account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Encore by Simonis

Encore by Simonis

Aan de jachthaven van Scheveningen vindt u Encore by Simonis. De menukaart van het restaurant is internationaal georiënteerd met een knipoog naar de Aziatische keuken, en dan met name de Japanse. Denk aan onder andere verse sushi, sashimi en tempura gerechten. Uiteraard worden er ook andere verse visgerechten met een Aziatische twist en vleesgerechten van de houtskooloven geserveerd.

Encore is met haar private dining ruimte en aaneensluitende evenementenruimte, Encore Events, zeer geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Van vergadering, presentatie, seminar en (zakelijke) borrel of diner tot verjaardagfeest en bruiloft. Alles is mogelijk bij Encore by Simonis!

Het restaurant gedeelte beschikt over 300 zitplaatsen, 250 zitplaatsen op het terras en 500 plaatsen in haar aaneensluitende evenementenruimte.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Maureen Lionar

De service was perfect!! De ober die was heel spontaan, en betrokken. Vrolijke man hij had overduidelijk plezier in zijn werk, zeker die avond. Eten was weer van hoge kwaliteit. Ik kom zeker terug in januari 2020 om mijn verjaardag te vieren.....

ma 25 november 2019

Florian Kool

Geweldig!

za 23 november 2019

Arienne Claassen

Wij hebben heerlijk gegeten en komen zeker terug. Encore is echt een avondje uit!

za 23 november 2019

Patricia Cramer

Het eten was verrukkelijk goed, goede bediening, mooie entourage. Echt een avond uit met lekker eten en leuke muziek..😊

vr 22 november 2019