account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Nicolas Appert

Restaurant Nicolas Appert

De voormalige Seeligkazerne met haar rijksmonumenten is omgebouwd tot een prachtige, eigentijdse onderwijslokatie waar hospitality en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. De unieke praktijkfaciliteiten worden gerund door onze studenten en in combinatie met de bijzondere locatie en een stukje Bredase historie wordt aan onze gasten het verhaal over het onderwijs van de toekomst verteld. Reserveren kan nu gemakkelijk en snel. Zo echt kan leren zijn!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Heerlijke gerechten waarbij goed rekening was gehouden met de lactose-intolerantie van 1 van ons. Erg vriendelijke en goede bediening. We hebben genoten!

vr 17 juni 2022

Ria Doorn

We hebben heerlijk gegeten van het 4-gangen diner. Coquille, tonijn alles even smakelijk 😋 Ze hebben ook goed rekening gehouden met de allergieën! Een hele goede prijs/kwaliteit verhouding.

vr 17 juni 2022

Joop Plukkel

Fijn restaurant, mooi verrassingsmenu met seizoensgroenten, vlees/vis en een heerlijk dessert

wo 15 juni 2022

C. Akkermans

Wederom een smakelijke, goedverzorgde en gezellige ervaring . Persoonlijk vind ik het ook heel leuk om studenten zo hun best te zien doen .

wo 15 juni 2022