account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Encore by Simonis

Encore by Simonis

Aan de jachthaven van Scheveningen vindt u Encore by Simonis. De menukaart van het restaurant is internationaal georiënteerd met een knipoog naar de Aziatische keuken, en dan met name de Japanse. Denk aan onder andere verse sushi, sashimi en tempura gerechten. Uiteraard worden er ook andere verse visgerechten met een Aziatische twist en vleesgerechten van de houtskooloven geserveerd.

Encore is met haar private dining ruimte en aaneensluitende evenementenruimte, Encore Events, zeer geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Van vergadering, presentatie, seminar en (zakelijke) borrel of diner tot verjaardagfeest en bruiloft. Alles is mogelijk bij Encore by Simonis!

Het restaurant gedeelte beschikt over 300 zitplaatsen, 250 zitplaatsen op het terras en 500 plaatsen in haar aaneensluitende evenementenruimte.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ursula Jansen

Wat een prachtige locatie, perfecte service en het eten was goddelijk! Ook uitstekende suggesties om dingen wat prettiger te laten verlopen. Een aanrader voor alles en iedereen!

ma 10 december 2018

Cherry van der kroft

Zoals altijd,goed!

za 08 december 2018

H.

Best I have been to in Den Haag

za 01 december 2018

Wally Van Stekelenborg

Was weer een supergezellige sfeer, misschien iets te warm maar alle gerechten zagen er mooi en verzorgt uit en waren heerlijk🌸

za 01 december 2018