account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Encore by Simonis

Encore by Simonis

Aan de jachthaven van Scheveningen vindt u Encore by Simonis. De menukaart van het restaurant is internationaal georiënteerd met een knipoog naar de Aziatische keuken, en dan met name de Japanse. Denk aan onder andere verse sushi, sashimi en tempura gerechten. Uiteraard worden er ook andere verse visgerechten met een Aziatische twist en vleesgerechten van de houtskooloven geserveerd.

Encore is met haar private dining ruimte en aaneensluitende evenementenruimte, Encore Events, zeer geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Van vergadering, presentatie, seminar en (zakelijke) borrel of diner tot verjaardagfeest en bruiloft. Alles is mogelijk bij Encore by Simonis!

Het restaurant gedeelte beschikt over 300 zitplaatsen, 250 zitplaatsen op het terras en 500 plaatsen in haar aaneensluitende evenementenruimte.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Great food and great service. Don’t forget to safe room for the chocolate explosion dessert. To die for for chocolate lovers.

ma 07 oktober 2019

Michelle Grand Café Hof der Muzen

Alles geweldig

ma 07 oktober 2019

Olaf Braxhoofden

Dit was voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer. Wat een fantastische sfeer, lekker eten, heerlijke drankjes, super goede bediening, muziek, mooie mensen. Wat wil je nog meer?!

zo 06 oktober 2019

Lotte Oudshoorn

Fantastische tent. Kom er met veel plezier echt een geweldige afsluiter van de week! Op zondag de brunch, beter kan niet

zo 06 oktober 2019