accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

El Puerto

Contact

Restaurant-Taverne El Puerto heeft z'n plaats in het Antwerpse resto- en uitgaansgebeuren al een aantal jaren verworven. De liefhebber van zuiderse, mediterrane gerechten vindt er traditioneel een keuze uit Spaans-geöriënteerde gerechten die authenticiteit aan kwaliteit koppelen. Tapas waren altijd al een vaste waarde in het El Puerto-verhaal.

De rijke traditie van de Spaanse keukens op zowel vis-, vlees- als gevogeltegebied is een vrijwel onuitputtelijke inspiratiebron.

Een gezellig, ongedwongen interieur, een ruim terras bij mooi weer, prima parkeermogelijkheden in het uitgaansgebeuren rond de gedempte Zuiderdokken en een prima keuken aan zeer toegankelijke prijzen waren al altijd de vaste aantrekkingspunten van deze stemmige zaak.

Elke donderdag is het GAMBA NOCHE van 17 tot 22 uur.

Nieuw is ook de lunchformule waarbij je voor circa €10.00 een gerecht met een glas wijn kan bestellen. Ideaal voor mensen die in de buurt werken en snel, smakelijk en gezond willen lunchen.

De uitbaters runnen ook het restaurant Las Tapas op de Antwerpse Grote Markt. Deze zaak, tot ver buiten de grenzen gekend, specialiseert zich iets meer in de klassieke gerechten van de Spaanse keuken. Een absolute aanrader voor bewoner en bezoeker van deze zuiderse stad aan de Schelde!
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10Kwaliteit
  • 9.2/10Service
  • 9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Pierre Daenen

Heel lekker gegeten en gedronken; het team daar zijn allemaal lieve en vriendelijke mensen. We hebben er een mooie avond beleefd!

di 15 november 2022

S. uit Wilrijk

Wat een gezellige en lekkere avond gehad bij El Puerto! Super vriendelijke bediening en mega lekker eten! Wij komen zeker terug!

ma 31 oktober 2022

J.

leuk kader, correcte bediening en lekker eten. Wat mag je nog meer verwachten!

zo 30 oktober 2022

Tania Cnaepkens

Het was heerlijk, vers en goed afsmakend!

za 29 oktober 2022