account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Encore by Simonis

Encore by Simonis

Aan de jachthaven van Scheveningen vindt u Encore by Simonis. De menukaart van het restaurant is internationaal georiënteerd met een knipoog naar de Aziatische keuken, en dan met name de Japanse. Denk aan onder andere verse sushi, sashimi en tempura gerechten. Uiteraard worden er ook andere verse visgerechten met een Aziatische twist en vleesgerechten van de houtskooloven geserveerd.

Encore is met haar private dining ruimte en aaneensluitende evenementenruimte, Encore Events, zeer geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Van vergadering, presentatie, seminar en (zakelijke) borrel of diner tot verjaardagfeest en bruiloft. Alles is mogelijk bij Encore by Simonis!

Het restaurant gedeelte beschikt over 300 zitplaatsen, 250 zitplaatsen op het terras en 500 plaatsen in haar aaneensluitende evenementenruimte.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

High quality food, especially when you love fish. Dinner was great, service is fast and the drinks are amazing!!

zo 23 februari 2020

Willem Van der sman

Altijd een beleving om hier naar toe te gaan.

zo 23 februari 2020

Nathalie Hofland

Ja zoals gewoonlijk super gegeten en super gezellig alles gewoon helemaal perfect!!!!

za 22 februari 2020

Hans Zuijdendorp

mooi ingericht, vriendelijke en snelle bediening, veel keuze uit goed bereid eten op een leuk opgemaakt bord. Klein puntje is de muziek, die zou iets zachter mogen.

za 22 februari 2020