account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Encore by Simonis

Encore by Simonis

Aan de jachthaven van Scheveningen vindt u Encore by Simonis. De menukaart van het restaurant is internationaal georiënteerd met een knipoog naar de Aziatische keuken, en dan met name de Japanse. Denk aan onder andere verse sushi, sashimi en tempura gerechten. Uiteraard worden er ook andere verse visgerechten met een Aziatische twist en vleesgerechten van de houtskooloven geserveerd.

Encore is met haar private dining ruimte en aaneensluitende evenementenruimte, Encore Events, zeer geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Van vergadering, presentatie, seminar en (zakelijke) borrel of diner tot verjaardagfeest en bruiloft. Alles is mogelijk bij Encore by Simonis!

Het restaurant gedeelte beschikt over 300 zitplaatsen, 250 zitplaatsen op het terras en 500 plaatsen in haar aaneensluitende evenementenruimte.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Alkmaar

Overweldigende moderne inrichting met een luxe uitstraling. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Er stonden geen alcohol-vrije cocktails op het menu, maar dit was geen probleem: deze konden geregeld worden! Het menu is zeer gevarieerd en het eten is heerlijk!

vr 15 februari 2019

Bianca Burger

Gister was weer uitmuntend. Veel verschillende gerechtjes gegeten, stuk voor stuk van topkwaliteit! Sfeervolle en prachtige ambiance en heel vriendelijk en toegankelijk personeel. Altijd een verwennerij om hier te eten. We gaan niet voor niks trouwen op deze locatie.. We gunnen onze familie en vrienden ook deze beleving!

do 14 februari 2019

Kanti Rambhajan

De afspraak is prima verlopen en de kwaliteit, service en prijs zijn uitstekend. Wij hebben heerlijk gegeten. Kanti Rambhajan-Baboelall

di 12 februari 2019

Maria van den Hurk

Heerlijke gerechten, fijn dat je kan scharen, kwaliteit zoals je bij Simonis kan verwachten, vers en mooie porties. Ook de prijzen van champagne alleszins redelijk.

zo 10 februari 2019