganse team om ons zo in de watten te leggen!

za 22 december 2018