account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Encore by Simonis

Encore by Simonis

Aan de jachthaven van Scheveningen vindt u Encore by Simonis. De menukaart van het restaurant is internationaal georiënteerd met een knipoog naar de Aziatische keuken, en dan met name de Japanse. Denk aan onder andere verse sushi, sashimi en tempura gerechten. Uiteraard worden er ook andere verse visgerechten met een Aziatische twist en vleesgerechten van de houtskooloven geserveerd.

Encore is met haar private dining ruimte en aaneensluitende evenementenruimte, Encore Events, zeer geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Van vergadering, presentatie, seminar en (zakelijke) borrel of diner tot verjaardagfeest en bruiloft. Alles is mogelijk bij Encore by Simonis!

Het restaurant gedeelte beschikt over 300 zitplaatsen, 250 zitplaatsen op het terras en 500 plaatsen in haar aaneensluitende evenementenruimte.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Fijn dat jullie aan onze wens om buiten te zitten en een apart toetje te maken konden voldoen. Het was voor ons een speciale avond die door jullie fantastisch is verzorgd. We komen graag terug ...

zo 09 augustus 2020

M.

Wat een heerlijke gerechten en super bediening. We zijn verhuisd van tafel ivm regen. Alles zonder moeite. De rekening viel ons ook nog alles mee, gekeken naar watvoor heerlijke gerechten we gegeten hebben. Zeker voor herhaling vatbaar!

za 08 augustus 2020

A.

Één woord super! Beste Sushi ooit!

za 08 augustus 2020

Leila Bougrine

Onze oprechte complimenten aan dienster Mandy! Zij is zeker een meerwaarde voor Encore by Simonis! Een echte keeper! Super vriendelijke en professionele bediening, alles was perfect op tijd.. En het eten was overheerlijk! Wij komen terug!

za 08 augustus 2020