account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Eetkaffee De Lieve

Eetkaffee De Lieve

Eetkaffee De Lieve staat bekend voor zijn oerklassieke, wekelijks wisselende kaart. Gerund door een jong team, die voor de nodige ambiance zorgen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit

E. uit Gent

Deze keer hebben we ons laten gaan. Voorgerechtje was een gedeeld bordje langoustines. Meestal is dat zo iets dat al bijna koud is voor het je bereikt. Maar hier niet, gewoon perfect, smaken in balans, de juiste hoeveelheid. Top.. En zo was dat ook bij ons hoofdgerecht en ons desert.. Een aanrader dus. Principieel geef ik nooit een 10, was wel even lastig hier..

do 09 augustus 2018

Alison Roels

vreet goed

di 07 augustus 2018

Alexander De Beck

Heerlijk voorgerecht (lagoustines) en smaakvol hoofdgerecht (kalfsnek met seizoensgroenten). Mijn tafelgenoot had een voorgerecht met tomaat en als hoofdgerecht een bavette met rucola en parmezaan. We hebben hierbij heerlijke wijnen gedronken die als suggestie werden voorgesteld. Elke keer opnieuw eet ik hier overheerlijk. Alles seizoensgebonden en vers! Echte aanrader!

wo 01 augustus 2018

Vic Van der Hoeven

Het is en blijft het enige restaurant in Gent waar ik vaak ga en blijf teruggaan. Altijd lekker, zowel de gerechten als de biertjes. Ik ben nochtans geen liefhebber van dessertjes, maar kan nooit hun tarte tatin weerstaan. En het brood alleen al is een bezoekje waard. Zo waanzinnig lekker...

ma 30 juli 2018