no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

El Puerto

El Puerto

Restaurant-Taverne El Puerto heeft z'n plaats in het Antwerpse resto- en uitgaansgebeuren al een aantal jaren verworven. De liefhebber van zuiderse, mediterrane gerechten vindt er traditioneel een keuze uit Spaans-geöriënteerde gerechten die authenticiteit aan kwaliteit koppelen. Tapas waren altijd al een vaste waarde in het El Puerto-verhaal.

De rijke traditie van de Spaanse keukens op zowel vis-, vlees- als gevogeltegebied is een vrijwel onuitputtelijke inspiratiebron.

Een gezellig, ongedwongen interieur, een ruim terras bij mooi weer, prima parkeermogelijkheden in het uitgaansgebeuren rond de gedempte Zuiderdokken en een prima keuken aan zeer toegankelijke prijzen waren al altijd de vaste aantrekkingspunten van deze stemmige zaak.

Elke donderdag is het GAMBA NOCHE van 17 tot 22 uur.

Nieuw is ook de lunchformule waarbij je voor circa €10.00 een gerecht met een glas wijn kan bestellen. Ideaal voor mensen die in de buurt werken en snel, smakelijk en gezond willen lunchen.

De uitbaters runnen ook het restaurant Las Tapas op de Antwerpse Grote Markt. Deze zaak, tot ver buiten de grenzen gekend, specialiseert zich iets meer in de klassieke gerechten van de Spaanse keuken. Een absolute aanrader voor bewoner en bezoeker van deze zuiderse stad aan de Schelde!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.3/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit

LEEN DE SMEDT

Super lekker ,heel vriendelijk ,top

za 31 maart 2018

A.

Super lekker, super vriendelijke bediening, het was een top avond.

vr 16 maart 2018

Dunja Ramaekers

Alles tiptop ! Lekker eten, vriendelijke bediening. Echt een aanrader voor wie van tapas houdt!

vr 26 januari 2018

K. uit Aartrijke

Super lekker gegeten

do 28 december 2017