account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant de Eetvilla - eten - drinken - vergaderen

Restaurant de Eetvilla - eten - drinken - vergaderen

Een geslaagde lunch of diner is voor ons een heerlijke keuken, een lekker drankje, fijne bediening, goed gezelschap… OFTEWEL GENIETEN.

Eetvilla Van den Brink is te vinden op een mooie plek in het landelijke Soest. Wij zijn gevestigd aan de rand van Soest-Zuid en op een steenworp afstand van de Soesterduinen. Een herenhuis, ingericht in de Franse bistrostijl. Dat is de omgeving waar wij je van harte welkom heten. Gastvrijheid is voor ons vanzelfsprekend. Wij serveren met plezier je lunch, diner of borrel.
  • Laadpaal auto
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Alweer heerlijk gegeten!! Op het mooie terras zit je fantastisch. Stef en crew maken er altijd weer een feestje van.

vr 07 augustus 2020

M.

Uitstekend en heerlijk gegeten met veel aandacht en tijd van de bediening. Ook de Corona maatregelen worden goed nageleefd.

do 06 augustus 2020

Hermien Embsen

We hebben heerlijk gegeten in Restaurant de Eetvilla en genoten van de verrassingsmenu's. Het geheel had extra allure door de geschiedenis van de familie en het pand. Hermien Embsen

zo 02 augustus 2020

Theo Wijntjes

Tijdens de start van het Coronavirus hadden wij vouchers ingekocht ter ondersteuning van dit fantastisch restaurant, en nu ingewisseld voor een een heerlijk verrassingsmenu .

ma 27 juli 2020